Широко затворени очи

В дискусия с любими мои хора се зароди следната идея, която нямам търпение да споделя с вас, скъпи приятели.

Голяма част от вас са осъзнати, пробуждащи се хора, които четат, знаят много, практикуват и с всички познати методи се опитват да се измъкнат от илюзията на холограмата, в която живеем, да се откъснат от старите, скърцащи парадигми на старата енергия и матрични схващания. Това е факт.

Ако четете този материал, най-вероятно знаете чудесно що е то аерозолни престъпления (кемтрейлс, или токсични пръскания с различни алуминиеви, гъбични и радиоактивни примеси от самолети, които кръстосват небето), знаете, че ваксините не са нещо безобидно и създадено за да ни лекува и прави по-здрави и жизнени, а напротив – това са токсични коктейли от химикали, тежки метали и вируси, които целят в дългосрочен план да провокират и утвърдят едни осакатени, тежко заболели човешки същества, с високо ниво на смъртност. Най-вероятно сте чели и нещо по отношение на всички останали методи, с които се прилага глобалната програма за редуциране на човечеството. Това включва масово промиване на съзнанието чрез рекламни послания, електромагнитни излъчвания, програмиращи определено поведение и илюзорно възприемане на реалността, повишаване нивото на стрес, агресия и объркване, манипулирани новини, които възпитават самосъзнание на жертви. Разработена е цяла програма за разгръщато се дезинформиране на населението- по отношение на здравната му грамотност, по отношение на хранене, грижа за физическото тяло, превенция на болестни състояния, поддържане на здрав дух, хармонични и балансирани емоции, здравословни взаимоотношения, духовни практики, които биват осмивани и иронизирани като нещо шантаво и ненужно.

Бързичко обобщено – целта е да се изтреби колкото се може по-голяма част от съществуващото понастоящем население (защото “няма” достатъчно ресурси, които да поддържат живота им), а останалата част от това население да е болна, бедна, заблудена, заспала и лесна за контролиране и манипулиране. Като разбира се там някъде отгоре стои “върхушката”, която евентуално се е опазила от цялата тази каша. Дали?

Както щете го наречете – Световно правителство, конспирации, масони, илюминати, тъмни, сиви, черна ложа или каквито и да са хората и същностите, които стоят зад всичко това – то съществува. Само че вече съществува една много ясно отличима разлика. Ако хората, водещи тази програма са контролирани или са в партньорство с някакви тъмни нефизичеси сили, които преди време са били някъде из ниския астрал, то сега цялата тази гмеж е тук – на Земята. По простата причина, че вече преминаваме много смело и категорично през 4-то измерение. А тези същности си живеят в ниските нива на 4-то измерение. Вече знаем, че избраният от Планетата път е към Светлината. Това не е някаква метафора, не е абстрактно понятие, а съвсем реално придвижване през квантовите полета на съзнанието. Абсолютната безусловна любов, приемане, сътрудничесто, разбиране, състрадание и разгръщане на колективното съзнание са атрибути на 5-то измерение, към което сме се запътили и ние. Но за да стигнем до там, няма как – преминаваме през блатото на ниския астрал на 4-то, за да се отправим към горното ниво на същото измерение и евентуално към пето.

Е, в момента докато се люшкаме от едното към другото ниво на това измерение, буквално изживяване ада на Земята. И част от неговите атрибути са гореописаните средства за манипулация. Преди ден в ефира на София отново се разнесе смразяващ звук – тестова сирена за тревога. Ако си мислите, че това е нещо безобидно, много се лъжете. Още с първите звуци усетих енергийното въздействие. Всеки, който е правил светлинни медитации е забелязал нещо много типично. Когато искаме нещо да се вкорени в подсъзнанието, да отключи код и да активира програма, определена дума се повтаря три пъти. Например: Светлина, Светлина, Светлина. Или: Махатма, Махатма,Махатма.  Направи ми много силно впечатление, че встъпителните думи на тестовата сирена за тревога започна така: “Внимание. Внимание. Внимание”… Перфектно начало на програмирането. Със следващите думи и особено със звуците от самата сирена, усетих как вибрацията рязко се сгромоляса, а нивото на тревожност мълниеносно скочи. Веднага си нахлузих слушалки и си пуснах прекрасната музика на Валди Събев, изчаквайки сирената да отмине. Знаете, че думите, звуците са най-лесно забележимото проявление на енергията. Знаете, че тази енергия, в зависимост от честотите с които вибрира, може да бъде използвана за лечение. Или за разрушение... Звуковите вълни от тази сирена буквално поразяват конкретни физически органи и системи, а психиката и емоциите на човек са тотално разбъркани за много дълъг период от време след спирането на сирената.

Удивително беше, че по улиците имаше хора, които спираха и стояха неподвижно, докато сирената звучеше. По някакъв начин веднага направих аналогия със замръзналите в страх и ужас горски животни, осветени от прожектор в тъмата на нощната гора… Перфектната мишена.

Целта на този материал е не само да освети тези способи и да ви подтикне към по-високо ниво осъзнатост, но и да ви мотивира да потърсите вашият личен изход от тази илюзорна манипулирана каша.
Резонният въпрос е “Добре де, а какво да правим”? И аз си го задавах дълго време, въпреки че едно гласче в мен все подсещаше “С правене не се стига до никъде. Няма път, който да трябва да се извърви, няма нужда от действия, стига сме правили! Време е да бъдем!”.

И днес, прекрасна синхроничност, един от добрите ми приятели – Стилян, с които се запознахме неотдавна на семинарите, които провеждам, сподели негово прелестно откровение “Всичко се променя, всичко се обръща, когато изхождаш от определено битие, вместо да се стремиш да бъдеш. Ти не можеш да действаш, за да бъдеш. Независимо какво се опитваш да бъдеш, не може да го постигнеш чрез действия. Истината е, че ще започнеш да действаш по удивителен начин, когато започнеш да бъдеш това към което се стремиш. В това е божествената дихотомия. Начинът да стигнеш до там е да бъдеш там. Просто бъди там, където си избрал да стигнеш! То е толкова просто. Нищо не трябва да се прави.”

И ако всичките тези способи за манипулиране, заслепeние и дори физическо и духовно унищожение произлизат, базират се и се поддържат от енергията на страха.. с какво можем да отговорим адекватно, за да се преборим с тези негативни явления на остарялата, бореща се за живот матрица? Досещате се кое чувство стои в другия край на плоскостта, нали? И това е чувството на ЛЮБОВ.

Можем да спорим, можем да се борим, да протестираме, да викаме високо, да се оплакваме, да се гневим, да обвиняваме, да искаме обяснение от “виновниците”, да размахваме пръст, да се бунтуваме, да крещим яростно, да се отбраняваме. И какво ще постигнем? Нима всичко изброено не са също атрибути на мрака, също както действията за манипулиране и изтребление, изброени в началото на текста? А можем ли да се преборим с мрака, като използваме неговите собствени оръжия? Според мен, чрез тях ще генерираме още повече мрак.. защото и нашите действия ще са базирани на енергията на страха.

Та какво да направим – ами нека да обичаме и приемаме “злосторниците”. Пръскат ни отгоре? Изпратете любов на онези, които организират това въздушно шоу. Медитиирайте, визуализирайте чисто, ясно синьо небе. Обединявайте се в колективни медитации върху определена тема. Медитацията не е нещо абстрактно и мистично. Корена на думата всъщност означава “работа на съзнанието”. Ами, дайте да работим, да си правим духовната гимнастика! Медитирайки, визуализирайки нещо, ние буквално изграждаме енергийната матрица, конструкцията, която чак в последствие се вижда материализирана. 

Личната ви лекарка ви убеждава в полезността на ваксините? Благодарете й с усмивка за грижата и съзнателността, изпратете й любов.  Облъчват ви рекламни послания, сирени и какво ли още не? Просто преместете вниманието си върху нещо, което ви кара да вибрирате на честотите на Любовта. Всъщност – бъдете Любовта. Изградете вътрешния си свят, така че да пребивавате винаги в състояние на любов. И тогава холограмата просто остава плоска, безсилна, прозрачна.

Що се отнася до предпазване от химическите аерозолни пръскания, добре е да положим и грижи на физическо ниво, тъй като организмът ни е атакуван в момента както никога преди в човешката история. Специалисти препоръчват да обърнем незабавно внимание на хранителния си режим, да преустановим приема на консервирани храни, рафинирани мазнини, да наблегнем на жива и прясна вегетарианска храна, да приемаме витамини, антиоксиданти, Омега-3 мастни киселини (рибено масло, ленено масло), природни дезинфектанти като джинджифил и чесън. Да ползваме колоидно сребо и сребърна вода за пиене и промивка на нос и лигавици.

Както казах и в една предишна тема обаче – всичко това не означава, че трябва да си затваряме очите и да се преструваме, че тези неща не съществуват.  Не ви казвам да страните изцяло от подобна информация, да си затваряте очите и да си казвате мижейки “Не, това го няма”. Хубаво е човек да има някаква информираност, дотолкова доколкото да умее да различи умелите методи и инстументи за манипулиране и хващане на съзнанието, за въздействията на всички нива.  Но нека познавайки едната страна на медала да имаме идея как да не попадаме отново и отново в поредния опит за манипулация. Нека познавайки и това, да работим още по-усилено за повдигането на вибрациите ни, да се изпълваме със светлина- в редовни медитации и пребиваване в сърцата, да се интересуваме от онези дати и събития, отличаващи се със силна енергетика и да работим съзнателно с енергийния поток и да го отклоняваме и насочваме в посока, която е за добри цели.

Защото когато вибрирате с нивото на чистото осъзнаване, когато сте изпълнени с чиста светлина, всичките тези конспиративни бози, скъпи приятели, просто не могат да ви докоснат. Те “онези” ще продължават да правят опити, само че са пропуснали да забележат, че нивото на колективното съзнание вече е достигнало нови висоти. Правят се отчаяни опити отново да се въдвори световен ред и господство, но.. просто ще се стопят в светлината.

Отворете очи и творете вътрешния си свят осъзнато! Той веднага ще се проектира и във външната, “обективна” реалност. Направете избор!

Ако тази публикация ви допада, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодаря ви!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

6 Comments

 • Венци
  Отговор

  Мъдрия избор на пробудилата се душа е безусловната любов и светлината.
  Чрез тези тъмни сили ни се дава възможност да разберем колко е важно да сме осъзнати, дава ни се възможност да оценим посоката на избора, силата на мисълта, красотата и ефекта на медитациите. Упражняват контрол и власт чрез различни методи, защото живеят в страх, с новите вибрации изплуват на повърхността лъжите.

  Чудно напомняне “да изхождаме от определено битие” това е мощно фрактално придвижване напред и то без наколенки и подлакътници. Състоянието дежавю ни показва ясно че всичко съществува сега, точно в този миг. Избор винаги има!

 • Силвия Георгиева
  Отговор

  Мартина, Благодаря че те има!

 • emiliа
  Отговор

  Благодаря!Все едно аз съм я писала.Бих добавила още нещо.За ракът и содата и причинителят на рак-гъбичките кандита.Има ги в почти всички храни на пазара,особено в сладките неща.Опитах да изследвам някои неща в софийски лаборатории ,но неуспешно.Или ми дават неверни резултати, или изобщо отказват да ми приемат нещата.Ако може някой да го направи като изпрати две паралелни проби-една в България и една в чужбина ще се докаже това твърдение-например с българския шоколад.Забелязах също, че по плодовете по дърветата и то по високите части има алергени,предполагам, че е от самолетите.Такива алргени има и в много храни,особено в билковите продукти на пазара.Дано не всявам допълнителен страх, но нали само истината ще ни направи свободни от всякакво манипулиране,особено със здравето.-Емилия

 • Shi-jian
  Отговор

  Бихте ли ми разрешили, ако това не протеворечи на правилата на сайта Ви, да поставя линк към тази статия на сайта “изток на запад”
  Най-хубави пожелания,
  Яни Янев (Shi-jian)

  • Martina Ivanova
   Отговор

   Разбира се, заповядайте. ДОколкото се посочва източника на материалите в този сайт, можете да използвате съдържанието му за НЕкомерсиални цели.

   Поздрави.

 • emilia
  Отговор

  Истината ще ни направи свободни!Не се страхувайте да я казвате.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.