Петър Няголов – нулевата точка е Бога в нас, Чисто съзнание отвъд всички полюси

engines-of-creation

За енергията на нулевата точка сме говорили не веднъж и на не един семинар сме практикували различни практики и не-практики, които ни отвеждат в това състояние. Дори част от медитациите, които толкова харесахте са на базата на тези не-технични техники. Защо е толкова важно да изпитаме това невероятно преживяваме и да започнем да пребиваваме все повече време в състоянието на абсолютна неограниченост сега ще научим и от един от най-уважаваните учители в духовното знание в България – Петър Няголов, един от основателите и учителите в център Гайа.

1. Здравей, Петър. Много от духовно развиващите се хора в България те познават, но все пак – как би описал себе си и работата си?

Аз съм развиващ се човек, който от 30 години върви по духовния път. За това време съм придобил някаква степен на познание за себе си и света. Открих, че животът ни се диктува от неосъзнати или полуосъзнати модели, нагласи и програми, които буквално ни управляват, а също и режисират събитията, които ни се случват. Така че цялата ми работа върху мен и с другите е ориентирана към осъзнаване на тези “диктатори” и освобождаването ни от тях. Това правя в енергийните сеанси, които прилагам, в курсовете, които преподавам. Това в крайна сметка за мен е и смисълът на работата с Нулевата точка – излизане от дуалната ни природа, за да се осъществим в истинското си, стоящо отвъд време, пространство и двойственост АЗ.

2. Кои са акцентите в работата ти, които намираш за ключови и особено бързо отключващи трансформацията в хората?

Без съмнение най-скоростен резултат дават енергийните сеанси, в които работя с Енергията на Нулевата точка и с още много други енергии. В тези сеанси давам обратна връзка за конкретните нагласи, които спъват някой или причиняват дисбаланс в него. Същевременно изпълнявам роля на канал на високочестотни енергии, позволявайки им да “преговарят” с личните енергии на човека, да балансират, прочистват и трансформират. Резултатите идват все по-бързо и мисля, че това се дължи както на моето собствено нарастващо отваряне към фините енергии, така и на всеобщото повдигане на съзнанието, което се случва сега на Земята. Много ефикасни са и курсовете по Акашови записи и Виолетовия пламък, които водим в Център “Гайа”. А сега и Нулевата точка. На нея залагам да осъществи истински поврат в развитието на мнозина, да разтвори стари модели и ограничения и да ни изхвърли в открития Космос на Чистото съзнание.

3. Кога за пръв път разбра какво представлява нулевата точка и какво изпита?

Не съм сигурен, че съм разбрал какво представлява Нулевата точка, защото тя е Бога, но я изпитах за първи път, когато един наш познат, завършил курс по метода на Енергийната матрица, дойде в “Гайа”, за да ни демонстрира този метод. В него се работи именно с Енергията или Вълната на Нулевата точка. Той прилагаше метода на друг, беше с гръб към мен, но веднага щом започна, усетих милването на тази изключителна енергия в моите слаби точки. Сама си дойде и то точно там, където имах нужда от нея. Дойде и остана.

4. Защо е толкова важно повече хора да разберат и преживеят тази енергия и какво ни дава тя?

Това е енергията на нашето време. Разбира се винаги е съществувала, но сега става лесна за усвояване от милионите. Тя е Чистото съзнание, стоящо отвъд полюсите на емоциите, мислите и сетивните възприятия. Тя е Бога в нас и ни води към Него.

Peter-Athena5. Предстои ви с Атина да проведете поредният семинар, който сте озаглавили “Квантов скок в нулата. Активация”. Нужно ли е някой да активира тази енергия за нас?

Да, защото тя може да дреме в нас. Нужно е някой да ни припомни за нея и това става най-лесно чрез личен контакт. Нали като завибрира един предмет всички други предмети наоколо, които са с неговата честота започват също да вибрират. Говоря за известното във физиката явление “резонанс”. По същия начин, когато сред нас се появи човек, вибриращ на честотата на Нулата ние, тъй като я имаме в себе си също започваме да трептим. Това наричам активация.

6. По какъв начин кореспондира полето на нулевата точка с нашaтa ДНК?

Дванайсетте духовни пласта на нашата ДНК, които не могат да бъдат видяни под микроскоп, съдържат потенциала за активиране на нашата Божественост. Някой или нещо трябва да задейства съответния пласт, да натисне копчето, така да се каже, пак по метода на резонанса. Енергията на нулевата точка може да направи това за нас.

7. Всеки ли може да преживее и овладее това състояние, нужна ли е подготовка и предварително обучение?

Не е нужна подготовка или предварително обучение. Времето вече ни е подготвило. Но за да приемем състоянието по-лесно е необходимо да вникнем в съзнанието на Нулата, да я почувстваме в себе си, да се отворим за идеи като “неправене”, “бъдене”, отсъствие на желания”, изоставяйки старите модели. Тук важна роля играят честността и осъзнатостта ни по духовния път. Какво искаме наистина? Устремени ли сме към най-дълбокото себепознание и себереализация? Искаме ли просветление или храним някакви смътни представи, че духовният път е едно безкрайно подобряване на личността, че е някаква форма на позитивно мислене? Защото Духа стои отвъд позитивното и негативното, Той въобще е вън от дуалния ни ум и свят. А след като приемем Нулевото състояние ще трябва да извършваме препоръчаните практики, за да го задържим. Иначе то просто може да отзвучи, макар да е било много силно и разтърсващо първоначално.

8. Какви ще бъдат конкретните ползи за хората след това обучение?

Ползите ще бъдат според задълбочеността и личните стремления на всеки. Някои ще лекуват с Енергията на Нулата, други ще я прилагат за разтваряне на нерационални модели, трети няма да спрат, докато Тя не ги отведе в Атмана, в Чистото Съзнание, във Висшия Аз, или дори в Пустотата на Абсолюта – Нирвана. А някои ще правят всичко това заедно. Който дойде на 24-ти, четвъртък, от 18.30 ч. (регистрацията започва в 18 ч.) в залата на Есенс център в София на ул. “6-ти септември” 37 (отсечката на тази улица между Малките пет кьошета и “Граф Игнатиев”)  ще може да я преживее, усвои и включи в своя живот като ежедневно състояние. Възможностите й са безгранични.

9. Какво би искал хората да запомнят като послание от теб?

Моля ви спрете да гледате навън с надежда и очакване сбъдването да ви бъде поднесено от някой – Вселена, учител, свещено място, дата или портал. Моля ви не си губете времето и не прахосвайте емоционална енергия да залагате на неща извън вас. Ние ще си помагаме един на друг, ще се учим от по-знаещите, ще черпим полза от астрономически явления и портали, но ако сте прекалено извърнати навън, ще пропуснете Същността и голямото Случване, които винаги са вътре във вас!

Ако намирате тази публикация за интересна и полезна, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Нека стигне до повече хора, които  имат нужда от нея! Благодаря ви!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

1 Comment

  • Donka Ivanova
    Отговор

    Otskoro sum v tozi sait.Kogto 4eta tazi literatyra se 4yvsnam na mastoto si,v svoata nisha.oshte nemoga da prava konkretni komentari na pro4etenoto,no skoro i tova shte stane,misla 4e namerix sredata si i vutre v sebe si sum izpulnena s viara v sly4vashtoto se.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.