Коя е Марти ?

Здравейте приятели 🙂

Аз съм Мартина.

Дълги години работих в сферата на човешките ресурси – подбор, обучение, изграждане на екипи, медиация и организационно консултиране. И над всичко това – разбиране, зачитане, изслушване и коучинг в работата ми с ХОРАТА. Защото ключето към успеха на една организация е отделната личност.

Корпоративният ми опит обаче бе трайно изместен от работата ми върху здравословния начин на живот, себепознание, психология,  духовно и личностно израстване.

Обучен и сертифициран майстор-практик към английската асоциация по енергийна психология EFTMRA, в методите енергийната психология – ТЕС, Пренареждане на Матрицата, Пренареждане на Матрицата на Раждането; Сертифициран преподавател по ТЕС към EFTMRA. Също: сертифициран НЛП мастер Практик. Обучена съм още в методите: Хипноза, Психобиология, Лечебния код, лечение с прана, регресия, медитация, квантова синхронизация. Като практик и преподавател в парадигмата на енергийната психология, създадох и мой авторски метод, принадлежащ към това подразделение на науката, и терапевтичната практика: Божествената Матрица.

Образованието ми е: Педагогическо (учител),  Управление на човешки ресурси, и Психология – дипломиран магистър психолог.

През годините съм се занимавала любителски с различни спортове и физическа активност – спортна гимнастика, танци, фитнес, кросфит, йога.

Вдъхновител на промени и мотиватор съм по призвание. От страниците на сайта ми споделям моите преживявания, енергийни предизвикателства, уроците през които минавам и научавам по пътя на живота.

Вървя по пътищата на Духа, на развитието и себепознанието от дете, но от 2010 г. навлязох в една скоростна отсечка, която, нетърпяща възражения, ме изтласка в светлините на прожекторите. Получих нетърпящо възражение повикване, което изтласка откровенията, осъзнаванията, научаваното и преживяваното, от личното ми пространство – в общественото. Оказа се, че онези мои лични търсения и намирания, падания и ставания, осъзнавания и повдигане през пластовете на реалността, помагат, пробуждат, вдъхновяват за трансформация, хора от цял свят. Блогът Свой Избор от лична страница, се превърна в истинска платформа на Светлината, в  място за споделяне, обмен, взаимопомощ и духовно израстване.

Повече за мен, през призмата на хората, които ме виждат отстрани, може да видите ТУК.

През всичките години на опознаване на тялото, психиката, поведението и духа, минах през не малко трансформации, изпитах на гърба си различни физически и духовни практики, минах през различни духовни школи и учители… за да установя, че всъщност цялото познание се крие в мен. Когато се обърнах към себе си, разбрах, че всичко зависи от мен, от моят собствен избор.

И разбрах, че за да продължа напред и да стигна до по-големи дълбочини в това познание, трябва да го споделя с хората. Ще съм най-щастливият човек на Земята, ако нещо в моите думи ви докосне, ако запаля едно пламъче, което след време да осветява пътя и на други хора, ако ви подтикна да се замислите и направите промяна в живота си.

Често ме питат “Защо правиш всичко това? Стотиците статии, практики, знанието което споделяш?” И в един момент, отговорих на себе си много ясно: Правя го заради себе си. Създавам си среда от съмишленици и свободни, оцялостени хора. Докосвайки светлината в сърцето на теб, който четеш тези редове, знам, че нещо се променя. И ти, на свой ред, ще докоснеш сърцата на още десетки хора, с които общуваш, ще ги вдъхновиш за положителна промяна. И те на свой ред ще направят същото. И така, неусетно,  всички заедно създаваме един нов свят, с осъзнати, пробудени, здрави, живи, обичащи, съзнателно творящи хора! Разбирате ли в колко невероятно време живеем? Осъзнавате ли как с ежеднвените си избори, мисли, чувства, идеи, мечти и дела, пресътворяваме света си, в миг? Сътворци-чудотворци 🙂

Всичко започва с ИЗБОРА. Благодаря ви за доверието!

Запитване за услуги, помощ и консултация, или лично писмо можете да изпратите на marty@svoizbor.com, да оставите мнение във всеки от материалите, предизвикал интереса ви, или в специално създадената секция за мнения и въпроси. Благодаря ви, че сме заедно!