По пътя към Новата Земя

Добре дошли в Новата Земя, семейство на Светлината! Благодаря на всички които работиха на 11-ти и 12-ти ноември из цялата планета, свършихме чудесна работа! Да бъде Светлина и Любов!

Планетата ни еволюира, променя се енергийно, променя се физически, готви се за квантов скок, а ние повишавайки вибрациите си редом с нея се подготвяме заедно да преминем към Новата Земя в петото измерение. Първата ера от еволюцията на тази планета, е била физическата ера и ключовата дума е била “оцеляване”. Втората ера, която сега завършва, е ерата на ума и ключовата дума е “логика”. Третата ера, която започва сега, е ерата на сърцето и ключовата дума е “любов”. Това е най-високата честота на вибрация и знам, че много от вас вече живеят в нея, други са се упътили към нея, а трети сега започват да усещат повика на сърцето си. Всеки минава по собствения си еволюционен път и усеща прилива на новите енергии по уникален начин.

Знаете, че организирах сериозна група, която се отправи към свещените върхове и езера в Рила за 11:11:11. Много от вас питат какво е станало там, как сме усетили енергията, има ли промяна. Затова реших да седна и да напиша няколко реда, в опит да разкажа за двата невероятни дена в чистотата на Рила. Думите в триизмерния свят са твърде несъвършени и слаби, за да опишат нещо толкова величествено и многоизмерно, нещо което трябва да се преживее, за да се усети. Но за всички вас ще опитам да пресъздам изминалите няколко дена.

Събрахме се повече от 20 души, а горе заватихме още няколко групи. На 11-ти точно в 11ч. и 11 мин. стъпихме на поляните пред хижа “Рилски езера” и направихме една кратка медитация с част от хората, защото повечето хора в България бяха решили, че в точно този момент се отключват енергиите. Затова и се присъединихме към тях.

Реално най-силната енергийна вълна беше вечерта, когато по тихоокеанско време в 22ч. се активира атлантическия платинов кристал с биоплазмено взаимодействие. Направихме една огнена церемония под открито небе, в която призовахме активиращите се женски енергии, които намаляват колебанията в полярността на мъжките и женски аспекти, облекчават прехода в реалностите на сливащите се измерения, и ги заземихме в ядрото и тектоничните структури на Планетата. Бяхме свързани в работата по кристалната решетка и буквално цялата Земя се обля с енергията, която струеше от различни точки на планетата в този момент. Всеки си го усети и видя по различен начин. А когато приключихме ритуала, бяхме разпръснали гъстата мъгла, появиха се няколко концентрини кръга във и около Луната, цели 7 космически обекта се рееха в небето над нас, а светлите същности около нас се струпаха с невиждана до сега концентрация. Успяхме да ги заснемем, част от снимките можете да разгледате снимки ТУК. Все още събирам снимките, така, че ще допълвам, когато ги получа.

Малко по-късно – в 23ч. наше време направихме друга церемония – по уговорка на едно от нашите момичета с едни жени.. наричат себе си Хавайските баби – шаманки (или кахуни), които пазят енергийните структури на Хавай. Нали знаете, че Хавай е територията на бивша Лемурия? “Този изчезнал материк – Лемурия се намирал в Тихия океан и се простирал от днешните Хавайски острови на север, до остовите Фиджи и Пасха на юг” – пише английския полковник Джеймс Чърчуорд.

Та тези кахуни са общо 7 (с нашата българка). В Хавай има 7 горещи острова (с осмия – майка). В Рила има 7 ледени езера. Каква случайност, а? 🙂 Бяхме точно 11 души, които участвахме в церемонията. Трябвало е по план да бъдат токова. Но момичето покани цялата група. А накрая отидохме точно 11 души, без да знаем, че така е трябвало 🙂 Нощта бе наситена с такава енергия, че малцина от нас успяха да спят.
На другата сутрин поехме отново към езерата. Почти на всяко от тях се спирахме и правехме по една медитация. Медитациите на “Окото” и “Сълзата” бяха неописуми. Езерата, сковани в лед, под галещите слънчеви лъчи издават неземни звуци. Чували ли сте някога зова на делфините и китовете? Същите звуци, с невероятна сила и интензитет се лееха от езерата и се сливаха със звуците от нашата отключваща медитация. А самото усещане… толкова е трудно да се опише… Нали знаете онези апокалиптични филми, в които Земята минава през ред катаклизми и винаги дават “денят след”. И тогава Земята е една чиста, зелена, красива, мирна.. и хората са добри, хармонизирани и любящи…

Ей такова беше физическото усещане на сутринта след 11:11:11. А там горе в планината, където мястото е буквално портал към други измерения и енергията е толкова чиста – натитеността на усещанията е несравнима. Предполагам, че няма как в града да се усети по този начин, но енергията така или иначе си е тук и се разпрострира и интегрира навсякъде.

Какво се случва сега след 11:11:11 и какво следва? За всеки изживяванията са лични и индивидуални. Енергиите, изпратени в последния месец и на 11-ти тепърва ще има да се приемат и интегрират в Земята и в хората – това е процес, не еднократен акт. В следващите месеци и година ще работим за да интегрираме тези енергии, те са най-важната подготовка преди 2012.

Бъдете спокойни, отпуснете се, приемайте усещанията и промените без страх и съмнения. При много хора започва сериозно чистене на енергийно, физическо и събитийно ниво. Изскачат стари блокажи и проблеми. Сега му е времето да ги отработите правилно и да се разделите с тях. Много от вас вероятно са преживяли и продължават да имат физически дискомфорт, симптоми на вирусно или простудно заболяване.. само, че без заболяването, главоболие, замайване, чувство за дезориентация и разфокусираност, загуба на представата за време и пространство. Не се страхувайте, не се втървайте към лекари и медикаменти – просто се отпуснете без страх, оставете съзнанието спокойно и мислите чисти, оставете енергията да протече. Медитацията, която споделих с вас всъщност дава настройки, дава ключета, които помагат да отключим наши възможности, които до момента са били в латентно състояние. Правете я отново и отново, всеки път, щом Висшия ви Аз ви подскаже това. Единственото, което мога да ви посъветвам е: работете за повишаване на вибрацията си!

Отработвайте правилно енергийните предизвикателства, в които сами се въвличате. Разширявайте съзнанието си, опознавайте себе си, медитирайте. Работете върху чувството на любов, състрадание, толерантност и приемане. Разделете се с проявленията на старата енергия – гняв, агресия, злоба, отмъстителност, противоборство, чувство за вина, критики, обиди, нападки, ревност, страх, несигурност, ламтеж за материални богатства и потребление на ненужни вещи.

С растежа на вибрациите на Планетата се филтрират организми, които няма да могат да издържат на този темпоритъм на Космоса и на геомагнитната решетка на Земята. Това е преход към едно ново измерение, към един нов свят. Това е прехода към четвъртото и петото измерение. Тези, които не са в синхрон с тези вибрации, ще им е много трудно да се справят с прехода от триизмерния свят към четири и пет измерния и ще продължат да се лутат в хаоса и страха на третото измерение. Това колко са богати, какви материални блага са натрупали, какъв статут и обществено положение имат – всичко това няма да има никакво значение. Единственото, което има значение в новия свят е дали носиш в себе си любов и състрадание.

Както казах и преди – след 11:11:11 ще се активизира огнения пръстен на вулканите и земетресенията. Всичко това е очаквано.. и уместно. Изпращайте Любов и Светлина без страх. Всичко е точно така, както трябва да бъде. Учените вече ден след ден съобщават за нова “изненадваща” вулканична и сеизмична активност, получават все по-категорични доказателства, че Планетата се променя, магнитните полюси са на път да се сменят, геомагнитоното поле на Земята се изменя. Това е така. И все по-наситени и чести ще бъдат тези явления. Но не посрещайте промените със страх, а отворете сърцата си и изпращайте Любов и Светлина. Останете спокойни и пребивавайте в енергията на Любовта.

Това, което наблюдавам и при себе си е, че в енергията на петото измерение заявените намерения се случват почти веднага, телепатията работи още по-силно с всеки изминал ден, душите, подписали договори за съвместна работа и водачество в промените се намират и срещат със шеметна бързина. Хора променят изцяло посоката на живота си, досегашната професионална реализация губи смисъл и цел, а онази дейност, която е мотивирана от сърцето – процъфтява и сякаш цялата Вселена се пренарежда за да предостави на човека, избрал вярната посока всички необходими синхроничности. Всичко, което е било до момента вече няма смисъл – то е било нещо като детска игра зад кулисите, докато дойде време за основното, величествено представление.

Цялата Вселена наблюдава и ръкопляска на това величествено представление. А ние имаме уникалния шанс и чест да го играем и да водим промените. А те се случват със силата на свободния ни избор. Ние сме осмата девета планета на свободния избор. И прехода, на чийто праг сме, ще бъде най-величественото космическо събитие от еони.

Добре дошли в Новата Земя!

Ако тази публикация ви допада, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодаря ви!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

4 Comments

 • Jaedi
  Отговор

  Красиво. Всеки ден почти правя медитацията и в главата ми изникват стари мисли и емоции, с които явно не съм успял да се справя, но се опитвам да приема и разбера тези емоции. Дано да съм на прав път. Светлина и Любов за вас, работници на Светлината. 🙂

 • Хиена
  Отговор

  Ама за каква точно светлина става дума? Във видимия спектър ли? Притеснявам се, защото ултравиолетовите лъчи и тези под тях са опасни за живота. Бихте ли описали точният механизъм на биоплазменото взаимодействие на платинения кристал? Защо не усетих нищо на 11.11.2011 в 11:11:11 ч. GMT+2 време? Може би съм бил в погрешната часова зона?

 • Ваня Стойчева
  Отговор

  Мартина, благодаря за изчерпателното описание. Бяхме с вас през целия ден в сърцата си – знам, че всички групи из България свършихме прекрасна работа. Благодаря и знай, че винаги сме заЕДНО.

  • Martina Ivanova
   Отговор

   О, Ваня, прекрасна! Така се радвам да те засека и тук, благодаря ти! Надявам се скоро и на живо, също както с Тенислав сте се видяли когато и където трябва.
   Усещаше се подкрепата и свързаността през целия ден. Едно сме, винаги, благодаря ти! Любов!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.