Да допуснем в себе си Любовта

Здравейте, светли звездни същества! В последните дни и месеци всички вие усещате, че върху нас се излизат много плътни, наситени енергии. Сериозно чистене настана – на духовно, физическо, емоционално ниво. Кармичните уроци лека полека се изчистват и на индивидуално ниво, а вече някои от светлинните работници минават през доста контрастни опитности и чистят карма на колективно ниво… Земята се отърсва от тежестта, от мрака, навлиза в нова епоха, в нов Живот.

Вече говорихме за 22-ри декември, а и 25-ти след него. Но нека пак да повторим, за да сме наясно какво се случва и каква е нашата роля в събитията. След най-дългият ден в годината, с най-дългата и тъмна нощ, се ражда Новото Слънце. Календарът на маите, който стана така популярен напоследък (макар и зле разбран) започва преди 16 милиарда години и завършва на 21 декември 2012. Много хора решиха, че този календар отбелязва краят на Живота краят на съществуването ни. И в известен смисъл са прави 🙂 Защото наистина отбелязва краят на съществуването ни – такова, каквото го познавахме до сега – живот в тежката ниска вибрация на материята, на егото, завистта, ревността, нестихващите искания за притежание, безумната консумация, стремежа единствено към материалните блага, страха, разделението. В момента всяко живо същество на планетата се приготвя и трансформира.. защото след технократската и консуматорска епоха идва нова – на духовната еволюция и разширение на съзнанието. На 22 декември 2012 година ще е първият ден от следващият космически цикъл на Живота – ден първи на Новата епоха, която ще продължи още милиарди години. Нима не е уникален този шанс – да сме точно тук и сега в този величествен момент?!

Но сега сме 2011 година. Новото Слънце се роди за нова светлина на 22-ри декември. Звездата Хор от съзвездие СИРИУС се вижда най-ясно на 22 декември. (Може би това обяснява моите лични уроци, които родното ми съзвездие ми поднесе на този ден…)

На първата сряда (25 декември – деня на създаването на Слънцето според книгата Битие: 1: 14-19) прабългарите са чествали денят на Възраждащото се Слънце. Календарът при българи и нахци е бил слънчев, а при повечето народи от Стария свят, включително египтяни, римляни и перси, на 25 декември се чествал денят на Възраждащото се Слънце, който по-късно (IV век) е избран от Християнската църква за Рождение Христово. А ние, през вековете сме превърнали този свещен ден в пир за ниските сетива… отрупани маси с тежки меса, алкохол, изобилие от подаръци… и все материални – най-новите дрънкулки, най-лъскавите играчки за малки и големи… Хора, време е да се събудим и да се осъзнаем!

В оставащата ни година до 2012 ще се сблъскваме с още по-сериозни предизвикателства, ще настане още по-сериозни чистене. И трябва да сме готови за това – да мислим, говорим и действаме осъзнато. Защото от всеки наш избор в това време зависи как ще се подготвим за живота в новите енергии, в новите измерения. Разкрихме заедно една малка частичка от българската мисия.. но през идната година ще разбирате все повече и повече покрити до сега истини. Време е великия Богарски род да се пробуди и поеме в ръце мисията си!

В навечерието сме на Рождество Христово. Позволете на Любовта, на Христовото съзнание да се възРОДИ във вас! Още днес, на Бъдни вечер традициите повеляват да приготвим богата трапеза. Нека я има! Насладете се на изобилните дарове на Планетата ни – нагостете сетивата си с постна храна. Но нагостете и душите си с Любовта, сплотеността, единството, търпението и приемането. Това са най-важните уроци, които трябва да научим сега. Христос преди 2000 години бе един от великите, божествени духовни водачи на планетата ни. Но бе разбран грешно и народа го издигна в култ и съгради цяла религия около него. Религия, която през годините мачкаше, убиваше, гонеше, преследваше, манипулираше… Христос жертва себе си, за да ни повдигне със собствената си светлина. Христос обаче няма вече да слезе на Земята във физическо тяло, мили мои. Сега са изпратени хиляди, милиони, милиарди работници на светлината пръснати из цялата Планета, които да се пробудят и да водят останалите.. Да показват пътя, да водят промените, да провокират шаблоните на Матрицата и да водят и другите към пробуждане. Сега Христовото съзнание е във всеки един от нас. Нека не забравяме за пореден път, че честваме възраждането на светлината, любовта, братството, споделянето, смирението, приемането… и да не правим поредната повтаряща се всяка година грешка просто тъпчем търбусите си с мъртва плът, да пируваме около отрупани маси, които утежняват телата и замъгляват съзнанието ни… а сърцата ни да страдат в емоционална и духовна дупка. Четете през редовете, хора… 😉 Отворете сърцата си, допуснете любовта тази година, а не духа на алкохола!

Светли и радостни празници, скъпи приятели.. Вие имате правото и силата да направите избор. А от вашият избор зависи цяла една Вселена.

Ако тази публикация ви допада, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодаря ви!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

5 Comments

 • Елена
  Отговор

  Уважаема Мартина,
  Съгласна съм с написаното от Вас-до изречението,че:”Христос няма вече няма да слезе във физическо тяло,…”. С какво не сте съгласна в Новия Завет-с обещанието Му за Второ Пришествие ли?
  С уважение:Елена

  • Martina Ivanova
   Отговор

   Здравейте, Елена.

   “Второто пришествие на Христос или Парусия (на гръцки [Δευτέρα] Παρουσία – [второ] идване, пристигане, присъствие) обозначава в християнската религия идеята за завръщането на Иисус Христос на земята в края на човешката история и идването на Божието царство. Второто пришествие се свързва често и със Страшния (последния) съд.”

   Няма нещо с което да не съм съгласна. Вече сме на прага на тези събития. И Божието царство ще се възцари на Земята. Но не по начина, по който сме си мислили – Христос няма да се възвърне във физическо тяло. А Христовото съзнание, Божествената искрица я носи всеки един от нас. И възвръщайки се, Христос се ражда отново във всеки от отворилите съзнанието и сърцето си човеци. Сами трябва да поемем отговорността за живота си – като носители на Божествената искрица, да допуснем Любовта и смирението в сърцата си. Да обикнем себе си, да обикнем другите. А страшния съд – ами всеки, който се е вкопчил отчаяно в нискочестотната стара енергия на страха, зависимостта, гняв, завист, съперничество, осъждане, консуматорство – вече клокочи в собствения си ад…

 • Елена
  Отговор

  Привет,уважаема Мартина!
  Първо-много благодаря за изчерпателния и навременен отговор!Но аз май не съм се изяснила добре-извинете за което.
  Имах предвид информацията от 4-та евангелисти и Светите апостоли-за Второ Пришествие на Божия Син Иисус Христос във вечно нетленно тяло/не просто ф и з и ч е с к о!/.
  Какво мислите за Възкресението на духовно живите/физически неживите/-и Възнесението на духовно живите/физически живите/в 1 момент?
  Бихте ли коментирали?

  • Martina Ivanova
   Отговор

   Скъпа Елена,

   Радвам се, че така горещо ви вълнува тази тема и има дискусия.

   Не помня къде точно в Библията бяха думите на Иисус “и повече от Мен ще можете”.

   Божият син не е искал да бъде издигнат в светиня, в гуру и единствен предводител, но е искал да научи човеците как да отключат тези сили и умения, които той е притежавал. Уви, това не е станало така в онези времена. Но сега се прави пореден опит и всички възнесени учители, редом с Иисус ни помагат с информация и направления от нефизическия свят.

   Начина, по който аз тълкувам информацията на Възнесението (и Възкресението) е, че издигайки вибрацията си сега в честотите на Любовта, се подготвяме да преминем в живот в четвътрото и петото измерение. Измеренията и в момента често се преплитат и силно изтъняват воалите между тях. А къде ли живеят възнеслите се през физическата смърт души? 🙂 Точно в тези измерения. Така, че и двата процеса ги виждам всъщност като един – ще се видим отново всички в петото измерение. Само, че този път, ние – физически живите, ще направим Възнесението без да напускаме физическите си тела.

 • Елена
  Отговор

  Скъпа Мартина-с най-искрено уважение Ви наричам така,
  Наистина от все сърце Ви благодаря за съдържателния отговор!
  ДА-горещо ме вълнува тази тема:по много лични-и много уважителни причини!
  Напълно съм съгласна с тълкуването Ви на информацията за Възкресението и Възнесението!Точно така-те ще се случат като 1 процес и…в 1 момент : Св.ап.Павел1Солуняни/гл.4,13:17/.
  Ще Ви изпратя и 1 лично съобщение-ако не възразявате.
  С най-добри чувства:Елена

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.