Ексклузивно – първите срещи с Нийл Доналд Уолш на Българска земя!

Първите ни мигове в заедност с Нийл Доналд Уолш на Българска земя!
Няма как да сдържа вълнението си, радостта, ликуването даже!
Неописуемо е усещането да си до този голям човек!
И не защото е световноизвестен, милионер и един от най-продаваните автори за всички времена.

А заради онази топлинка, заради сърдечната сила, която струи от него, заради истинността и искреността с която носи мисията си.
Този благ, мил, скромен, тих и наситено присъстващ с любовта си човек, не обикаля света заради слава или пари. От тях той има достатъчно. Дори е физически крехък, лесно уморяващ се от физическо и психическо натоварване. И осъзнавайки това, още повече оценявам и изпитвам благодарност за неговия дар към България и нас, българите. Да, неговото присъствие тук и събитието му, е дар. Мощен импулс за пробуждане и промяна.

Човек по човек, стъпка по стъпка, всеки от нас променя вътрешния си свят, и след това на свой ред променя всички хора, до които се докосва. И ето така, всички заедно създаваме един нов свят.
Всички сме едно, всички сме равни и няма нито един, който да е по-специален – това споделя и Нийл.
Но пък някои от нас получили импулс за пробуждане, преминали през сериозни опитности и осъзнаване, държат високо една факла и подтикват и останалите да си спомнят и да се пробудят на свой ред.

Обединени от една наистина благородна и благодатна мисия, водени от сърцата си, от желанието и импулса да претворим света си и да създадем среда на осъзнати хора, преживявайки себе си в радост, щастие и благодарно творене. Това сме ние. Целият екип който събра сърца и смело се впусна в неизвестното начинание “организация на голямо събитие с Нийл”

Нора и Стилян, сърцатите смелчаци, които скочиха в неизвестното и ни подариха това чудо – обичам ви и благодаря!

Благодаря на всички знайни и незнайни сили, които ни събраха по този начин и ни водеха през целия път.

Бях шокирана и стресната, когато разбрах, че аз трябва да превеждам на Нийл! Ама как така! Та аз не съм преводач! Аз съм просто.. един посланик на любовта. И в този миг се сепнах – Да, аз съм посланик. ПрОвеждам, прЕвеждам същата тази енергия, любов и импулс за пробуждане. И то вече толкова години. Какво е различното сега 🙂 И започнах да слушам със сърцето си. И потече…
И още тече!!!
Чудесата тепърва предстоят! Присъствала съм на един или два семинара на “гурута” – често пъти разочарована.
Но сега нямаме гуру.. Имаме един доблестен, благ, скромен Вселенски посланик. И неговата роля е не да ни поучава и обучава, а да ни подтикне да си спомним и преоткрием вътрешния си водач, Бога вътре в нас, който носи всички отговори на вечните въпроси за живота, които си задаваме.

Това е събитие, което прегръщам горещо, и твърдя отговорно – ТО ИМА СИЛАТА ДА ПРОМЕНИ ЖИВОТА ВИ! Ако има събитие за което си заслужава да инвестирате някаква материална форма на енергия – ТОВА Е!!!
Предстои вечерна лекция днес от 19ч. и целодневен уъркшоп утре в Интер Експо Център.
Билети има все още – ако досега не сте си осигурили, не се колебайте!
И нека Бог бъде с нас, в нас и във всяка наша мисъл, дума и действие. Да бъдем!

Мартина

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.