Екслузивен тренинг-семинар на Мел Гил в София: Бизнесът утре: Как да мислим стратегически!

Психотерапевтът от световна величина Д-р Мел Гил и автор на световноизвестните бестселъри “Мета Тайната” и “Нездравия Разум” е един от водещите ескперти в областта на личното развитие и ментор на множество други лектори и преподаватели от цял свят. Психотерапевт по професия и лектор по въпросите на мотивацията. Практиката му съчетава когнитивна психология и бихевиоризъм. Към, днешна дата той е написал над 160 книги, от които издадени са 46. В тях засяга различни аспекти на психологията. През последните двадесет и пет години той изучава философията на херметизма и използва древното познание, за да помага на хората да осмислят своето житейско поприще и да намерят решение на проблемите, с които се сблъскват. Обучава преподаватели по НЛТ (Невро лингвистично програмиране), философ херметист, телевизионна и радио звезда. Признат е за един от десетте най-добри НЛП специалисти в света, един от десетте най-добри мотивационни говорители в света и един от десетте най-иновативни психолози.

Д-р Мел Гил e отново в България и е готов да сподели най-съкровените, скрити и неизказани истини за това как да бъдем истински успешни. Как да бъдем стратегически мислители, визионери, как да привличаме успех във всяко начинание, как да бъдем успешни в бизнеса, в кариерата, в управляването на екипи, проекти, идеи. 

София, 24.11.2012 – събота, Рейнбоу Плаза

Ексклузивният за България тренинг-семинар

Бизнесът утре: Как да мислим стратегически!

Какво можем да научим от него:

Как да бъдем успешни в променяща се среда!

Как да привличаме успеха в нашия живот!

Различни предизвикателства и стратегии в един променлив бизнес и пазани условия

Ще овладеем новата парадигма на маркетинга и социалните медии

Ще овладеем най-ефективните техники за вземане на успешни решения

7ме Херметически закона на Успеха

Как да бъдем магнит за изобилие – конкретни стъпки

Какво е харизма и как да я използваме за да постигаме отлични резултати


Може да имаме най-гениалната идея, най-съвършения продукт, но ако не можем да го представим както трябва не сме успешни
  Великолепен водещ, с искрящо чувство за хумор, Мел ще ви грабне от първия миг и ще ви даде отговор на всички ваши въпрси и ще ви покаже как да започнете да го правите и вие, с лекота и финес.

Всичко това представено от легедарния психотерапевт д-р Мел Гил, един от водещите експерти в областта на личностното развитие, ментор на множество други презентатори и лектори от цял свят, международно признат консултант-преподавател и съветник на най-високо управленско ниво на водещите компании, отбелязани във Fortune 500.

Цена за участие:
Цените включват ДДС, присъствие на събитието за 1 участник, материали за семнара, симултанен превод, кафе-пауза, обяд, безплатен интернет.

Пакетът за участие включва: Стандарт Бизнес
Пропуск за участие в семинар ДА ДА
Работни материали ДА ДА
Кафе пауза (10:30) ДА ДА
Симултантен превод на български език ДА ДА
Обяд ДА
Запазени места в предната част на залата ДА
Обяд с Мел Гил ДА
Такса за участие: 155 лв. 195 лв.
Такса за участие на студенти и учащи 120 лв.
Специална отстъпка за читателите на Свой Избор 125 лв. (спестявате 30 лв!)
Студенти и учащи!Специална отстъпка за читателите на Свой Избор 95 лв. (спестявате 25 лв.!)

За групи от 10 и повече участника можем да предложим и по-големи отстъпки. Моля изпратете запитване на e-mail: info@svoizbor.com, или телефон 0887 62 88 82

Последна възможност за преференциална цена за регистрация! Възползвайте се от промоционалните цени Сега!

Билети можете да закупите онлайн чрез e-pay формата отдолу, като на всяка цена напишете e-mail адреса си (и ако начина на плащане позволява – и името си). След успешната регистрация, ние ще се свържем с вас по e-mail, за да запишем всички необходими данни  за да ви издадем и изпратим (или запазим) билет. (Моля разгледайте внимателно таблицата с ценовите категории и видовете регистрации, преди да преведете сумата). За информация: тел. 0887 62 88 82 и e-mail: info@svoizbor.com

Описание Сума
seminar Mel Gil Sofia BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки

Билети можете да закупувате и от всички каси на easypay в България.

Плащането през easypay е съвсем лесно и обикновено отнема 3-4 минути. Когато отидете на гише, приемащо Easypay плащания, е необходимо да заявите, че желаете захранване на микросметка към КИН: N 9676587251 със съответната сума (спрямо таблицата горе). Таксата, която ще ви поискат за превода, е около 0,50 лв. Моля, когато сте на гише на easypay като основание да продиктувате “Семинар Мел Гил” + вашият email адрес и име. Веднага след осъществяване на превода, името ви стига до нас и автоматично се регистрирате и записвате като участник.

Каси на easypay има в:

Централна Кооперативна Банка, Фантастико, Глобъл-Нет, Първа Инвестиционна Банка, БИЛЛА, Софийска вода, Д Банк, Пикадили, НЕТ 1, Тексимбанк, Office 1 Superstore, Еконт, ОМВ, Интерсервиз Узунови, Тип Топ Куриер, М@БМ Експрес, CrediTour.

Списък с касите: http://easypay.bg/?p=partners
Билети на стандартни цени (без обявената тук отстъпка) можете да закупите и в партньорската мрежа на ТикетПро и онлайн на http://www.ticketpro.bg

Ако тази публикация ви допада, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодаря ви!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.