Празник на светлината и единението!

Божествен поздрав към величието на Душите ви и в днешния прекрасен ден, Звездни Същества! Днес, както често се случва, в един и същ момент се случват толкова прекрасни неща, истински празник за душите и сърцата ни! Днес, 13 ноември (вторник) точно в 6:37 часа до 14 октомври в 0:08 часа настъпва 29 ден от лунният месец. Ден, в който приключва цикъла на Луната и отбелязва края на пътешествието. Дали сме намерили онова, което търсим ще разберем, едва когато започне новият й цикъл – Новолунието на 14-ти.

Днес се случва и пълното слънчево затъмнение (13-14 ноември 2012). След прекрасната работа, която свършиха стотици светлинни работници, пръснати във всички горещи точки на България на 10, 11 и 12 ноември (а и извън нея), след като мъжката и женската енергия бяха призовани, насочени към свещеното сърце на майката Земя, сега настава следващия етап от единението и сливането ни.

Сега е време на трансформация и инициация. Периодът на слънчевото затъмнение е един изключително мощен етап от целия досегашен еволюционен процес на човечеството. Слънчевото затъмнение съвпада с новолунието на 13 ноември 2012 (новолуние в скорпион). Този период е свързан с обединението, баланса и интеграцията на мъжкото и женското начало. Това е етап на обединяване на Слънцето и Луната, на плюса и минуса, на ин и ян, на женското и мъжкото начало.

Време е най-сетне да осъзнаем кои сме и какво сме… Не само биогенетични същества, не съвкупност от кости, плът и нестихващи искания, а енергийни, електромагнитни, многоизмерни същности. Сбор гъвкава, пластична енергия, с лекота изменяща с воята форма. Време е да осъзнаем, приемем и приветстваме Бога и Богинята във всеки от нас. Да престанем да разчитаме и да се оправдаваме с някаква неясна Божествена сила, вън от нас. Но ако обърнем поглед навътре.. към себе си, там ще открием истината.

И не е ли време най-сетне мъжкото да престане да робува на измислените стереотипи, да се бори със себе си и да се втурва хаотично в безмислени битки,…докато в същото време се лута, страда и търси…? А да признае и опознае най-сетне женското начало в себе си. И женското да спре със своите битки за надмощие… тези игри сме ги играли вече – и от двете страни. Време е за единение. За баланс и партньорство. Защото само тогава сме цели, съвършени. Ин и Ян, Светлина и Тъмнина, Слънце и Луна, Дух и Душа, Мъжко и Женско. Всичко е едно. И е време да се осъзнае и работи в ЕДИН-Е-НИЕ. Тук и Сега.
И този съвършен ден, празник на обединението и сливането на мъжкото и женското начало, бива осветлен от още едно красиво събитие – днес е индийския празник Дивали. Фестивал на светлината! Всички си прощават и забравят лошото, сторено им от другите. Този фестивал обединява хората. Хората се чувстват свободни, празнично настроени, леки и приятелски настроени. Сърцата на всички са отворени и чисти.
Хайде да започнем на чисто! На светло! И да започнем от вътре навън. Смело да извадим всичко старо, овехтяло, прашно, дълбоко потулено. Да изтупаме праха, страха, сенките, съмненията, несигурностите, болката, обидата и всички онези илюзорни убеждения и вярвания, които сме приели да станат част от нас. Нека изчистим из основи старото, да го погледнем за последно с благодарност за изминалото време и да започнем нов цикъл. нов етап – на светло, на чисто. В съвършен синхрон, приемане, обединение и сливане в онова свещено изначално Цяло, каквото Сме. Честит празник, Звездни Същества! Хайде да прогледнем! Да станем пак Едно. Да живеем и творим в Любов и Един-Е-Ние.
Ако намирате тази публикация за интересна и полезна, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Нека стигне до повече хора, които  имат нужда от нея! Благодаря ви!
Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.