Кармичен мениджмънт, просветление и възнесение. Или – до къде стига свободният избор на България?

Новите зрънца, които съвременните визионери, смели, находчиви и одухотворени хора на промяната засяват в чистите полета на съзнанието, неминуемо предизвикват въпроси. Те са толкова нови, толкова чисти и сякаш носят в себе си цялата забулена тайнственост, мъдрост и светлина на Вселената, че ни карат с интерес да погледнем още по-навътре.

Именно поради тази причина, престоящата седмица с обучения и лекции на Геше Майкъл Роуч ни подтиква на потърсим отговори.. и да видим откъде тръгва да зрее семенцето на промяната. Геше Майкъл става познат в България най-вече с това, че използвайки древната мъдрост на Тибет,  създава компанията Andin – една от най-бързо развиващите се компаниии в историята на Ню Йорк. Но това, което тепърва ще се разърне пред българската публика е онази непозната негова страна, носеща древната тибетска мъдрост, въплътена в дългите години обучение. А цялата сложна будистка система, той успява да преведе на западен език, да я фокусира и разработи така, че да може да предаде на всеки, потърсил познанието и да предложи проста система как тази мъдрост да бъде интегрирана в практичния ни ежедневен живот. Пътя на живота става лесен, приятен, осеян с радост, хармония, щастие и изобилие – само ако знаеш ключовите стъпки.

По тези стъпки върви и Ясен Николов – един от организаторите на това прекрасно събитие, който отвъд видимото сякаш е свързан с невидими нишки светлина с източника на тази съкровищница от знания. Любопитството ми определено бе възнаградено и бързам да споделя информацията с вас.

Ясен Николов пред Свой Избор за Геше Майкъл Роуч и Кармичен Мениджмънт в България:

М.И.:  Да бъдеш Геше означава да си интегрирал в себе си огромна мъдрост и познание за Вселената. Моля те, сподели – какво ни носи като ценност и полезност информацията която Геше Майкъл иска да сподели с България в периода на възнесението?

Я.Н.: Много сме щастливи, че можем да си говорим точно с Марти в компанията на всички приятели и поддръжници на Свой Избор. Здравейте всички ! (Маха дружелюбно и усмихнато на всеки един във въображаемата огромна препълнена зала). Вярваме във вашия неминуем успех! С вас сме. Защото ние всички чакаме щастието си и реализацията си. Нали? От кого и как ще ги получим?! Кога?! Май не е съвсем сигурно. А виж – ‘Свой избор’ винаги ни напомня, че това не е прищявка на времената, не е въпрос на планетарни или социални обстоятелства. Това е свой избор. Мой и твой. Наш. Не просто еднократно. А ежедневно. Ето какво са Свой Избор и Геше Майкъл – те са синоними.

Геше Майкъл ти казва в пълната зала – съдбата може да ти се случва, само защото си забравил, че ти си случващият съдбата. Изборът е твой! Когато заплатата ти или чекът ти идват при теб, това е твоят избор – може би преди месец, или преди година, от тинейджърските години или от атлантското ти превъплъщение. (Намигва заговорнически. ) Има ли значение? Има. Защо? Защото идва от по-дълбоката ти памет. Щом може ниското самочувствие да бъде резултат от моя избор, значи и високото самочувствие може да бъде мой избор. Щом недостатъчната заплата може да бъде мой избор, значи днес мога да избера висока заплата или неограничени доходи! Кога това?! Веднага! Щастието в семейството ми е мой избор? Нещо не ми харесва в партньора – в съпруга или съпругата ми?! Познато, а?! Чудесно – това е резултатът от предишен мой избор. Сега си имам нов. Избирам господин Съвършенство за съпруг – богат, внимателен и щедър, чувствителен, осъзнат, духовен. Искам всичко – това е моят избор днес. Въпрос: И къде да го намеря? И какво правя със стария – малко “кофти” съпруг?! (Смее се) Отговор: Нищо. Той сам си се изпарява. Външно изглежда същият човек, името е същото, обвивката същата, дрехите и четката му за зъби са същите – но вътре е някакъв нов доскоро непознат супер герой.

Не търсим друг, не участваме в разводи и раздели. Ние си създаваме съвършения съпруг – образцов, по свой избор. Ставаме управители на съдба. Как? Осъзнато. Ние не намираме нищо и никого, ние ги “създаваме”. Посаждаме ги в дълбоката фина почва на ума си. Не веднъж да създадем дохода си. Всеки ден да го създаваме. Не веднъж да направим супер секс – всеки ден ‘създаваме’ супер секс и то с любимия си човек, съпруг, до края на дните. Ха!!!

Карма означава ‘правя’.
Карма не е Торбалан, не е някого с когото да плаша децата на триизмерното средновековие. Карма означава ‘аз създавам, аз посаждам’. Този свят е сътворяван. От мен. И от мен. И откога пък е така?! От началото на 2012 ли? Не, винаги е било така. Сега просто е дошъл моментът на нашето майсторство. Затова и се срещаме отново. Колко от нас помнят това в напрегнатите колони на задръстването или пред последните страшни новини? Нашата задача е всички да си го припомним. Времето е сега.

Какво общо има мениджмънтът с просветлението и възнесението на Земята?! Много просто – всичко. Земята не се възнася сама. Земята се възнася с мен. Добре де, ама тук има трилиони същества – само хората сме едни добри седем милиарда. Да не би аз да възнасям земята!? Именно. Ти възнасяш планетата. Ти садиш Възнесение. Ако около теб никой не се е възнесъл – това е твой избор. Ако искаш всички да живеем в единен свят – прояви избора си. Как – както винаги си го правил – в мисъл, в думи, в действия. Старият свят не работи – ти затова го изхвърляш от ума си, но не забравяй да продължиш нататък – изграждай, рисувай, чертай, детайлно, не пропускай подробностите, изобретявай и подобрявай постоянно. Всеки ден, по цял ден. Кармичен мениджмънт означава, че ти управляваш този нов свят и целия инженерен проект на новата Земя и новото осъзнато човечество.

Тук на тази планета са събрани всички майстори на своя избор. Всички дойдохме тук затова – за да направим това местенце Рай. Само където от пътуването и от часовите разлики (“джетлага”), от недоспиване и прекаляване със съмнителна храна от типа “на крак и в пакетче” ( пак ни занася) – съвсем забравихме Намерението си. Е, време беше да се понаспим и вече отпочинали, на свежа глава след гимнастиката или йогата, да се заемем пак със Сътворението. Будни. Кого и кое ще сложим на картинката на новата земя? Не искаме да изключваме никого, нали?! Дори и онзи там ще го вземем, защото е любимият мъж на сестра ми – добре де, само ще го модифицираме в по-учтив модел. Значи всички, без изключение. Всеки тук е с връзки. Ще уреждаме всички – по Свой Избор. Нататък е по-лесно, ще си ги пожелаем и посадим съвършени.

Геше Майкъл Роуч е представител на вечните безсмъртни Учения на Земята. Ти също.

(продължава)

Моля помогнете ни да популяризираме тази публикация чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодаря ви!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.