Блог

Майстори на чудотворенето: Живот отвъд страховете

Майстори на чудотворенето: Живот отвъд страховете

Отдавна вече сме наясно, че ние сме тези, които притежават творческата сила да творят битието си. На теория е ясно, но когато дойдем до практиката, ненадейно се изправяме срещу цяла стена от страхове.

Кои са основните саботьори, които тайно и неусетно ни спъват в начинанията ни?
Как да ги открием и измъкнем на светло, за да направим следващата крачка напред?
За това как да идентифицираме, как да разберем, трансформираме и отидем отвъд страховете си – ще си поговорим на 4-ти октомври от 18:30 в познатата зала на център Синай.

Беседа, открита дискусия, практика и медитация за трансформиране на кодовете на страховете ни очакват в 3-те часа с Мартина. Смисълът на едно преподаване е само да подскаже търсенето на това, което всеки носи у себе си, без да го знае. Няма тайна, която Учителят да може да предаде на ученика. Да се преподава е лесно. Да се слуша също е лесно, но по трудното е да се осъзнае това, което е у самия теб, да го откриеш и действително да го овладееш.

Ако сте готови да се вгледате искрено в себе си и потърсите онова, което вече знаете, да го въплътите в живота си и да чудо_творите със замах – заповядайте в Тайната ни работилница!

4.10.2012, четвъртък, 18:30 – 21:30 ч.
Център Синай (София, бул. “Мадрид”, 49)

Вход: 10 лв.

предварително записване на тел.: 0888 59 5339 Ивелина Петрова или e-mail: info@svoizbor.com и sinai@dir.bg. ФЕЙСБУК СЪБИТИЕ

Ако намирате тази публикация за интересна и полезна, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Нека стигне до повече хора, които  имат нужда от нея! Благодаря ви!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *