Духовното семейство – I част

Здравейте познати и непознати приятели. Темата за имплантите предизвика интерес и постави въпроси. Това е нормално, защото темата е от голямо значение във връзка с всичко, което се случва сега. Реших да отговоря на някои въпроси чрез този текст. Отново казвам, че всяка дума идва от моя вътрешен пътеводител, проверена чрез собствения ми свещен филтър на духовно същество. Ще се присъединя към любимия ми Крион в думите, че не бива да вярвате на нищо, което не резонира със сърцето ви. Никога не позволявайте на никой и нищо да ви взема силата чрез мъдрост. Цялата мъдрост и всичкото знаене го имате във вас. Проверявайте информацията леко чрез усещането за комфорт и благата енергия на “вашето”. Ще разпознаете истинския вестител на Светлината по това, че информацията ще ви насочва, а няма да ви ограбва и ограничава в стил “прави като мен”.

             Ще разгледам няколко въпроса.

            Какво е духовно семейство? Това е енергийна субстанция, която съдържа творението в себе си. И в същото време представлява творението, развива го и го обогатява непрестанно. Това е енергия, която ви е много близка, родна, сладка като бащин дом. Тя носи мирис, вкус и най-интересното е, че вие може да се научите да разпознавате тази родна енергия тук в живота. Представете си една красива пирамида. На най-високо енергийно ниво, на върха на пирамидата, ние всички сме Едно цяло – Източника. Всички души произлизат от един Източник. Но по пътя на индивидуализация на Източника, с цел събиране на опит и преживяване, се образуват отделни души. На нивото на което сме ние човечеството, някъде на 4-тия етаж на пирамидата, ние се изживяваме като отделни, уникално различни души/същества. Буквално преживяваме себе си като отделени от всеки друг и всичко друго. Така и трябва да бъде. Вървенето нагоре в измеренията, преживяването на живота в горните етажи на пирамидата, води до постепенното отпадане на илюзията за разделеност. В тази Божествена матрица на творението съществуват енергийни групи души, които определяме и можем да изживеем като семейство. Мога да го опиша само като “родна” енергия, не намирам по-точни думи.

               Кой е нашето духовно семейство? На първо място в това семейство на душата трябва да посочим нашите персонални духовни водачи. Има много имена и обяснения на този феномен. Аз обаче съм избрала да го обясня като енергия. Всеки човек има лични духовни водачи. Още от раждането, та чак до смъртта. Това са най-близките ви същества. Които ви познават най-добре и единствената им задача е да ви обичат и помагат във всичко по пътя на поредното въплъщение. Носят вашия енергиен подпис, който е и подпис на групата, на която принадлежи душата ви. Семейството ви. Водачите не са персони. Не! Те са сбор от определени енергии, неописуемо за човешкия мозък и може да срещнете затруднения в разбирането. Просто ви съветвам да не го мислите. Почувствайте го.

Духовните ви водачи са сбор от енергиите на всички ваши предци, до девето коляно, по линия на родовата ви генетична човешка субстанция. Когато някой член на човешкото ви семейство си замине от този свят, част от неговата енергия се влива в енергията на вашите духовните водачи. Решение, взето по силата на свободната воля и на двете страни и основано на безусловната Любов между душите. По същия начин част от вашата енергия се присъединява към духовните водачи на вашите близки. Друга част от духовните водачи е Аз Съм Присъствието. Не изцяло, но участва в тази енергийна супа. Към духовните водачи спадат и енергиите на души, които не са във въплъщение в момента, но ви помагат, като отдават енергия към вас.

За да ви демонстрирам колко огромно красив е този процес на духовното водачество между душите ще ви кажа, че можете чрез намерение да отдадете част от своята безсмъртна духовна субстанция на човек, когото обичате тук на Земята сега, като вашата Любов става част от неговите духовни водачи. Виждате, че е сложно и просто едновременно. Ще ви дам един лесен начин да усетите водачите си: На спокойно за вас място изразете намерение да се свържете осезаемо с водачите си. Протегнете ръцете си напред, с длани обърнати нагоре и притихнете. След съвсем кратко време ще започнете да усещате иглички, лек сърбеж, пощипване, подръпване, галене по дланите си. Това е вашия жив контакт с тях в момента. Те отговарят на намерението ви и ви докосват, за да ви покажат, че са тук, сега. Това е енергиен контакт, понеже водачите са от другата страна на воала и не са материална енергия. Воалът е преградата между измеренията на материалния и духовния свят.

               Божествена ли е енергията на водачите? Да. Това е най-Божествената енергия, която можете да си представите. Това е истинската енергия на нас, хората. Ангелска, лъчиста, светла енергия на нашия дом, мястото, където пребиваваме, когато не сме въплътени в тела. Те ви служат безусловно, обичат ви и ви помагат щом ги помолите за това. Знаете отлично, че без молба не става, защото духовните водачи са най-преките изпълнители на свободната ви воля и ако вие цял живот не знаете за тях или не ги повикате дори да знаете, те ще ви обичат и ще ви служат въпреки това. Но трябва да знаете също, че за тях няма по-голяма радост от това да се сетите за духовната си природа и да ги повикате за съдействие и подкрепа. Когато го направите съзнателно се случва енергийно чудо. При изразено намерение за връзка с водачите те се активират и тяхната енергия започва да набира сила и те буквално започват да ви служат. Виждате, че дори това зависи от вас. Без намерението ви енергията е в латентно състояние и вие не можете да я използвате. Още ли се чудите колко сте специални и величествени? Не ви се вярва? Както кажете! Помнете, че каквото кажете, това и ще бъде.

                 Какво общо имат водачите с импланта? Помните, че имплантът е ограничител на духовната ви енергия. Изразяването на намерение за нов имплант /което е изразяване на намерение за придвижване на душата в по-горно духовно и енергийно измерение/ е знак за вашите водачи да започнат да работят много по-активно за вас. Тъй като получавате право да се освободите от досегашния имплант, който действа от около 13 000 години, вие получавате нов статут, наречен Статут на Извисяването. И тук става най-интересното. Ще ви покажа двете основни последствия от намерението ви. Има и други, но аз ще говоря за основните, най-важните. И двете са свързани с духовните ви водачи, с духовното ви семейство, което буквално протяга ръка за поздрав към вас. “Добре дошли у дома!”. Можете ли да си представите за миг вълнението и любовта на един родител, когато детето му се прибира в къщи след десетки години далеч от дома. Ако можете да си го представите, ще добиете лека представа за щастливото оживление, което обзема водачите ви и радостните сълзи, които те “проливат”.               

                  Какви са задачите на духовните водачи в новата енергия? Тяхната задача е да ви помагат и поддържат енергийно през целия ви живот. Когато тръгнете да вървите в Светлината водачите ви се сменят. Една част от тази енергийна супа си отива, за да дойде друга енергия. Тя пак е ваша, но с по-високи вибрации. Т.е. за да отговорят на новото ви енергийно ниво, водачите се прегрупират, като по един безумно красив начин ви осигуряват нова енергия. Напускането на старите ви водачи често е свързано с чувство на загуба и тъга. Защото нещо много скъпо и родно си отива от вас. Но само, за да направи място на нова родна енергия. Винаги помнете това – Духът никога не ви взема нещо, без да го замени с нещо по-хубаво! Единственото е да Го оставите да ви даде. Исус също имаше имплант, макар и с различни параметри от нашите, но имаше. Макар да беше в осъзната връзка с Източника през по-голямата част от живота си. Той също претърпя смяна на водачите. Това се случи на кръста. Думите: “Елои, Елои, лама савахтани?” /Марк. 15:34/ , които и до днес разтърсват сърцето ми и пълнят очите ми със сълзи, защото знам какво е усещането. “Боже Мой, защо си Ме оставил?” пита човешкото същество, което преживява вибрационна промяна и трансформация. Това е първото последствие от намерението ви.

Второто е свързано с кармата. При намерението за нов имплант тя започва да се развързва много бързо, за да ви прочисти пътя напред, за да ви освободи от ненужните вече енергии на миналите ви животи. Нали помните, че вече няма да учим чрез карма. Ще учим по друг начин. Духовните ви водачи започват много активна работа във връзка с кармата. Само казвам, че това, което ще опиша, те го правят и в старата енергия, но в новата процесът е многократно усилен и с умножена енергия. Те събират енергията, която освобождавате при развързването на кармата в нещо като енергийни бъчви. Това е метафора, за да се опише процеса.. Усещането за развързване не може да се сбърка. То е светло чувство на лекота, освобождаване, завършване. Тази отработена от вас енергия е чиста Светлина. Когато намерите решение на нещо в живота си чрез смирението и покоя на новото ви същество, което осъзнава връзката си с Източника и използва като инструмент Любовта, вие създавате енергия от чиста Светлина. Именно тя се събира от водачите и чрез тях се предава на две основни места – Земята и решетката. Просветлението и решението на кармата на едно човешко същество в дуалност, води до повишаване вибрациите на планетата и променя електро-магнитната решетка. Да сте чули, че ни наричат Великите ангели? Има защо!

Ако тази публикация ви допада, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодаря ви!

5 Comments

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.