Какво да правя на 11:11:11

Приятели, всеки ден десетки от вас ми задават въпроса “Какво да правя на 11:11:11?” Както и “В колко часа да го правя?”

Няма значение в кой точно момент и минута ще се присъедините енергийно към милионите хора, които от всички точки на Планетата ще работят. Порталът няма да се отвори в точно определена минута, която да трябва да уцелим, освен това енергиите вече са тук и работят.

Следвайте вътрешното си чувство… Вдишвайте светлина през хипофизата, изпълвайте тялото си с нея, издишвайте светлина през сърдечната чакра. Научете обединената си чакра да пулсира и да излъчва светлина. Визуализирайте Новата Земя, мирна, светла, хармонична, изпълнена с Любов. Бъдете Любов!

Послание към тези, които не знаят какво да правят на 11:11, но питат:

Дръжте сърцето си ясно и мислите прости. Единственото нещо което трябва да правите е да не правите нищо. Това е най добрият начин да помогнете на тези които знаят какво да правят да свършат работата и по най добрия начин. За висшето благо на всичко и всички.

Благодаря ви!

Тази информация е важна, моля помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодаря ви!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

2 Comments

 • erba
  Отговор

  Здравейте!
  В друг сайт видях коментар за днешната дата, който съм цитирала по-долу. Дали можете да ми обясните какво имат предвид??
  “Днес се отварят портите към ада 11.11.11.
  Честито на всички неверници “

  • Martina Ivanova
   Отговор

   Ами какво могат да имат пред вид…
   Не се подлъгвайте на абсолютно всеки материал, който видите в интернет. И понеже логиката, науката и “здравият” разум не разполагат с инструменти, които да ви помогнат да различите истината от лъжата, то оповавайте се на интуицията си. И аз се начетох на един куп мрачни предсказания, страховити заплахи и какво ли още не по повод 11:11, че и 2012г. Страхът, заплахите, обвиненията, чувството за несигурност, опитите за контрол.. всичко това принадлежи към старата енергия и вече не работи. Това са инструментите на низшия астрал. Доверете се на чувствата, на емоциите си. И преди съм го казвала – те са най-верният пътеводител дали нещо е правилно и добро за вас, или не. Ако предизвиква чувство на страх, загуба за ориентация, зависимост, обреченост и прочее неприятни усещания – значи не сте на прав път.

   Поздрави.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.