Инелия Бенц за България – част 2

March 8, 2012
By

Здравейте, приятели. Цяла вечност мина от онзи ден през декември, когато обявих радостната новина, че Инелия се е съгласила да даде интервю за България. През какви ли не перипетии минах и аз и хората свързани с мен покрай тази инициатива. Поради незнайни (но вероятно уместни причини), първите 20 минути от интервюто тотално се сринаха, заради което се наложи да се работи над файловете, за да бъдат възстановени. Както вече знаете, звукът беше възстановен и въпреки недоброто качество, все пак видя бял свят.

Близо месец отне работата върху същинското видео. Работата със субтитри се оказа сложна и много отговорна работа. За неуморната работа на Алекс Петров, който работи над субтитрите в продължение на всичките тези дни и седмици БЛАГОДАРЯ от сърце. Негови много ценни материали можете да четете на http://acapt.blogspot.com и http://alexmunro.blog.bg

Все така има звукови аномалии във видеото, текстът на субтитрите изчезва по-рано отколкото бихме искали, но това е максималното което можахме да направим.

Тъй като след първата част тръгнаха много и различни коментари в различни полярности, коментиращи Инелия и подлагащи на съмнение добрите й намерения и светлия (или тъмния) произход – отново предупреждавам – всеки сам за себе си решава дали да гледа, или не 🙂 Ако видеото ви носи какъвто и да било дискомфорт – просто го спирате.

Отново ще помоля прекрасната си аудитория – възприемайте информацията в пространството, прецеждайки я през собствения си индикатор за истина, светлина и уместност. Инелия  не е гуру, не е спасител и не е тръгнала да проповядва нищо, камо ли да спасява някого. Ако думите й пробудят нещо във вас – значи ви е било необходимо това леко подбутване. Ако усетите дисонанс.. твърде е възможно просто да не разпознавате енергията… а това не означава, че тя е тъмна, мрачна, или иска да ви стори нещо.. просто ви е непозната. Повече практика освен приказките за прехода и дискусиите във фейсбук можете да прилагате сами, работейки върху себе си (например упражнение за отработване на страховете), в групови медитации, или на практическите семинари, които организираме в различни градове. За онези от вас, които предпочитат да четат, вместо да гледат видео материали или се затрудняват да следват субтитрите, качвам специално интервюто в текстов вид: Video Interview_Inelia_prevedeno

И тъй като нейде из интернет мернах коментар относно интервюиращата и колко претенциозна изглеждала… ммм, ще ви разочаровам – претенции нямам никакви. Просто се радвам, че най-сетне мога да отметна и тази задачка. И ако някой намери в това видео важна информация – значи сме свършили добра работа.

Всъщност, няма нужда от повече приказки. Следва видеото.

Tags: , , , , , ,

40 Responses to Инелия Бенц за България – част 2

 1. Dobrinka on March 8, 2012 at 08:44

  Благодаря Марти :)))Получи се като чудесен осмомартенски подарък!Прегръщам те и започвам да гледам и чета!:)))

 2. radi on March 8, 2012 at 12:41

  Браво Марти, чудесно интервю!

 3. spas mavrov on March 8, 2012 at 12:50

  Благодаря Мяртина! Голям подарък направи на жените в деня на празника ви- да ти е честит и не само като жена, а и като Душа и Дух.

 4. Sonya on March 8, 2012 at 13:45

  Благодаря ти, Мартина!!! Нека има много Светлина, Радост и Успехи по твоя Път! 🙂

 5. Сибел on March 8, 2012 at 15:18

  Невероятно интервю!!! Благодарности!!

 6. KRASAVKA on March 8, 2012 at 16:50

  БЛАГОДАРЯ ЗА ПРЕКРАСНИЯ ПОДАРЪК МАРТИ ! ДРУГИЯТ МИ ЧУДЕСЕН И НЕВЕРОЯТЕН ПОДАРЪК КОЙТО ПОЛУЧИХ РАНО СУТРИНТА БЕШЕ 1 ЕНЕРГИЙНО ЦВЕТЕ ПОДНЕСЕНО МИ ОТ ЕНЕРГИЙНА СЪЩНОСТ С ЧОВЕШКИ ВИД…ЧУДЕСАТА ВЕЧЕ СЕ СЛУЧВАТ…

 7. Hristo Mihaylov on March 8, 2012 at 18:18

  Благодаря за интревюто,не знам другите как го приемат, но аз чувствам подобни неща и отговори скакто Инелия ги казва.Разбира се тя си е с друга мисия, но благодаря и на нея и на осъществилата това интервю!Намасте!

 8. Veselin Yankov on March 8, 2012 at 19:04

  Хубаво и стойностно интервю. Браво и благодаря, Мартина! Но, калпава техническа обработка. Замъглени субтитри, дълъг текст, който се пуска за кратко време и изчезва, после дълго време черен фон. Измъчено четене със стопиране!

 9. beni_len on March 8, 2012 at 19:50

  Благодаря за положените усилия от всички вас,които правите това интервю възможно и достъпно до повече хора….защото всеки миг е ценен…

 10. Radostina Koleva on March 9, 2012 at 00:15

  Благодаря, Мартина! Знаеш ли дали Инелия е вегетарианка?

  • KRASAVKA on March 12, 2012 at 01:54

   A ти изгледа ли интервюто ? Тя сподели, че яде пуешко и риба…е, не всеки ден…

 11. liceto on March 9, 2012 at 11:07

  35:40) “Така че бих казала – ако наистина обичате да ядете месо и не искате да спрете да го ядете, тогава идете и си купете месо от органична фирма, където по хуманен начин животните се отглеждат в щастлива среда и се убиват много бързо, така че да не страдат.”

  (нека се запитаме, защо някои хора не искат да кажат, че трябва непременно да се спре да се яде месо; нека се запитаме и в коя органична фирма по хуманен начин се убива?! Ядем ли месо, ние спомагаме за това човека, който ще извърши убийството, да е убиец!, така той си прави карма и ние спомагаме за това. Ние се свързваме с неговата карма.С лека ръка Бенц подминава това. Както и това, че животните имат усет и виждат аурата на човек и знаятq че ще бъдат убити. Как става така, че животните знаят, че сме ядосани (кучета котки..) и ни отбягват още като се приближаваме. Може би си мислим, че животните не виждат онези паднали невидими духове, които се навъртат покрай кланиците?

 12. liceto on March 9, 2012 at 11:37

  ЕТО какво казва Лев Николаевич Толстой:
  “Докато, съществуват кланици, ще има бойни полета.”

  Същото казва и Учителят, че докато тече кръвта на убитите животни, до тогава ще има войни с които човечеството да си плащаме за това, за тази кръв с нашата.
  Нека госпожица Бенц се запознае с това, да понаучи някои неща и тогава да говори…
  Тук не става въпрос, дали човечеството или човек като единица, наистина обича да яде месо и т.н., а за това, че спирайки да яде, той така предотвратява войните по света, а иначе спомага със своята “искрица” за големия огън на войните.

  Излиза, че Бенц е дошла да помага на хората, а всъщност с незнанието си ги въвлича в поддържане на ….

 13. lili on March 9, 2012 at 12:00

  Огромно Благодаря Мартина за това, което правиш. Любов и светлина за теб, Инелия Бенц, Алекс Петров за помощта, той е чудесен плеядианец :))))
  И всички, които помогнаха това да се случи. Благодаря ви :)))

 14. Nathalie on March 9, 2012 at 12:03

  Гледах видеото вчера на две части, много от нещата, които чух имах нужда да чуя, това е важният резултат за мен, за достигането на който, благодаря!
  Определено с мен се случват, най-вече на мисловно ниво, промени, започнали да стават интензивни от края на миналото лято, но като цяло началото им беше преди 3-4 години и започна с отделянето ми от пътя, по който вървях заедно с други хора, които исках да са ми приятели, но всъщност никога не са били. И сега зная защо. Защото вървях не моя, а техния път и вследствие на заблуда, глупост или желание да си като другите, го припознавах като мой. Но там не бяха нито моите уроци, нито моите учители или ученици. Или по точно казано, пак научих уроците си, но по заобиколен път, с двойно повече изразходвана енертия и на по-висока цена. В последствие се разделих, почти без основателен на пръв поглед повод с всеки един от тях. Беше трудно, защото все едно загубих половината си живот. Но всъщност го намерих, подобно на упражнението за отработване на страха, се освободих и започнах да откривам загубената себе си. Така пълноценна и полезна за себе си, мога да съм и за другите. Защото, как можеш да бъдеш някой за другиго, ако не знаеш, кой си? И как можеш да се намериш, ако преди това не си се загубил? Поздрави!

 15. liceto on March 9, 2012 at 12:05

  “Докато хората продължават да избиват животните, те ще се избиват и един друг. Този който сее семената на убийството и болката, няма да може да пожъне радост и любов.” Питагор

  “Само когато човек има жал към всички живи същества, той е благороден.” Буда

 16. Stefka Nedevska on March 9, 2012 at 12:32

  Уважаема Мартина, пирамидите, които вижда в България Инелия се намират на дъното на Черно море. Това, както и мисията на България пряко свързана с нейната история и роля в развитието на планетата е подробно обяснено от Йорднка Николова в нейните 6 книги, както и систематизирано разказано в нейния семинар вижте тук
  http://www.facebook.com/l.php?u=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zo68GF6ooP8&h=tAQHf7SSVAQGZtsBdzNYuFZD1FpUbXhzArbRBQNigPxWO6g

  • Галина on March 12, 2012 at 15:04

   Връзката не се отваря!Бихте ли я поставили отново?

 17. Radostina Koleva on March 9, 2012 at 20:13

  Това с органичните ферми ми изглежда просто като извинение, за да се яде месо.

  • Киара on March 9, 2012 at 23:53

   Извинявай много, но извинение пред кого?

 18. vania trankarova on March 10, 2012 at 11:09

  Марти, огромно благодаря на теб и Инелия за изключително значима и интересна информация, която получаваме чрез интервюто! Безкрайна благодарност и на Алекс Петров, вложил изключително големи усилия и време, за да достигне интервюто до нас! Най-ценното в интервюто е, че потвърждава истинността на пътя, който осветяваш и посочваш ти чрез своя сайт и дейност, за всички, които желаят да се развиват духовно и да повишават собствената си вибрация! Марти, още веднъж: БЛАГОДАРНОСТ И ПРИЗНАТЕЛНОСТ, ЛЮБОВ И СВЕТЛИНА!!!
  Ваня Трънкарова

  • vania trankarova on March 10, 2012 at 11:20

   Съжалявам за емоционалната реакция! Наистина имам много да отработвам в своя път! Благодаря

   • Martina Ivanova on March 12, 2012 at 19:55

    Ваня 🙂 Прегръщам те, всички имаме да отработваме, учим, практикуваме и израстваме заедно :-)*

 19. Johan on March 11, 2012 at 01:44

  Страхотно интервю, Мартина!
  Остава ни само да поработим над себе си здраво 🙂

  Благодаря!

 20. liceto on March 12, 2012 at 12:03

  37:00) „Когато бях дете, аз трябваше да ям месо, за да понижа вибрациите си в такава степен, че да мога да функционирам на планетата.?
  (По-добре да беше казала Бенц истината, че на човек му е по-добре да послъгва наивниците, за да Не намали нивото си .. Това момиче си разправя живота, за да си създаде аура, и за де си похапва месценце….

  Трябва да осъзнаем, че тъмните духове ще пратят на Земята също свои духове, добре подготвени в съчетаването на истината и лъжата…, за да увлекат след себе си много души..?! Те и в миналото и сега имат свои поставени души, те са ”професори” по йога, окултизъм…, но не истиската йога и окултизъм!
  Някои хора се опитват да замажат една част от живата си, за да изглеждат и тогава Осъзнати.
  37:28) „Не виждам разлика между маруля и бифтек ..”
  Да, това е така когато човек е неосъзнат… Простичко е! Когато човек яде месо, потъмнява съзнанието му, слиза в нивото … Никой духовно извисен дух не си намалява нивото, когато идва на Земята за да помага.
  На времето един мой приятел екстрасенс разправяше, че пуши цигари за да запази енергията си и връзките с приятели и непознати..След време се изолира съвсем ..и изобщо ..ожени се и забрави за екстрасенството…
  37:38) „Е , винаги има моралност, прикрепена към всичко това. Но не става дума за моралността, а за вибрация.”
  (Естествено е, да има моралност!, нека обърнем внимание на това. Моралността е живот, истинен, а не нещо, което върви до! или с нещо! То е вътре, среда, истина…, а не нещо което се прикрепя или е допълнително понятие…
  Не ставало дума за моралност, а за вибрация!!! Лъже! Кога моралността не е вибрация,и обратно..!!!
  И хоп, пак ни ”разяснява”:
  ”Нещо е или много токсично и плътно, или не е … Толкова просто е.”
  Да, толкова е просто. Да се прескача от моралност отделена от вибрация към токсичност… и да ни се разяснява кое е токсично и плътно……..
  „В момента единственото месо, което мога да ям е !органично пуешко!
  Обърнете внимание на това момиче как от време на време си криви очите, ту настрани, ту гледа нагоре, нека ги научим тези неща какво означават, има книги за това и учители говорили за това..

  И стига с тези щастливи животни, стига с това са ни замазвали очите ни. Когато едно животно е заколено, то какъвто и да е животът му преди няма значение, защото се изменя моментално всичко в тялото му..

 21. Tatyana Borisova on March 12, 2012 at 13:48

  Здравейте,Мартина!
  Благодаря за чудесния сайт! Благодаря за чудесното интервю с Инелия Бенц! Очаквах го с нетърпение и го изгледах с голямо удоволствие.
  Не зная как ще прозвучи (и дали има възможност), но бих помолила да се публикува като текст цялото интервю. Защото, поне при мен е така, човек има нужда да препрочете някои неща. Да не говорим, че с всеки следващ прочит откриваш нови неща.
  Благодаря предварително!
  С обич, Татяна Борисова

  • Martina Ivanova on March 12, 2012 at 19:57

   Здравейте, Татяна, ако зачете текста, ще видите, че вече е публикуван текст с интервюто, просто трябва да кликнете върху името на файла, за да го отворите. Дори съм подчертала нужното изречение в червено, за да е видимо. По същия начин има текстов файл и в първата част на интервюто. Благодаря ви за добрите думи. Поздрави! 🙂

 22. Яна Христова on March 13, 2012 at 03:13

  Не мога да спра да я слушам,след като гледах интервюто и с Бил Райън.Чувствам се окрилена,заредена,в прекрасна хармония,баланс.Центрирам се.Близка ми е,не ми говори само гласът й-не.Просто така се издигам,че после ми е трудно да се заземя.Това усещане,което изпитвам по време на слушането и гледането, за мен е висша форма на душевен оргазъм!:)))
  Благодаря ВИ!

 23. liceto on March 13, 2012 at 11:01

  38:31) „Става ми изключително лошо, ако ям месо.” 38:40) „Нямам представа защо, но това е единственото месо, което мога да консумирам без да ми става зле.”
  Органично пуешкото е месо …нека забележим това! Това момиче така лъже и си вярва, че от това отгоре и други и вярват. Нека си припомним:
  37:44) „ Нещо е или много токсично и плътно, или не е, или е по-малко токсично. ТОЛКОВА ПРОСТО Е.”

  Да, просто е.. Изглежда органичното пуешко спада в графата –Не е токсично. Един път говорим за токсини, а друг път за вибрации. Както ни изнася. Сякаш те са отделни, не са взаимно свързани. Сякаш има пуйки с високо вибрационно ниво и не са с токсини в телата им…?! Освен това си признава, че !НЯМА И ПРЕДСТАВА! защо това е единственото месо, което МОЖЕ ДА КОНСУМИРА! И това е човек, който е дошъл да предава знания на хората, да ги укрепва, напътства… Добре е да се размисли Бенц върху това, и да си каже: “Оо, да, да
  го направи го, бейби”

 24. liceto on March 13, 2012 at 11:10

  Нека си припомним за ПИРАМИДИТЕ:

  „Също така… НЕ ЗНАМ дали е под повърхността на земята, или над нея.
  Но там има пирамиди. НЕ ЗНАМ дали могат да се видят, ДАЛИ СЕ ЗНАЕ НЕЩО ЗА ТЯХ, защото едва сега ги виждам. НЕ ЗНАМ – под земята ли са, или са в различна парадигма, НЕ ЗНАМ дали физически са в страната. НЕ ЗНАМ дали можеш да ми кажеш нещо за това?”

  Това момиче знае ли изобщо нещо или налучква и подпитва, като кварталната гледачка: „дали се знае нещо за тях”; “..дали можеш да ми кажеш нещо за това?” 5 пъти казва, че НЕ ЗНАЕ! Но иначе знае и кое ли е това?!

 25. liceto on March 13, 2012 at 15:29

  “Аз не бях натурален вегетарианец, отне ми много време да се детоксикирам и много време за да стигна до !определено ниво!, където моето физическо тяло да може… защото аз бях абсолютно откъсната от моето физическо тяло. Но за да се въплътиш изцяло във физическото си тяло, трябва да го олекотиш.”

  ( Какво излиза, че Бенц е полагала усилия да се въплъти допълнително от даденото и тяло, като първо е ядяла месо и в последствие се е отказвала от него и накрая е останала на ниво пуешко, риба и яйца. Защо ли не си е избрала някои вегетарианци при тях да се роди?!?
  Вижте, всеки от нас може да си разкаже биографията и странстванията на духа в материалното, в храненето. Доста хора се отказват от месото, после от риба, млечни продукти, яйца …и всеки може да спомене, че много време му е било нужно за да стигне до !определено ниво!, където моето физическо тяло да може… (?!?!) „да може”
  „..защото аз бях АБСОЛЮТНО ОТКЪСНАТА от моето физическо тяло.”
  (Колко степени има, такива на Абсолютно откъснатост; много А.Откъснатост, по-малко А.Откъснатост, много малко А. Откъснатост,…? Абсолютната откъснатост е просто абсолютно да си откъснат, да не си и малко свързан, да не знаеш какво става с това тяло. А това говори много за притежателят му.

  Да предположим, че Бенц намеква, че подобно на учител от висок ранг, се е поетапно въплъщавала, то тогава не би била в неведение за своето тяло, т.е. абсолютно откъсната и едновременно с това да работи изчиствайки го поетапно от вибрациите му. Но тя също споменава, че се е наложило първо да яде месо: „Когато бях дете, аз трябваше да ям месо, за да понижа вибрациите, че да мога да функционирам на планетата.”

  Какво излиза: Изчиствайки вибрациите на това тяло, едновременно с това бидейки АБСОЛЮТНО ОТКЪСНАТА, или може и така обратното – АБСОЛЮТНО ОТКЪСНАТА, ИЗЧИСТВАЙКИ ВИБРАЦИИТЕ НА ТЯЛОТО СИ, ТЯ Е ЯДЯЛА МЕСО, за да понижи вибрациите на тялото и да функционира на планетата.
  Браво! …
  „И това се случва.” т.е продължава процесът и сега, както казва Бенц „…за да стигна до определено ниво..” И то е: месо, риба, яйца… и функциониране…

  Вижте нека се запитаме, защо Бенц не случайно споменава и за някои йоги, които могат да превръщат храната месо във високо вибрационно ниво. (мисля, че цитатът е от книгата: ”Животът на един Йога” – или от някоя друга книга –„Живот сред хималайските учители”- няма значение, дори и да греша. Спомням си го този случай, почти всички йоги от западът и източна Европа са я чели.

 26. liceto on March 13, 2012 at 18:21

  Бенц не знае кой е Учителят и за да не се оплете избира най-лекият път:

  „В основата си човек наистина трябва да избере за себе си дали ученията на този човек го изпълва с мощ, или го прави зависим от този човек.”

  Елегантно оставя за накрая думичката ЗАВИСИМ. Прехвърляйки вниманието ни към това дали човек е самостоятелен. Първо говори за генетичното потекло, след това прескача на зависимостта от учител, сякаш за това се говори или подразбира преди това.
  След което също така премерено продължава:

  „И това дали този човек е жив, или мъртъв, това не прави зависимостта по-малка. Молите ли се? Молите ли се на този човек да дойде и да ви спаси?”

  Отново втори път натъртва на зависимостта. Главното е да се наведе човек на мисълта, че той сам трябва да изгражда себе си.
  Човек нищо не може да направи сам. Нито да се научи да мисли, нито да диша, нито да се храни правилно, колкото и усилия да прави сам. Без молитви не става. Това, че някой може да постигне известни успехи в нещо сам, показва, че Учителят го оставил да се прояви…
  Затова някои духове наблягат на думите: „молите ли се?”, като нещо ненужно.. Естествено това натъртване е за младите хора, не за човек минал почти целия си живот и видял своите успехи и неуспехи. Младият винаги е готов да Отхвърля окови, да събаря стени и това се знае от тъмните духове. Затова именно се пипа на тази струна.
  „Молите ли се на този човек да дойде и да ви спаси?”
  Т.е. абе я стига, ти сам можеш да извършиш промяната със себе си! Само трябва да се напъваш и да опитваш и ще стане! Затова и Бенц е още на месо риба и яйца…

  Не бързайте да казвате Нее! на моленето, ЗАЩОТО ЧОВЕК КАТО СЕ МОЛИ НА УЧИТЕЛЯТ СИ, ТОЙ СЕ МОЛИ НА БОГ. Учителят има права връзка с Бог, учителят живее в Бога!!! и затова от Него зависи кой ще премине през прехода в този век, нищо, че полагаме усилия да се усъвършенстваме – ! в нашите очи изглеждащо самостоятелно! Да се усъвършенстваме самостоятелно, да изглежда така е желанието на тъмните духове, това е първата стъпка към гордостта наречена – От мен зависи! Аз съм силен и самостоятелен.

  Човек всичко взема от Бог и в нищо не е самостоятелен. Неговият Учител му помага и молитвата е връзката. Молитвата не означава, да не се напъва човек, да не опитва начини, методи. Молитвата е връзка за спасение и помощ.
  2 пъти натъртвайки на думата зависимост, намек, уж като предпазна мярка срещу заблуди от лъжеучители. След което се атакува молитвата, да бъде съборена връзката, прекъсната!
  Молете се на Учителят, На Господ, На Бог да бъдете спасени. Те са едно. Особено на учителят П.Дънов.
  Разбира се, ако искате….

 27. Киара on March 18, 2012 at 23:17

  Лице, наистина много гняв, много нещо! То е ясно, и най- големия дебил вижда несъответствията, вижда противоречията в изказванията, статиите и публикациите на Инелия, но защо толкова се натоварваш да я плюеш. Нека хората сами да преценят на кой да вярват и на кой да се кланят. Наистина има нещо не както трябва в нея, но не мога да преценя какво.

 28. Фрини on March 21, 2012 at 23:28

  Благодаря Ви от сърце!

 29. Ангелина Димитрова on April 2, 2012 at 11:01

  Аз съм впечатлена от това интервю, което Марти е сътворила за нас хората, живеещи тук и сега, “обладани” от всякакви учения, убеждение и догми. Благодаря ти, Марти интервюто е превъзходно. Искам да вметна една мисъл, на преподавателя ми по дисциплината “Пари, банки и договори”, доц. Иван Илиев (Икономически университет Варна), който визира следното : “Едни и същи хора, на еднаква възраст с различни професии, имат различно ниво на интелигентност, независимо от професията си. Защото дори и един образован човек, може да е на по ниско ниво мисловно ниво за живота, от необразованият, но ограмотен от живота си необразован”….Както и да е, просто исках да вметна, че всеки има право на избор, защото в спора се раждала истината. Аз съм удивена от тази жена, и дали е права или не, това си е за нейна сметка, не за мен самата. Аз намерих в това интервю, желанието си, да съм част от тази планетата, да съм вестител на доброто, да съм човекът, който ще обича, да съм отговорна за моите действия, защото от горепослужилата ми инфромация, аз разбрах, че все още имам да уча. Инелия Бенц, е жената, която носи в себе си светлината, от която аз имам нужда. Аз нямаше да я познавам и да знам, че съществува, ако МАрти, не се беше съгласила доброволно, да е проводника между нас хората и нея. Защо имах нужда да гледам това интервю, защото тъмнината е навсякъде около мен, и ако няма хора, като Марти, като Анелия, като Дънов, аз ще продължавам да се боря със себе си, незнаейки коя съм. Всеки човек, самосъзнателно стъпва, като стъпалото е неговият мироглед в живота. Дай боже, всеки му повече стъпала, за да има за какво да се живее и да се учи, на тази Планета. Прекрасно интервю! Браво Марти, само напред и нагоре, аз наистина съм уникална, за да съм част от хората, с които общуваш. Много силно те прегръщам и заявявам тук и сега, че съм от тези хора, които обичат, знаят, могат и търсят, за себе си най-доброто, оглеждайки се в доброто! И днес получих нов урок, за добрината, която твори чудеса. Прекрасно усещане!

 30. EL on April 13, 2012 at 22:00

  Благодаря за интервюто, Марти! Очаквах го с интерес, наистина, макар че и на мен ми направиха впечатление общите приказки и някои нейни отговори базиращи се на заложени в нас програми…
  Но каквото и да си говорим Инелия е интересен човек, лично на мен ми действа добре. А когато веднъж осъзнаеш и се замислиш по-дълбоко върху темите, които тя засяга във всяко свое интервю ти става ясно, че не е важна самата Инелия, не е важно и дали вярваш в нейните думи. Важното е да се замислиш. И ето вече си направил първата крачка. Има и едно нейно кратко клипче, относно смисъла на живота, излизането от коловоза, относно замисъла на това кои сме и защо сме тук. И то е квинтесенцията на всичко, което се казва в това интервю.
  Мога да кажа още много неща, но спирам до тук:) Отново благодаря за труда ви 🙂
  Поздрави!

 31. Надя on May 10, 2012 at 18:28

  Не знам дали да вярвам. Инелия говори пълни глупости в сайта си – светът бил разделен на 2 миналата година през август. Тинтири-минтири. А и не се свени да набира пари. За мен всички, които набират пари от уж духовна дейност, са мошеници.

 32. Martin on May 22, 2012 at 22:38

  “Лицето” се е появило и пише точно като по поръчка,а аз се радвам да видя ,че основния вселенски закон за НЕНАМЕСА действа с пълна сила тук.Благодаря ти Мартина,не знам дали приемаш комплиментите с охота,защото предполагам подхранват Егото ти по някакъв начин,но не мога да се въздържа и ще кажа,че това което правиш за повишаване на вибрациите на земята и нашите собствени в частност е повече от най доброто което може да ни се случи :).Благодаря ти!

 33. Петър on June 2, 2012 at 23:26

  Защо слушате само думите, а не усещате енергията на Инелия? Нямам предвид само това интервю. Много силна и зключително тежка и натраплива. Усеща се като да не можеш да се откъснеш от нея, държи те в хватка. Това е усещането, правейки в медитация нейното “Колективното упражнение за времевата линия”. Чак се очудих и за потвърждение я направих втори път. “Грешката” не бе в мен. Очудвам се на лековатоста при приемането на Инелия.

 34. Dea on March 21, 2013 at 16:49

  Благодаря!
  Тази жена ми дава усещане за лекота, свобода!
  Въпреки че съм се занимала дълги години с различни практики и съм се запознавала с разни учители, Инелия ми донесе уникално чувство. От нея лъха на зрялост, мъдрост и доброта. Почувствах, че има какво да науча и от нея, защото е силна. И силата и идва от доброто. А в същото време я усещам крехка и много нежна същност.
  За въпроса към Инелия – относно Петър Дънов. Много интересна насока даде тя… Мартина, моето чувство за този учител е като това, което ми донесе Инелия. Има нещо специфично в учението на Дънов – оставя у мен усещане за освобождаване! Сякаш ме е освободил от някакъв голям и тъмен товар. Чела съм много негови книги, чувството винаги е едно и също – на радост, на освобождение от нещо, на усещане, че някаква тъмнина е била разсеяна и сякаш светът е станал по-светъл. И автоматично в мен възниква чувство за благодарност към него – че е оставил това след себе си, защото можеше да не го срещна и това нямаше да е добре за мен.

Коментирай

Абонирай се!

За да получаваш пръв най-интересните новини от Свой Избор!

ТЪРСЕНЕ в сайта

Намери ни във Фейсбук

Намери във Facebook

Намаления от Grabo