Следващото ниво от “Пътя”

November 25, 2012
By

Благословени са изпитанията и моментите на тъга, “пропадане“, или просто абсолютна тишина от Духа. Моментите, които допреди време продължаваха с месеци и измъкването беше трудно и продължително. Днес те преминават като летни бури, за ден-два. Особено ценни са добрите гост-актьори, с много специална роля, с които сме се разбрали точно в такива моменти да натиснат разни бутончета и да играят ролята на катализатор. А успешното  преживяване и израстване на тези предизвикателства бележи толкова осезаемо преминаването ти към следващото стъпало, следващото ниво. И това е тооолкова осезаемо (и видимо), че спира дъха.

Тогава поглеждаш героите отстрани, целия филм и си казваш “Аха. Добре. Разбирам ги. Колко са мили, обичам ги с цялото си сърце. Нека минат по своя път, толкова е красив. И личен. Колкото и време да им отнеме да излязат от илюзията, това е уместно. Това е техния личен път”. И продължаваш. С абсолютно нов поглед и разбиране. Абсолютно притихване, смиряване и разбиране. Ей това е истинското състрадание. Преживяно. Не информация, която “знаеш” с интелекта си, а част от теб, вече  осъзната и преживяна опитност, записана в ДНК кодовете ти.

Благодаря на всички обични души, които са част от моя път, независимо в кой пласт на илюзията, или отвъд нея се намират. Обичам ви с цялото си сърце. Всички.

Ако намирате тази публикация за интересна и полезна, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Нека стигне до повече хора, които  имат нужда от нея! Благодаря ви!

Tags: , , , ,

2 Responses to Следващото ниво от “Пътя”

  1. Miho on November 27, 2012 at 17:28

    Страхотна си Марти,
    Направо като един еволюирал до ангелско ниво човек и все още в човешко тяло 🙂

  2. Martina Ivanova on November 27, 2012 at 19:45

    Хаха 🙂 Ами. Всички сме Ангели. Само дето сме го забравили и сега лека полека си го спомняме.

Коментирай

Абонирай се!

За да получаваш пръв най-интересните новини от Свой Избор!

ТЪРСЕНЕ в сайта

Намери ни във Фейсбук

Намери във Facebook

Намаления от Grabo