Представяне на книга „За Възнасянето-моята част от пъзела” на Ваня Стойчева

За книгата, възгледите и преживяванията на Ваня Стойчева, можете да прочетете нейното послание отдолу:

Представяне на книга „За Възнасянето – моята част от пъзела” на Ваня Стойчева – 8.06.2012 от 19.30 център Вселена, на последния етаж срещу „Чай във фабриката” на ул. „Г. Бенковски” 11, вход свободен. Книгата е един вид практически пътеводител по Възнасяне в България.

“Преди време в трудни състояния отварях някоя любима книга и попадах на точния за момента цитат. Ето че така ми се случи наскоро – изпадах в съмнение и отворих не друго, а собствената си книга. Чудех се какви са тия трусове, неразположения, излитания и ето на какво попаднах – писала съм го аз и на днешна дата съм направо удивена до каква степен всичко предугадено става истина; а самата аз – до вчера отхвърленият отвсякъде аутсайдер, се превръщам в един от вестителите на Новото Време с кратък, но много бурен и внезапен стаж, дори на път да се сдобря веднъж завинаги с пламъка-близнак. Каня всички приятели на среща-представяне на книгата “За възнасянето, моята част от пъзела.”

За онези, които не знаят – в тази книга аз описвам основните постаменти на процеса Възнасяне, както и какво да ги правим тези истини в реалния живот. А именно – как се отварят сърца в България, под изстрелите на медиите и непрекъснатия страх за оцеляване, как да запазваме и увеличаваме светлината по пътищата, осеяни с предизвикателства, пробойни, разочарования и подеми. Тъй като вече са написани много фундаментални книги за основните процеси и понятия на еволюцията, тук аз съм наблегнала повече на своя собствен път – на моята уникална, българска част от пъзела. Заповядайте всички, които резонирате с темата – ще има и беседа. Може би това е момент, в който много хора, за които още е рано или твърде трудно да се качват за практиките в „Гайа”, да опитат първата осъзната хапка от този уникален Космически Момент. Ето и цитатът, с който сама себе си повдигнах духом:

…..Разбирах, че процесът Възнасяне става вече факт на Земята поради работата на много ентусиазирани и предани души преди мен. Дълбоко в сърцето си започнах да осъзнавам в какво грандиозно събитие участваме. Някъде дълбоко у мен най-накрая изгря Прозрението за това, че съм лелеяла тази мечта от векове, че дълги и мъчителни времена съм опитвала и не съм успявала да подпомогна тази еволюция – вместо това сама съм се поддавала на разрушителни модели с цел да оцелявам. Сега, обаче, времето вече беше различно..дали? Наистина ли? Най-накрая!!!!!! Толкова време не можеше, а сега….вече може. Божеееееееееееееееее!

Изплаквах вековни ридания от безсилие, смесени със сълзи на радост и триумф. Не можех да повярвам. Вече започвах да си спомням за какво съм дошла; започвах да разбирам, че животът ми не само не е безцелен и неуспешен, а грандиозен триумф – кулминацията на множество мои опитности в измеренията.

Трейлър – http://fariel.bg/za-vaznasianeto/

Фейсбук събитие – https://www.facebook.com/events/316839868399029/

Ако намирате тази публикация за интересна и полезна, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Нека стигне до повече хора, които  имат нужда от нея! Благодаря ви!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.