Контакти

Бари Фуудс ЕООД; ЕИК: 201649449

1404 София, жк. Стрелбище, ул. Мила Родина 11

Чувстваш се в застой? Искаш да се справиш с твоите страхове и емоционални блокажи? Твоето ново решение е тук!

Запиши се на Първото онлайн обучение по Техники за Емоционална Свобода (ТЕС), с което ще можеш да рестартираш живота си, да се изчистиш от страховете и емоционалните блокажи, и да изградиш непоклатима увереност и спокойствие още в първите няколко дена.

До 1 април онлайн обучението е с намаление от -68%​

Побързай, намалението от -68% ще изтече след:

04
Дена
10
Часа
12
Минути
40
Секунди

тел. за връзка: 0889 695 444

e-mail: info@svoizbor.com

Продукти от продуктовата секция на сайта можете да поръчвате САМО през интернет магазина, като доставката се извършва с куриери.

Важно ! 

Плащането при наложен платеж е с Наложен платеж чрез Пощенски паричен превод. В този случай не се издава касова бележка. Законово основание за това е Наредба № Н – 18 от 2006 г., чл.3 за „Регистриране и отчитане на направените продажби“. Съгласно текста в наредбата, не се издава Фискална касова бележка, когато плащането се извършва чрез Пощенски паричен превод. Тази услуга трябва да бъде извършена от лицензиран пощенски оператор, каквито са е Еконт, Български пощи и др.

Клиентът запазва фискалния документ, който замества касовата бележка като доказателство за извършеното плащане

С екипа на Свой Избор, за продукти, информация и услуги можете да се свържете на e-mail shop@svoizbor.com; info@svoizbor.com; тел. 0889 695 444. Можете да ни изпратите съобщение, запитване, или поръчка на продукти чрез контактната форма отдолу. Адресът и телефонът ви при поръчка на продукти са задължителни, както и да уточните вид и бройки на желаните продукти. Ако просто искате да ни пишете, да споделите нещо, да попитате - полетата адрес и телефон не са необходими, просто ни напишете вашето съобщение. Благодаря!

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

телефон

Относно

Вашето съобщение