Да се научим да използваме аурата си – практически семинар

Продължаваме с информацията за ценни и полезни събития, приятели. С работата на Румен Марков и неговата АураВизия се срещнах “случайно” по време на семинара ни с Тенислав Христов в София. Енергията винаги я усещаме и насочваме съзнателно, но друго си е да можеш да я видиш, нали? Повече от 100 души, които участваха в чудо_творенето по време на отминалия семинар “Силата на изцелението” и почувстваха и видяха с очите си играта на енергиите.

А сега имаме възможност да навлезем още по-надълбоко в това наше ново умение – да играяем и да виждаме енергията. Как да се научим да използваме аурата си в прехода към Новия свят, ще ни научи Румен Марков.

22, 23 и 24 юни
14.00 – 20.00
Студио Aura ViZia – АураТерапия –
Място – Център Идея Вита, гр. София, ж.к. “Бели брези”, ул. “Лерин” № 64, партер

Семинарът ще бъде за Ауратерапия – за упражняване на способността да се влияе посредством аурата върху аурата на друг човек. Лечение с аура върху аура, върху физическото тяло, върху емоционалното тяло и върху светлинното тяло. Цялостно и по цветове, по чакри. Ще затвърдим и доразвием методите за гледане на аура с „невъоръжено” око, способността си да виждаме послеобразите, ефирното тяло, „ризата” на аурата и аурата в нейната цялост и цветове. Ще се упражняваме да активираме, балансираме и синхронизираме чакровата си система. Ще практикуваме затваряне, кондензиране, разширяване на аурата, насищането й с определени енергии, определени цветове и „ламинирането” й с виолетова светлина. Така аурата ни става непробиваема и недостъпна. Така ще можем да избираме кого и какво да допускаме до аурата ни. Ще внедрим матрицата на виолетовата светлина на органично, ендокринно, клетъчно и елементарно ниво. Ще внедрим в тялото матрицата на дървото на изобилието на молекулярно и атомно ниво и ще активираме потока на изобилието и Любовта през тялото. Ще активираме и балансираме Кундалини енергията на тялото и ще я синхронизиме с Кундалини енергията на Земята. Освен това ще има упражнение на още една визия – тази на третото око. Ще правим упражнения и медитации за виждане със затворени очи. При това реално, осезаемо виждане. Също така – упражнения за развиване на шестото чувство и телепатията. Ще се научим да използваме аурата си като тесаракт – като машина на времето, като портал през измеренията, като превозно средство за регресия и прогресия и като капсула за осъществяване на Прехода – Възнесение на Земята и човечеството към многоизмерността на Новата епоха.

Семинарът се провежда под формата на игри с информация, учебни пособия, видео и нагледни материали и енергийна информация за дясната половина на мозъка и духовното сърце. Ползва се интерактивен софтуер, упражнения, игри и е много забавно.

Развиване на способности посредством интерактивни пособия, програми, мандали – цветни, безцветни, черно-бели, светлина, цветоексперименти, терапия и разбира се – медитации.

На финала
ЩЕ ИМА СНИМКИ-ФОТОСЕСИИ И ДИАГНОСТИКА С АУРАКАМЕРА на всеки участник.

На преминалите курса ще бъдат връчени грамоти за опитност в лечението с Аура от AuraViZia.

Ето част от снимките, които бяха направени по време на “Силата на изцелението” в София:

Такса общо за трите дни: 70 лева.
За семейство: 100 лева.
Водещи:
Яна Венера – психолог, педагог, темпонавт, парасензитив

Рум Марк – Майстор на Словото, Шамбала Мастер лечител,
Учител Шамбала Основно ниво

Можете да се запишете за участие във ФЕЙСБУК СЪБИТИЕТО.

Освен, че ще се научим на визия, визуализация и боравене с аурата си, освен, че ще станем пътници през време и измерения, ще имаме възможността да се потопим в активната медитация чрез песен, китара и глас на дуета Вили Велев и Алекс. Изпълнения на ортодокс, евъргрийн и мантраяна. Изживяването е грандиозно.

httpv://www.youtube.com/watch?v=vdFJFuEDpoI

Една експериментална задача към участниците:
Напишете на един лист нещо като страничка от дневник – какво ви вълнува за момента, какви мисли ви минават, какви притеснения имате, какви задачи имате за изпълнение. Набележете си няколко хора, към които изпитвате негативно отношение и няколко, към които отношението ви е добро.
След като напишете една страничка, сгънете я, запечатайте я и не я отваряйте вече. Ще я отворим заедно на семинара. 🙂

Очакваме ви!

Ако намирате тази публикация за интересна и полезна, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Нека стигне до повече хора, които  имат нужда от нея! Благодаря ви!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

1 Comment

  • Мери
    Отговор

    Здравейте казвам се Мария.Искам да се запиша,но не съм сигурна за времето с което разполагам в тези дни.До кога мога да се чудя?/то не,че има време/С братовчедка ми вместваме ли се в отстъпката за семейство?
    Поздрави,Мери.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.