Защо пак земетресение?

Earth LoveДнес всяка втора дума е “земетресение“. Добре де 🙂 Разлюля ни. Кой усети, кой не усети. Историята от май 2012 се повтаря и надгражда. Всички отново броят паднали керемиди, но все още медиите има да ядат хляб, докато се сетят, че има и друг смисъл и значение всичко това отвъд познатата физика, география и сеизмология.

Високочестотна енергия се спуска към тази планета от години. Тя е толкова реална и възможна за измерване, колкото и тока в контакта. Друг е въпросът, че онези дето си играят на власт и искат утре отново да дадем гласа си (енергията си) за тяхна лична облага, първо са на много ниско ниво на съзнание, за да осъзнаят тези неща, и второ – ако изобщо тази идея пробие бетонната стена в тях, те не желаят масово хората да имат такива мисли, представи и нагласи. Защото отвореното и свободно съзнание не ражда народ за управляване и послушни, и уплашени за насъщния си данъкоплатци.

Тази високочестотна енергия трансформира колективното съзнание на всяка единичка която е готова за това, та стига до планетата Земя, която е също толкова жива и съзнателна, и също толкова част от нашето колективно съзнание.
Тази високочестотна енергия трансмутира ДНК структурата на всичко живо. И говорим за мултиизмерното ДНК, онова което е невидимо и недоловимо за познатата ни апаратура. Върви мащабна и дълбочинна еволюция. Всичко познато се срива, изменя, израства и създава нови структури – във всички нива на сътворението.

Всички знаем, че големите промени се случват често с трусове. Вековна мъка, страдание и мрак са натрупани в душите, сърцата ни, и в недрата на тази клета планета. Всичко се променя. Из основи. Но важното е, че то се случва любящо и щадящо ни. Ако днес има някой пострадал – то ще е само от големия уплах.
Опитайте се да осъзнаете, че макар обективните обстоятелства да се случват реално пред очите ни, то страхът се случва само и единствено в умовете ни.
Квантовият скок не е единично събитие, то е разгръщащ се процес. И продължава, с все по-бурни и категорични стъпки.

Просто се вслушайте в сърцата си, вслушвайте се по-често в онези нелогични думи и шепот, който извира нейде отвътре. Нови индигови, кристални и златни деца идват и с размах разказват за енергийни решетки, за престукруриране на тъмна енергия, работят и комуникират със съзнателната “нежива” природа.
И ние го можем. Всеки един от нас. Просто се отворете и изгонете страха.
Днес Земята се разтърси и отново изпусна един вековен товар от мъка и страдания. Отново намести пластовете и превключи към нов режим. Част от процеса. Свиквайте с това. И вместо да броим керемиди, защо не потънем в общение с тази съзнателна планета и не попитаме “Как си, какво се случва”. Да дадем малко любов, разбиране, благодарност.

Нещата си вървят – вярваме, или не. Но когато вярваме, стигаме до онези капсуловани ключета, които ни отварят вратите към личното и колективно израстване. Вярата и любовта е пътя към Бога, и това никога не е било така буквално и реално.
Едва ли има по-подходящ момент от сега да ви предложа отново сливане с Единното съзнание с тази водена медитация. Насладете й се, слейте се със Земята, изпратете й своята любов и благодарност, разберете процеса и благодарете за него.

httpv://www.youtube.com/watch?v=edsd3cG_Sh4

Благодаря ви, че споделяте тази публикация чрез бутончетата отдолу. Нека стигне до повече хора, които имат нужда от нея!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

1 Comment

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.