Блог

Геше Майкъл Роуч: Намерете вашата страст в живота и в работата

Геше Майкъл Роуч: Намерете вашата страст в живота и в работата

Геше Майкъл е изключителна личност и самият той и работата му са велика находка за търсачите на Духа. През хилядолетията всички цивилизации са произвеждали или споделяли благото на достоянията си със света. Различните духовни традиции, философски пътеки и мисловни школи са обучавали своите търсачи в науката и изкуството на съвършенното разкриване на потенциала ни. Както на земния, човешки потенциал, така и на небесния, свръхчовешки или божествен потенциал. Знаем, че повечето от тези школи и цивилизациите им са изчезнали или изтрити от историята. Някои обаче казват, че голяма част от тези исторически или митични групи, са запазили своите бисери и свещени инструменти в специални съкровищници, съхраняващи това знание живо – на хартия и в устна традиция. Едно от тези места, пазещо съкровищата на Духа, е Тибет. Хиляди години наред там са били специално транспортирани, превеждани, подреждани и пазени тези знания, скрижали и скъпоценности.

Геше Майкъл е личност с особена роля – той е един от онези, които прехвърлят сега (и последните 20 години) това знание към западния свят, запазвайки до голяма степен неговата автентичност. Като изследовател и филантроп той отговаря за спасяването, архивирането, превода и съхраняването на стотици хиляди страници древни ръкописи. Като автор на световни бест селъри и интернационален лектор и преподавател пред аудитория от десетки хиляди, той преподава на всички търсещи и жадуващи знание, мъдростта на вековете по един изключително директен, семпъл и достъпен начин. Без значение от религиозна, етническа, национална или друга каквато и да е обособяваща принадлежност.

Добрата новина е, че Геше Майкъл Роуч обича България и всички онези будни души населяващи и осветяващи тези земи. Сега идва за втори път тук, отказвайки ангажиментите си във Франция и Швейцария.  Може би се питате защо? Заради почвата! Най-добрата почва – умовете на онези, които са готови. А в България те са изключително много. Геше Майкъл е екипът му неколкократно споделяха колко изумени са от високото духовно ниво на хората в една държава, която не е Индия, и не е Тибет на географската карта. Да, хората, душите на България.(Споделено от Ясен Николов, организатор на семинарите, в интервю с Ради Тишелова)

Геше Майкъл Роуч ОТНОВО е в България!

Темата този път е:

Намерете вашата страст в живота и в работата

23 – 28 октомври 2012

БИЛЕТИ ЗА ВСИЧКИ СЪБИТИЯ С ГЕШЕ МАЙКЪЛ РОУЧ МОЖЕТЕ ДА ЗАКУПИТЕ ОТ ТУК: http://www.svoizbor.com/2012/10/2geshe-michael-roach-in-bulgaria-again/

Програма на пребиваването на Геше Майкъл Роуч и неговия екип

23 октомври, вторник
Отворена лекция в зала България – Камерна зала от 19.00 ч на тема:
“Намерете вашата страст в живота и в работата”

24 октомври, сряда
Отворена лекция в Съюза на архитектите – ул. Кракра №11 от 19.00 ч на тема:
“Намерете вашата страст в живота и в работата”

25 октомври, четвъртък
Концерт ”Songs of Meditation” с участието на
Мерседес Баледа, Геше Майкъл Роуч и Кевин Уорън
в зала България – Камерна зала от 19.00-21.00 ч
адрес: София, ул. “Аксаков” №1

26, 27 и 28 октомври, петък, събота и неделя
Семинар “Кармичен мениджмънт – 2 част:
Намерете вашата страст в живота и в работата”
място: SPA хотел ”Царско село”
адрес: София, Околовръстен път № 72

БИЛЕТИ ЗА ВСИЧКИ СЪБИТИЯ С ГЕШЕ МАЙКЪЛ РОУЧ МОЖЕТЕ ДА ЗАКУПИТЕ ОТ ТУК: http://www.svoizbor.com/2012/10/2geshe-michael-roach-in-bulgaria-again/

Ако тази публикация ви допада, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодаря ви!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *