Коя е Марти ?

Здравейте приятели 🙂

Аз съм Мартина.

Дълги години работих в сферата на човешките ресурси – подбор, обучение, изграждане на екипи, медиация и организационно консултиране. И над всичко това – разбиране, зачитане, изслушване и коучинг в работата ми с ХОРАТА. Защото ключето към успеха на една организация е отделната личност.

Корпоративният ми опит обаче бе трайно изместен от работата ми върху здравословния начин на живот, себепознание, психология, терапевтиране, духовно и личностно израстване.  Познавайки толкова различни аспекти от човешката същност – физика, душевност, емоционалност, култура, психология – имам възможност да съм по-успешна в индивидуалната работа с всеки от клиентите ми.

Като холистичен терапевт работя на ниво тяло, дух, душа, емоции, психика. Обучен и сертифициран майстор-терапевт в енергийната психология – ТЕС, Пренареждане на Матрицата, Пренареждане на Матрицата на Раждането, НЛП Практик. И още: Лечебния код, лечение с прана, регресия, медитация, квантова синхронизация.

През годините съм се занимавала любителски с различни спортове и физическа активност – спортна гимнастика, танци, фитнес, кросфит, йога.

Ппедагог и специалист по човешки ресурси по образование и дългогодишен професионален опит, психолог, спортист, диетолог, писател, лектор, медиатор, вдъхновител на промени и мотиватор по призвание. От страниците на сайта ми споделям моите преживявания, енергийни предизвикателства, уроците през които минавам и научавам по Пътя.

В последните години, много бурно и неочаквано и за мен самата, се превърнах в един от вестителите на Новото Време, една от онези, които смело се заявиха в пространството, излизайки най-отпред и прокарвайки пътечки към новото, държейки високо факлата. Вървя по пътищата на Духа, на развитието и себепознанието от дете, но от 2010 г. навлязох в една скоростна отсечка, която, нетърпяща възражения, ме изтласка в светлините на прожекторите. Получих нетърпящо възражение повикване, което изтласка откровенията, осъзнаванията, научаваното и преживяваното, от личното ми пространство – в общественото. Оказа се, че онези мои лични търсения и намирания, падания и ставания, осъзнавания и повдигане през пластовете на реалността, помагат, пробуждат, вдъхновяват и трансформират живота на още хиляди светлинки по цял свят. Блогът Свой Избор от лична страница, се превърна в истинска платформа на Светлината, в нова Духовна Информационна Агенция, място за споделяне, обмен, взаимопомощ и духовно обучение.

Повече за мен, през призмата на хората, които ме виждат отстрани, може да видите ТУК.

През всичките години на опознаване на тялото и духа, минах през не малко трансформации, изпитах на гърба си различни физически и духовни практики, минах през различни духовни школи и учители… за да установя, че всъщност цялото познание се крие в мен. Когато се обърнах към себе си, разбрах, че всичко зависи от мен, от моят собствен избор.

И разбрах, че за да продължа напред и да стигна до по-големи дълбочини в това познание, трябва да го споделя с хората. Ще съм най-щастливият човек на Земята, ако нещо в моите думи ви докосне, ако запаля едно пламъче, което след време да осветява пътя и на други хора, ако ви подтикна да се замислите и направите промяна в живота си. Често ме питат “Защо правиш всичко това? Стотиците статии, практики, лекции, семинари, фестивали, знанието което споделяш?” И в един момент, отговорих на себе си много ясно: Правя го заради себе си. Създавам си среда. Докосвайки светлината в сърцето на теб, който четеш тези редове, знам, че нещо се променя. И ти, на свой ред, ще докоснеш сърцата на още десетки хора, с които общуваш, ще ги вдъхновиш за промяна. И те на свой ред ще направят същото. И така, неусетно, и вече с бързи темпове, всички заедно създаваме един нов свят, с осъзнати, пробудени, здрави, живи, обичащи, съзнателно творящи хора! Разбирате ли в колко невероятно време живеем? Осъзнавате ли как с ежеднвените си избори, мисли, чувства, идеи, мечти и дела, пресътворяваме света си, в миг? Сътворци-чудотворци 🙂

Всичко започва с ИЗБОРА. Благодаря ви за доверието!

Запитване за услуги, помощ и консултация, или лично писмо можете да изпратите на marty@svoizbor.com, да оставите мнение във всеки от материалите, предизвикал интереса ви, или в специално създадената секция за мнения и въпроси. Благодаря ви, че сме заедно!