Разказ за имплантите

Има едни думички, които плашат, направо предизвикват втрисане. И балтавене. Една такава думичка дойде в края на XX в., при мен се появи в началото на XXI в. Имплант. Що за странна дума, а пък и какво означава? Речници много, проверката на значението е само въпрос на 3 минути. После се появиха едни още по-странни книги, които заговориха за още по-странен имплант и още по-странни неща, свързани с това чудо. Всяко непознато нещо е странно, дори плашещо.

Нека си припомним, че когато се провела първата кино прожекция в света, подготвена от братя Люмиер, която носела заглавието “Влакът пристига на гарата”, хората, нищо неподозиращи седнали по местата си, лампите угаснали и тогава дошъл Ада, по думите на някои очевидци. Появил се един огромен парен локомотив и се насочил право към нещастната публика. И хората панически побягнали, търсейки спасение навън. Или пък друг пример. Когато испанците донесли домати в Европа след откриването на Америка, знаещите хора казали, че това са отровни плодове, защото са червени. Казали още, че трябва да се ядат зелени, иначе ще умреш. Не щеш ли един ден някой средновековен терорист решил да отрови краля на Испания и се сетил за доматите. Сложили в гозбите му червени домати, сигурни че ще загине в бавна и много мъчителна смърт. Е, ефектът бил друг, но това сега вече не е интересно на никой. Обожавам салатка от пресни, червени домати. Отровата им прониква във всичките ми клетки и сетива.

Такива примери можем да даваме много и до утре. Да се върнем обаче на странния имплант. Яде ли се, пече ли се, едни казват нещо, други – друго нещо. Но най-странното е, че за въпросния имплант говори някакво странно същество, което се представя пак по странен начин. Излизам от съспенса. Няма смисъл от него, иначе имам прекрасно чувство за хумор. Ще обясня какво е импланта и как и защо се използва. Всяка дума в този текст е моето вътрешно ръководство, но и моя безценен личен опит.

Имплант е нещо, което е поставено в нашите енергийни полета, нещо като “блокиращ болт” /обожавам Междузвездни войни/. Не знам как да го обясня по-ясно, защото не съм нито физик, нито разбирам особено от технологии. Обичам да ги ползвам, но да ви кажа честно изобщо не се интересувам как точно работи технологията. Имплантът блокира определени неща . Най-важното нещо, което блокира е знаенето на Истината, че си едно и също нещо с Бога, който приема физическа обвивка, за да си поиграе на разни игри. Освен това имплантът блокира връзката ти с Висшия Аз/Бог, за да не можеш да се обадиш по телефона в къщи. Освен ако можеш. Също така имплантът блокира достъпът до в къщи, все едно си влязъл в кошарата да си поиграеш с агънцето и някой гадняр те затворил там и не те пуска да си идеш у дома. А и на мама не можеш да се обадиш. Лоша работа. И става все по-лошо. В полето ни има много импланти, един е основен, но има много други, които блокират всякакви неща в нас. Аз например открих, че имам импланти поставени върху първите ми осем безсмъртни клетки. А също и върху женската лява половина на тялото ми. Някои от имплантите са лични, други масови. Тези, които например блокират женската страна на тялото са масови, поставени преди хилядолетия, за да се осигури господството на мъжката енергия.

Но аз ще говоря за главния имплант. Той има и други наименования – отпечатък, а също така е известен и като личен, рожденен хороскоп. А! Е сега вече направо не знам! Глупости след глупости. От лошо по-лошо. Глупост, не глупост, но в минутката, когато сте поели първия си дъх в този, пореден живот на планетата Земя, планетите в Слънчевата система и звездни тела от галактиката Млечен път са “заснети” като снимка, която наричаме хороскоп и тази снимка ви влияе през целия живот. Наистина страшни глупости. Но ще обясним. Имплантът, или хороскопът ви, е абсолютно напълно необходим, за да преминете през уроците, които сте планирали за този живот. Защо? Защото се намирате във Факултета “Учене чрез карма” в Университета на Твореца “Мистър Юнивърс”. Много хубав университет, горещо го препоръчвам, дипломите от там се признават във всички вселени. Карма е санскритска дума, която за по-лесно обозначава Законът за причината и следствието, основен закон от вселенския Правилник за движение по пътищата. В профански вид законът гласи – Това, което ставаш причина някой друг да преживее, рано или късно ще преживееш ти.

Та, за да може да сработи законът и вие да си научите уроците чрез карма трябва да си направите кармичен отпечатък – имплант. Който ще ви осигури перфектно придвижване от урок на урок, ще осигури срещите с всички хора и обстоятелства, които ви трябват, за да си изпълните целите в живота. Мнооого смешно! И кой измисли тези глупости? Ами вие драги, вие. И методите, и инструментите и дори процеса, вие ги измислихте. Забравих ли да ви кажа, че вие и Бог сте едно и също нещо? А, не съм, не съм забравила!

Сега, идва ново хилядолетие и странни същества започват да обясняват, че някакви импланти можело да се сменят с други, по-хубави. Боже, какви глупости! Ама как ще си сменявам онова, което аз съм си поставила, за да си уча уроците. Как ще си ги уча сега? Поне 10 000 години носим имплантите, не, последните, които фиксираха третото измерение бяха поставени точно преди 13 800 години. Тамън свикнахме с тях и сега – юруш да ги сменяме. Ами ако искате, насила никой не ви кара. Може да си карате стария трабант, щом ви е мъчно да се разделите с него. Пък аз ще се повозя на чисто нов Ленд крузър, защото искам да отида на много места и ще ми трябва висока проходимост.

И сега най-важното. Защо да сменяме импланта? Защото той вече не ви е нужен, за да учите уроците. Защото искате да си спомните Кой Сте. Ама нали помните също така, че именно имплантът си върши отлично работата, за да не можете да си спомните Кой Сте. Защото избирате нов Факултет в Университета, който се казва “Учене чрез съзнателно служене”. Там предметите за изучаване са различни и ще ви трябват нови, чистички тетрадки, за да си записвате. Защото цялата Вселена е чула вашето намерение за придвижване в Светлината, въздъхнала облекчено: “Тези идиоти на Земята помръднаха клепачи след дълга кома” и се втурнала радостно щастлива да ви сменя пеленките. Поради всички тези причини на вас вече няма да ви е нужен хороскоп – сори хора, но някой ще остане без работа – планетите ще си променят движението и траекториите, за да ви освободят /леле, какви добри планети/. Земята ще си завърти полюсите, за да ви осигури нови енергии за новите ви проекти и курсови работи. Именно премахването на импланта и заменянето му с друг вибрационен коректор ще освободи Божествената енергия във вас.

Изпреварвам въпроса ви, защото бързам, да, ще продължава да има импланти, защото винаги ще има едни необходими енергии на отделеност от Източника, но те ще имат нови параметри.
А какво ще стане с кармата? Аз така си я обичам и не мога без нея!!! Някой Иска да ми я чисти! Помощ! На планетата Земя повече няма да се учи чрез карма. Защото Акашовите записи на планетата са препълнени. Защото всичко се движи напред и старите методи остават в миналото. Защото най-после прокараха телефон до Мама и Тати и Аз пораснах. Никой няма да ви изчисти кармата, освен вие самите, но това ще стане бързо и ще се приключи в рамките на един живот. Ще се задвижат едни нови енергии и те ще ускорят развръзването на вашата карма със скоростта на Светлината. Това прави за вас новия имплант. Това е подарък от Дома за добрите деца. Тези деца изведнъж може да почувстват, че са големи, 8 метра в диаметър, кълба от чиста приказна Светлина.

Олеле! Това не може да е вярно. Вие побъркахте ли се бе хора!? Какви импланти, какви страшни неща говорите! И някакво ДНК. А не! Злото е навсякъде и се опитва да ни примами със сладки приказки. Отивам да си пусна телевизора!

Анастасия Гешева

Ако тази публикация ви допада, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодаря ви!

13 Comments

 • Сибел
  Отговор

  Невероятна статия!!! :))))

 • Стела
  Отговор

  Как да поискам смяна на импланта?

  • Martina Ivanova
   Отговор

   Описано е подробно в книга 1 на Крион – Финалната Епоха. Ето линк към част от съдържанието. Нарочно не отговарям ясно и точно в два реда, защото това трябва да бъде ясно осъзнат избор, с всичките последствия от него. И трябва да се информира човек.

   http://boon.ucoz.com/blog/2-0-4

 • Илиан
  Отговор

  Някой “ползвал ли е”тези нови импланти и как е с тях ?

 • Anastasia Gesheva
  Отговор

  Здравей Илиан. Много хора вече ползват новия имплант. Аз съм сред тях. Новият имплант дава предимство в изчиственето на личната карма, за да може да се отвори по-широко Божествения канал в нас. В резултат човек започва да си “спомня” страшно много неща за истинската си същност, да прави живи връзки със света на Светлината, ако поиска и ако е отговорен за живота си. Просто се променяш и се издигат вибрациите ти. За мен лично това е не само задача, но и много приятно, защото тотално ме изведе от матрицата и усещам много по-голяма духовна и физическа свобода, нищо че живота си остава все така сложен. Помогна ми да се свържа с духовното си семейство, което не е тук на Земята, но което ми помага и подкрепя с Любов по начин, който изобщо не може да се сравни с ограничените отношения в земния план.

  • rv9999
   Отговор

   Ако дадеш повече информация, ще ти бъда благодарен. Например, как протече смяната на импланта. Какво е твоето духовно семейство? Опиши го, като визия, къде се намира, с какво се занимава. Какво си спомни за истинската си същност и как? Виждаш ли нещо или само идеи ти идват?

 • Лу
  Отговор

  Как мога да се свържа с авторката на статията? Благодаря 🙂

 • rv9999
  Отговор

  Авторката, май не е словоохотлива.

 • Martina Ivanova
  Отговор

  Авторката сама ще прецени дали да остави коррдинатите си. Най-сигурно можете да я намерите във фейсбук – група Златния поток – Анастасия Гешева. Ако пожелае, ще остави и email за връзка. Поздрави.

 • Anastasia Gesheva
  Отговор

  Здравей Четири деветки! Напротив, точно заради хубавите ти въпроси, подготвих нов текст! Благодаря ти за вниманието! :))))) Анастасия

 • Лиа
  Отговор

  ” Защото цялата Вселена е чула вашето намерение за придвижване в Светлината, въздъхнала облекчено: “Тези идиоти на Земята помръднаха клепачи след дълга кома” и се втурнала радостно щастлива да ви сменя пеленките.”
  Много, ама Много сладка статия:-)
  Сърдечно Благодаря, Анастасия
  Лиа Ра

 • donka
  Отговор

  Прекрасно написана!Децата на Планетата, това сме НИЕ, имаме нужда от иронично поднесената провокативност.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.