Очи в очи с Господарите на Кармата

Вълнуващите материали и информация от нашия астропсихолог Кирил Груев започват да се разгръщат наистина бурно и трансформиращо. Действието на Луната от 30.09 продължава с пълна сила и много от вас се убедиха в истинността на предоставената информация.
Нашето сътрудничество продължава и то в много критичен и важен момент!

След предишната ни публикация, търсейки точния край на „напрегнатите емоции” във връзка с движението на Луната, открихме нещо изключително важно – космическо събитие с огромна значимост и трансформираща мощ. Да, вече почти всеки ден от последните месеци е наситен с мощни енергийни излъчвания, енергийни портали, изчистване и трансформационни процеси, но това, което предстои е едно изключително събитие, което се случва през около 30 години и ни се дава не случайно точно в този момент.

На 6 Октомври, Събота – денят на Сатурн /Шабат/, Сатурн и Меркурий заедно ще пресекат „реката Стикс”, своеобразната граница между живота и смърта и ще навлезат в първия градус на знака Скорпион. Какво да очакваме? Какво да правим във връзка с това?

Разбира се, че такова явление е събитие в космоса носещо ни определени влияния, а в случая този съвпад между Сатурн и Меркурий в 1-2° на Скорпион ще бъде профилактиран /облекчен/ от големия небесен тригон сключен от тях на единия ъгъл, Нептун в 1° на Риби в другия ъгъл и Луната в 1-2° на Рак в третия ъгъл. Това е небивала  и тотална възможност за изкупуване на КАРМА! И понеже човечеството „уверено” върви към датата 20.12.2012, когато ще се отвори „небесния портал” и ще се подредят в една редица нашата Земя, Слънцето ни, центъра на Плеядите, Сириус и центъра на Галактиката ни /това го твърдят пророчествата на маите/, тогава е добре да знаем какво да очакваме на датата 20.12.2012, в 20.12ч., а също и какво да очакваме от предходящите дати подготвящи ни за този „квантов скок и преход”. Но за това ще пишем скоро в по-големи детайли. Изписаха се какви ли не неща за 21.12.2012, а вие непрекъснато ни питате “Какво ще се случи тогава?”. Съвсем скоро ще има специален материал на тази тема, с много точна и ясна астрологическа обосновка, разбира се.

6-7 октомври се явява една изключително важна дата, подготвяща ни за събитията през декември 2012, когато влиянието на планетите и звездите от съзвездията ще ни помагат да си дадем равносметка: Какво до тук постигнах, с какви средства и на каква цена, а какви да бъдат моите бъдещи цели, как да ги постигам занапред? Настъпва ли наистина Нова Култура с нови правила и нови изисквания? Какви ще бъдат те? Как да отговорим на тези промени?

Препоръчваме ви дните до неделя (и особено в събота) да си дадете една задълбочена и много откровена равносметка за пътя до тук, да се изправите смело и открито пред страховете, спънките, дълбоко скритите ваши емоции, действия, мисли и случки, към които изпитвате безпокойство, несигурност и вина. Законите на Карма са прости – това е закон за причината и следствието. Създадени са, за да можем да осъзнаем последствията от действията си. Част от всеобщото космическо движение. Сега е времето да пречистим натрупаните енергии в нас. И преди сме говорили, че в епохата на Водолея, кармата вече спира да бъде работещ инструмент. Карма сега се пречиства с невиждани темпове. Нещо което в старата енергия би отнело няколко животи, сега има потенциал да се изчисти за месеци. Сега имате възможност да поискате от господарите на кармата опрощение, изкупуване, освобождаване от кармата.

Неделя сутринта е особено благоприятен момент, между 8 и 9 ч. за изчистваща медитация с Господарите на Кармата, за релаксиране, за отпускане след разбунтувалите се емоции, да облекчаване от товара. За да имате истински успех с тази практика, е добре да установите дълбока връзка с вашия Висш Аз, да дадете разрешение Божествената Светлина от Източника да навлезе във фините ви тела и да трансформира натрупаните енергии, да пререже всички кармични куки, корди, връзки, тунели. Можете да призовете Архангел Михаил, който да пререже тези връзки.

Повече за страховете и тяхното отработване,  включително подготвителна работа за отработване на кармичните връзки ще говорим и ще практикуваме на 4.10.2012  – четвъртък с Мартина в център Синай,

а на 8.10.2012 – понеделник във връзка точно с тези събития, и двамата – Кирил и Мартина, ви каним на общия ни вечерен семинар “Очи в очи с Господарите на Кармата”
В момента сме на брега на река Стикс – предстои ни да разкрием тайните на Скорпиона – на секса, зачатието, живота и смъртта. От какво са “предопределени” всички наши страхове и спънки, как да обърнем нещата в наша полза, как древните тайни, обусловени с движението на небесните тела могат да ни бъдат полезни и приложими в ежедневния ни живот. Ще говорим, ще практикуваме, ще медитираме, ще правим упражнения за всяко от скъпоценните ни тела, което да ги подготви за все по-динамичните промени. До сега не сте срещали такава информация! Готови ли сте за истински обрат в живота си?

Изборът както винаги е във вашите ръце.

Ако тази публикация ви допада, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодаря ви!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.