Великата нощ на 24 октомври!

Скъпи приятели, на 24 октомври 2012г. ни предстои – „Велика Нощ” – събитие, което може да бъде сравнено с „генералната репетиция ”преди нощта на „Игнажден” на 20.12.2012г, когато от 20.12ч.  ще навлезем в „точката нула” – и всеки от нас би могъл сам да препрограмира съдбата и живота си! Тогава всеки според способностите си, според умението си да мечтае свободно, би могъл да конструира, чрез въображението си едно ново начало за себе си и света в който иска да живее!

Но сега, на 24 октомври, вечерта, /два месеца по-рано/,ТОВА  ЩЕ е МАГИЧЕСКАТА НОЩ, защото Слънцето таман навлязло в Зоната на Скорпиона, ще се срещне със Сатурн – така сполучливо кръстен „Господаря на прага”!

Такова събитие може да се случи веднъж на 30 години… всъщност истината е че се случва веднъж на 30 години, но в продължение на 2 до 3 последователни години! Особено важно е да разберете, че се случва само веднъж в съзнателно-активния живот на всеки човек, сиреч между 30та и 60та годишнина!

Тази генерална репетиция и активно-съзнателното ви участието в нея ще ви осигурят места на сцената на живота – тук и сега!
Ако сега се справим добре, това ще ни подпомогне да влезем във „ВУЖ” – Великото Училище на Живота, чиято учебна програма ще започне от гореспоменатите дати и ще продължи до 2017 година. /а от 2017 до 2020 ще държим практически изпити по добродетелите – милосърдие, благородство и дълготърпение… след което през 2020г. –  януари месец – ще има съвпад на Плутон, Сатурн и Слънцето – в „Кози рог”… и тогава изпитите ще приключат… НО НЯКОЙ ОТ НАС ЩЕ ТРЯБВА ДА ЯХНЕ „ТУРУК МАКТО” – гледайте филма „Аватар” и ще разберете…

Тази „генерална репетиция” е първата ни опция от кандидат-студентските ни изпити за Школата!

Няма по-сериозен съвпад между Сатурн и Слънцето /и то във „Скорпион”/ … ПРИ ТОЗИ СЪВПАД ЕГОТО УМИРА… ЗА ДА СЕ ВЪЗРОДИ НАНОВО БОЖЕСТВЕНАТА НИ СЪЩНОСТ /разбира се когато изминем „зоната на здрача” – зоната на Скорпиона/!

Полезна информация: Съвпада на Слънцето и Сатурн, което „нумерологично” винаги е равно на числото – 17… или от лингвистична и фонетична гледна точка е сравнимо с буквата „е-двойно” – от старата българска азбука…

На 24ти вечерта от 18.30 след залеза на Слънцето започва да тече проверка на всичко свързано с партньорствата:
 – какво знаем за истинското приятелство и приятелските кръгове, които разумно трябва да оформяме?
– вашата професионална област и по-специално отношенията – „служители или колеги” – взаимоотношения в работната среда, и също така – намерил ли си удачната за теб професия и обичаш ли я… респективно как си със здравето, защото тези теми се непреривно свързани?
Узнай къде грешиш и поискай прошка за всички грешки в тези подобласти в рамките на два часа – от 18.30ч.  до 20.30… 20.45ч.!

httpv://www.youtube.com/watch?v=V–3JqeoQvA

Моля помогнете ни да популяризираме тази публикация чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодаря ви!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.