Блог

Крион в България!

“Поздрави! Аз съм Крион от магнитната служба. Всеки един от вас е обичан от все сърце! Ако сте стигнали до момента, когато четете това послание, попаднали сте на точното място в точното време. Моля ви да продължите. Говоря тъкмо на вас.”

Познавате ли тези слова? Разпознахте ли повика от Дома? Разпознахте ли Семейството?

През целия си настоящ жизнен цикъл на тази благословена Планета, аз търся. Търся и търся, и се лутам, и пак търся. А от 2009 г., когато се запознах с Крион, престанах да търся. Получих Ускорение. Започнах да намирам. И от тогава и събития, и хора, и книги, и учители… синхроничности започнаха сами да ме намират. А аз започнах да работя съзнателно със светлината (и сенките).

Сигурна съм, че всички вие, които четете тези редове сте минали през подобни етапи в развитието си, знаете много добре какво се случва в момента, знаете защо сте се озовали точно в този момент на единствената Планета на Свободния Избор. Запознали сте се с Крион, осъзнали сте мъдростта на посланията му чрез ченълингите и притчите му, разбрали сте (или сте на път да разберете) какво означава да не мислиш като човек.

А радостната новина, която ме разтърси от момента, в който я узнах, е че Крион и Лий Каръл ще произнесат тези думи и пред нас, в София, България. Сигурна съм, че каквито и промени, каквото и ускорение и издигане да сме получавали до момента, за много от нас осъзнаването в енергията на Крион ще бъде отключващ спомен и силен тласък и разширение.

Организаторите са подготвили два интензивни дена, изпълнени с ченълинг на живо, много информация, послание специално за България, незабравими моменти в енергията на Дома.  Крион на живо – мястото е София, Кемпински хотел Зографски, дата – 17 и 18 септември (събота и неделя).

Мнозина от нас срещат трудно преодолима финансова преграда, за да осъществят мечтата си – да присъстват на това велико събитие. Но, сигурна съм, дори в това има смисъл и уместност – може би това е едва първата ни среща на живо, на която определена група от Семейството да е уместно да присъства. Няма да се опитвам да тълкувам отново и отново причините. Аз просто вибрирам в енергията на Крион. И ако трябва, на 17 и 18 септември ще успея да бъда там.

Бъдете и вие.

“Всички вие сте сърдечно обичани”

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *