Време е!

(От Инелия Бенц)

През изминалите две седмици, всеки път щом вляза в медитация, или се отдам на мечтание, когато правя нещо, или не правя нищо – все едно послание идва при мен. И думите са: “ВРЕМЕ Е”.

Притихнах и последвах енергията. Всеки път когато го правя, намирам изобилие от информация. И част от тази информация е, че основното сливане и физическо изражение на промяната започва със Слънцестоенето през юни. Енергийното превключване се случи миналото лято (2011). Ако имате някаква сензитивност, със сигурност сте почувствали как времето и вибрацията се ускоряват с невероятна скорост и честота в последния месец. И това ще продължава да се засилва, достигайки своя връх по време на Слънцестоенето през юни, проявявайки се през следващите два месеца на физическо ниво, успокоявайки се накрая през остатъка от годината.

Това може да се прояви в живота ни като огромно ускорение на личното осъзнаване. Опитност на излизане извън линейното време. Все повече и повече “екстра социални” контакти ще се случват и на личностно ниво, така и на ниво “Медийни събития”. Ние просто завършваме, дипломираме се като вид.

 Но подозирам, че всеки човек ще получи леко различна информация, кореспондираща с конкретната мисия, която има на планетата. Така че – влизайте смело и последвайте енергията на посланието от Източника.

Какво можем да направим за да подпомогнем прехода в собствения си живот? Четири неща:

1) Медитирайте – прекарвайте поне 60 минути дневно в тиха медитация. В идеалния случай – накуп, но ако не можете – разпределете си времето през деня.

2) Мечтайте – отново, поне 60 минути дневно. Можете да го правите и докато сте заети с ежедневните си дейности, но все пак не го правете докато ползвате някакви машини, или шофирате.

3) Не правете нищо. Това е състояние на тихо съзерцание, просто БЪДЕТЕ в продължение на един час.(Мисля, че добре овладяхте изкуството на нищо-правенето по време на последия ни семинар в София :-))
И това става все по-важно с наближаването на Слънцестоенето през юни. Не правете нищо. Просто бъдете.

4) Отработвайте страховете си – ключов аспект на повдигането на вашите лични, и нашите глобални колективни вибрации и ниво на осъзнаване.

Преди да си помислите, че това е твърде много време, спомнете си, че отнема поне два часа да изгледате един филм. Ако успеете обаче да отделите няколко минути дневно за всяко от изброените неща, и това е по-добре отколкото да не ги правите изобщо 🙂

След като отмине Слънцестоенето, продължете да правите тези упражнения колкото можете, дори да е само едно от тях дневно, до следвашия януари.

Като част от глобалния план, Инелия ще организира дълга целодневна тиха медитация на 2 юли от 9 до 18ч (Pacific Standard Time). Намерението й е стотици хиляди хора от цял свят да се присъединят в този ден на Тишина. В идеалния случай – целия ден, но дори и да успеете само час – това е чудесно.
Нека всеки се присъедини както може – дали с отдадена медитация, или просто да притихнете. Вземете си ден отпуска, запазете хотел, излезте в планината, или гората, или просто кажете на любимите си хора, че вземате участие в глобално събитие на тишината през този ден.

Така че – запишете в календара си следвашата важна дата: 2 юли 2012 – Медитация в тишина.

Благодаря ви за отдадеността и непрестанната работа за повдигането на вибрационното ниво на Планетата.

Прегръдки, Инелия Бенц.

Ако намирате тази публикация за интересна и полезна, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Нека стигне до повече хора, които  имат нужда от нея! Благодаря ви!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

1 Comment

  • Ангелина Димитрова
    Отговор

    След всяка дума, която чета или буква, която сътворява думата, а думата изречение, аз оставам безмълвна ….търся, разбирането на казаното, а то е казано, за да не разбирам, че всичко, което чета е самата истина. Толкова дълго съм я чакала, тази истина, че като чета притаявам дъх и си мисля, дали прочетох правилно всичко…..всичко, което ми е трбявало да науча и прочета от книгите и живота, го намерих в тази статия…Много, много благодаря за богаството, което усетих, за тишината, която чух и за правенето на онова, което цял живот чакам да правя….Нищо! Благодаря за мълчанието, от което разбирам всичко! Благодаря за одухотвореността, която ми е била нужна и получих…а днес, дори една чаша вода не можеш да получиш….без да дадеш….Благодаря за Всичко Марти! Толкова много те обичам, че не мога да си представя живота без да знам, че ти си някъде и съществуваш….Това е блаженство, че те има! Казвам всичко, което искам и пиша, онова, което чувствам….За теб Марти!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.