Хоопонопоно – методът случващ чудеса

hooponopono

Хоопонопоно е древна хавайска техника, която дава възможност да се справим с абсолютно всяка нехармонична ситуация в живота ни: конфликти, болести, несполуки. Хоопонопоно – метод за постигане на благополучие, здраве, душевен мир и всичко, за което мечтаете. Описана е за масовия свят в книгата “Абсолютна неограниченост“ от Джо Витале и Д-р Хю Лен.

Ето и историята: Д-р Хю Лен е назначен в психиатрична болница, която се отличава с огромен процент тежка заболеваемост, силна агресия, осезаема негативна енергия; персоналът бяга, напуска, има инциденти. Никой не иска да работи там. Хю Лен прилага една древна хавайска техника спрямо болните: Взема в ръце досието на всеки болен (не прави срещи, консултации и лечение с никого), вниква в болестта му – така, че да я изживее като част от него самия, поемайки отговорност за появилото се събитие в живота му. И чрез думите, описани отдолу, насочени към болестта вътре в него и към Божествената сила, той за 3 години постига невероятни резултати.

Пациентите са изцелени като по чудо, персоналът остава да работи с удоволствие и радост. В един момент даже трябва да редуцират персонала, защото вече няма болни. А накрая даже затварят лудницата – няма достатъчно луди 🙂 Толкова е просто – когато изцелиш проблема вътре в себе си, изцеляваш и неговото проявление в “другия”. Защото всички споделяме едно общо съзнание. Буквално. Тази техника се нарича “хоопонопоно” и цялата ѝ сложнотия се изразява в повтарянето (с поемане на 100% отговорност и вникване в проблема) на следните думи:

“Съжалявам! Моля те, прости ми! Обичам те! Благодаря ти!”

“Обичам те” е най-простият и гениален инструмент, който изчиства натрупаните стари спомени, блокажи, страхове и отрицателна енергия в колективното съзнание, освобождава енергията и ни връща в нулата.. в състоянието на абсолютна неограниченост.

Молитвата на Морна (хавайската лечителка, осъвременила метода хоопонопоно):

“Божествени създателю, баща, майка, син като едно… Ако аз, моето семейство, роднини и предци сме обидили теб, твоите роднини и предци с мисъл, дума, действия или дела от началото на нашето сътворение до днес, ние молим за твоята прошка.Нека тя изчисти, пречисти, освободи и премахне всички отрицателни спомени, блокировки, енергии и вибрации и нека преобразува тези нежелани енергии в чиста светлина.
И да стане според думите ми.”

Изпробвано е нееднократно – гарантираме ви – работи!!!

 

Изпробвайте го при болест, дисхармонична ситуация, проблем от всякакво естество – ще бъдете удивени от резултатите. А какво ли ще стане, ако пробваме хоопонопоно върху ситуацията с държавата? Ако може да излекува цяла болница с тежко луди, то нима няма да е успешна и върху лудата ситуация в българската политика?

Всички промени текат от вътре навън. Просто така функционира холограмата. “Реалният”, видим свят, който преживяваме е само следствие от онова, което се случва на фино ниво. Проблемите в обществото, в света ни са само проекция на вътрешните ни сенки,  тежки спомени в колективното съзнание, страхове и блокажи, които се страхуваме да признаем, опознаем и освободим. Когато всеки се погрижи да изчисти вътрешният си двор, проекцията му във външния също ще се изчисти и “проблемите” ще се подредят и трансформират. Хайде, хващайте се на работа и споделете и с другите!

Благодаря ви, че споделяте тази публикация чрез бутончетата отдолу. Нека стигне до повече хора, които имат нужда от нея!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

7 Comments

 • тиква
  Отговор

  това потресаващо е 1:1 с идеята на християнството (абстрахирайки се от бизнес частта му;-) – обичай всички и живота ще бъде прекрасен …

 • Радостина
  Отговор

  Просто,кратко,ясно ,разбираемо!!И действа!!!:)))))))))))

 • Цветанка Вучкова
  Отговор

  Методът работи по божествен начин! Успокоява ума, влива любов в душата, изпълва със светлина ума!!! Променят се обстоятелствата и ситуациите към доброта и слраведливост!!!
  Обичам те! Съжалявам! Моля те! Прости ми! Благодаря!

 • Иглика
  Отговор

  Тази мантра успокоява само като я чуе човек,прекрасна е. Препорачвам я.

 • foxykleopatra
  Отговор

  Още в края на 2015 година прочетох книгата на Джо Витале, много съм му благодарна на него и на Д-р Хю Лин за трудфа който са вложили. Веднага започнах да прелагам метода, НО разбрах, че процеса на чистене е болезнен, труден и не приятен. Не винаги се сещах за думите, скарах се със всичките си роднини и приятели, но между временно се родиха и куп идеии за мечтана от мен работа 🙂 и най-накрая на 19.12.2016 година получих най-страхотен подарък стигнах нулево състояние! Усещането беше страхотно, невоероятно с думи не може да се опише, но тези които са го изпоитали знаят за какво говоря. След това всичко се промени в живота ми към страхотно, но по-добро а страхотно. Разбираш,че наистена границите са само наложени от нас самите, на практика няма невъзможни и не постежими неща. Всичко с което до сега се занимавах в плана на психично развитие си дойде на мястото. Започнах да помагам и на близките си постемпенно всичко се нарежда както трябва да бъде и вярвам, че заедно ще успеем 🙂

 • Стела
  Отговор

  Писано е, че в последните времена ще дойдат учители, които ще проповядват учения, които ще галят ухото и ще успокояват съвестите…жалко, че някои не ги разпознават . Няма друг Бог на земята и небето, освен Господ Исус Христос.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.