Лицата на протеста. (р)Еволюция!

Добро утро, господа политици, бизнесмени! Добро утро, уважаеми “обективни” медии. Взехте ли си вече чашата кафе за събуждане? Отвориха ли се поне лекичко слепените от гурилчета очи, започнахте ли да проглеждате? Успя ли да проникне и създаде светло местенце в ума ви мисълта, че хората, които излязоха да изкажат мнението си не са тълпа безделници, нито скучаещи хипита, шайка престъпници, хулигани?

Ние не сме екоактивисти. Не сме побъркани еколози. Не сме шепа объркани защитници на лешоядите. НИЕ СМЕ ГРАЖДАНСКОТО ОБЩЕСТВО! НИЕ сме ХОРАТА на България! Ние сме на мисия – да спасим малкото останало от България и да възродим великата ни родина! НИЕ сме онези, които съставляват държавата. НИЕ СМЕ ДЪРЖАВАТА. Държавата не е шепата объркани хора, които са решили, че имат право да се разпореждат с родината, с природата, с ресурсите й (разбирай даровете й), с планетата ни. Вие сте някъде там по илюзорните “върхове на властта”, защото временно сме ви позволили този лукс. Това не е метафора, това е буквалната истина. Вие сте там, защото сме ви го позволили. Но това може да се промени…

Свърши вече времето, в което милиони хора се взираха с абсолютно доверие и вяра в телевизиония екран и приемаха за факт всичко, което шепа хора казва и се опитва да програмира убеждения, вярвания, начин на живот от екрана. ТЕЗИ ВРЕМЕНА СВЪРШИХА, разбирате ли?! Дойде вече Новото Време, Новите Хора, Чисто Нова раса – мислещи, интуитивни, осъзнати, отговорни, творящи, създаващи хора. Ние сме тук за да разбием на пух и прах старата парадигма, да разклатим матрицата и да поставим основите на един Нов свят, в който управляват Любовта, мирът, доверието, взаимопомощта, уважението, сливането и единението със Земята, с Природата! Вече няма място за лъжи, за манипулации, за измами и извиване на ръце. Тези инструменти просто вече не работят. Хората вече СА ПРОБУДЕНИ!

А вие защо още спите, уважаеми? Защо изоставате? Светът ни еволюира, скъпи “управляващи” човешки същества! Не разбирате ли, че и вие сте същите човешки същества като всеки от нас? Че бариерите са илюзорни, разделение няма?  Мъчно ми е за вас, искрено… защото точно вие сте най-големите жертви на илюзията, на октоподът, който изсмуква живителните ви сили, стиска разума ви в пипалата си, помрачава сърцето и заглушава интуицията – единствения глас, който може да ви каже истината. А вместо това още сте сковани в страх дали шефовете ви ще ви потупат за добре скалъпените новини, дали ще има тлъст бонус на Коледа, дали ще ви изпратят на почивка в Сен Тропе в знак на благодарност, дали местенцето ви на екрана ще бъде все още ваше след месец, дали, дали, дали… А дали и вашите шефове не са жертва на същата измама, на същата илюзия? А дали след години ще дишате различен въздух, ще ядете различна от отровената храна за масите, ще се разхождате все по-подтиснати и обездушени сред бетонните “луксозни” комплекси?

Спомнете си миговете, когато сте били деца. Когато сте се вглеждали с копнеж в чистото синьо небе, играели сте с облаците, тичали сте с вятъра, играли сте на гоненица измежду дърветата, вдишвали сте омайния сладък аромат на цъфтящите треви. ПОМНИТЕ ЛИ? А сега махате пренебрежително с ръка и се втурвате към поредния коктейл, нови дрешки, лъскава кола, яхта. И пак не сте щастливи. Защо ли? Кога позволихте така ловко да ви излъжат, че да приемете за истина, че някакви безмислени хартийки имат по-голяма ценност от ЖИВОТА? Мислите ли, че ще си купите щастие? Кога позволихте да затънете в илюзията, че имате ВЛАСТ над другите? Да се оплетете в забързания поток на “ТРЯБВА”? “Трябва” да “отразя” новините, “трябва” да побързам с отчета, “трябва” да догоня рейтинга, “трябва” да се погрижа за популярността си, “трябва” да открадна още пари, “трябва” да остана на върха? Спрете въртележката и слезте от нея. Отворете очи. Спомнете си. Каним ви при нас, в един-е-ние. Хайде да живеем. Вижте ни. Огледайте се в нас. Ние сме Вие. Ние сме ЕДНО.

Огледайте се в репортажа © на Вера Гоцева, (който публикувам с нейно съгласие )автор на блога digitalvera.com. Вижте кои и какви са протестиращите:

Те са на ти с животните. Това са лицата на гражданите.  Скептични са към пробутваните им глупости.

Те слушат Pink Floyd , а не чалга. Те са усмихнати. Те не просто знаят правата си, а ги списват.

     Те са много.                                                                     Те имат европейски вид.

 

Те наблюдават внимателно.              Те са цветни.          Те няма да спрат пред нищо.

Те обичат гората.               Те са горди.   Те няма да допуснат “брадвата” на властта.

 

Те не са крепостни селяни.          Те са модерни.               Те мислят.

  

Те са високо.                                Те гледат напред.

Те са ВСИЧКО. Те сме НИЕ. НИЕ сме ВИЕ. ЕДНО сме. Осъзнайте го!

Ако намирате тази публикация за интересна и полезна, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Нека стигне до повече хора, които  имат нужда от нея! Благодаря ви!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

8 Comments

 • Клио
  Отговор

  Някой е в дълбока заблуда. Положението е безнадеждно.
  Тази държава я няма . Положението е като в Косово по време на войната.
  Липсва всякаква държава и т.н. и т.н. …

 • Sasho
  Отговор

  Тези протести са правилни, но трябва да се разшири тематиката им-например защо не строят завод за боклуци, за да крадат повече ли, като надписват събраните количества боклук.Или защо водомерите трябва да се проверяват на всеки 5 години без значение дали са работили даже.И защо тази наредба важи само за София и по-големите градове? Или нека Фандъкова обясни как един кучкарник за 500 кучета може да струва 6 милиона лева.Има много проблеми, за които трябва да натискаме управляващите.

 • И. Василева
  Отговор

  Прекрасно и вдъхновяващо! Възторжено Ви поздравявам, Мартина!
  Не съм чувала нищо толкова събуждащо и истинско в последните 20 години, от времето преди прекрасната ни и Велика Родина да бъде натикана в матрицата. Толкова е обнадеждаващо, че ви има и че най-после се чува гласа ви – гласа на вашето поколение. Дерзайте! Имате много единомишленици!

 • Виктория Иванова
  Отговор

  Има покана за обединение Федерация на свободните граждани без лидери само с деклрация меморандум обединени въз основа на проект 2030.

 • Валентин
  Отговор

  Уважаеми сънародници задавам Ви един риторичен въпрос и моля всеки който отговори с “да има” да бъде така добър да се аргументира и да го сподели в мрежата.
  Да си дойдем на думата!
  Има ли некорумпирана партия?
  Позволявам си:
  да перифразирам Ленин – нет такая партия!!!
  и да цитирам Шопо – е те таквоа животно нема!!!

 • Валентин
  Отговор

  Надявам се на Вашата активност и гражданска отговорност!
  Дерзайте уважаеми сънародници!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.