11:11:11 – Христовото съзнание

Здравейте приятели,

Много се вълнувам и бързам да споделя с вас важна информация. Знам, че много и различни хора четат този сайт. Всеки намира по нещичко за себе си и това ме прави изключително щастлива.

Днешната публикация може би няма да бъде разбрана от всеки, може някои от вас да погледнат пренебрежително, или с присмех, или просто да не я разберат. Моля ви за търпение, за разбиране и ви моля да се доверите не на логиката си, а на вътрешното си чувство. Интуитивното познание е това, което ви отваря вратата към огромния океан от вселенско познание, а логиката опитва да класифицира всичко в познатите рамки.. и така възпрепятства разширението на съзнанието.

Друга голяма част от вас знаят какво се случва в момента на Планетата, знаят, усещат и работят за огромните енергийни промени. Много от вас, също като мен получават информация от източници, които са извън пределите на планетата. И знаят защо.

Ако посланията на Плеядите са вашият настолен учебник, ако следите посланията на Хаторите чрез Том Кениън, ако Крион и многоизмерната ДНК са разбираеми понятия за вас, ако осъзнавате величието и важността на работата ни в момента и очаквате с нетърпение 11:11:11 … този материал е специално за вас. Имаме изключително важна работа в момента, работници на светлината, няка обединим енергията!

Моят духовен спътник Тенислав Христов получи и успя да реализира в рамките на изминалите два дена уникална медитация – най-доброто нещо, което в момента е дадено като информация.

Тази медитация е предназначена да ви помогне да достигнете състоянието в което сте, когато не сте в човешка физическа форма. Тя ще ви въведе в дълбоко състояние на покой и релаксация, в квантовите полета на съзнанието. Препоръчваме ви да не я слушате по време на шофиране и каквото и да било физически действия. Слушайте тази медитация в състояние на покой и непременно използвайте слушалки (ще намерите линк към аудио файла в края на този текст)!

Тази медитация ще ви помогне да навлезете в дълбините на своето същество, да си спомните кои сте. Ще се активират ясновидските ви и телепатични способности, които са ваше изконно право. Ще се активира онази многоизмерна квантова част на ДНК, която все още е в латентно състояние. Онази част, в която се съдържа цялата сила и могъщество на вашето същество. Тази медитация ще ви помогне да изцелите физическите, емоционалните и менталните си тела. Страхове, психически проблеми, излишни килограми – всичко това ще се стопи и изчезне. Ще постигнете вътрешен мир, хармония, удовлетвореност, покой, здраве и устойчивост.

Чрез тази медитация ще постигнете отваряне на третото око, активиране на епифизата, тимуса, щитовидната жлеза и мноизмерната част на ДНК.

Най-важното се състои в пробуждането на вселенската любов в сърцето ви, превъзхождаща всички други цели. Ще се издигнете над нивото на ежедневното съзнание, в онези висши сфери в които царуват светлината, любовта и радостта.

Седнете, или легнете в покой, сложете слушалките и се съсредоточете върху дишането. Отново наблягам, защото е изключително важно, за да я разберете – концентрирайте се върху дишането. Целият смисъл на медитацията е в осъзнатото дишане. Оставете вибрацията на музиката да ви води. Тази медитация е създадена в България, специално за вас. (Целия цикъл с медитации “Път към Светлината можете да намерите ТУК)

Визуализирайте и проявете пулсиращата енергия на обединената чакра. Имаме време до 11:11:11 – време, в което да съсредоточим енергията си и да работим върху повишаването на вибрациите си, както и на вибрациите на Планетата. Христовото съзнание вече е тук, във всеки един от нас, и най-висшето му проявление и отваряне на портала ще бъде в кулминацията си на 11:11:11.

Слушайте тази медитация колкото пъти колкото ви води чувството за комфорт. Много от вас прочетоха “направете я 7 пъти” и решиха, че трябва да я правят 7 пъти дневно! Недейте! Вибрациите са много силни и може много от вас да не понесат такъв интензитет. Няма изисквания, няма правила. Дайте си толкова почивка – часове, дни или седмица преди следващото слушане, колкото интуицията ви подскаже. Водете се от вътрешното си усещане – вашият Висш Аз най добре знае какво е уместно.

Можете да свалите аудио файла с медитацията от ТУК

За онези от вас, на които медитацията в оригиналния й вид им идва твърде дълга, могат да свалят съкратен вариант, първа част от ТУК.

Можете да я слушате и от youtube 🙂

Благословени сте. Благодаря ви.

Светлина и Любов.

Ако тази публикация ви допада, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодаря ви!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

53 Comments

 • Димитър
  Отговор

  Здравейте! А къде е записа на “тази медитация”,
  която да слушаме със слушалки?

  Поздрави, Димитър

  • Martina Ivanova
   Отговор

   Здравейте – най-отдолу на текста има линкче, което води към аудио файла. 🙂

   • Rosi
    Отговор

    Къде е този линк, на кой текст отдолу? Моля Ви обяснете.

    • Martina Ivanova
     Отговор

     Роси, ами… в края на текста пише “Можете да свалите аудио файла с медитацията от ТУК” Думата ТУК е хиперлинк – личи си. Кликвате на него и се стартира download. Запазвате си файла на компютъра, или го отваряте в реално време и си слушате медитацията. Ако някой от вас знае как да го качим във youtube или vbox – ще съм благодарна за помощта! Аз лично не успях да се справя.

 • Rosi
  Отговор

  Линкът отвежда до Google Docs…. и какво трябва да се направи по-нататък…?

 • Martina Ivanova
  Отговор

  Голяма борба му ударих с качването на този файл 🙂 Благодаря ви за търпението. Тъй като е mp3, и то в голям формат, не мога да го кача в разните сайтове за видео споделяне. Затова го качих в google dox, където просто кликвате на download в горния десен ъгъл и изтегляте файла. Но тъй като се оказа, че и свалянето от google може да обърка и затрудни хората, сега промених линка, така, че директно да започне download като кликнете на него. Може да се появи надпис “The file exceeds the maximum size that we scan. Download anyway”, което просто ви казва, че файла е твърде голям, за да може антивирусната им програма да го сканира. Кликвате на “Download anyway” и процесът стартира. Успех. Ще се радвам да споделяте тук усещания и преживявания от медитацията.

 • Martina Ivanova
  Отговор

  Знаете ли, продължавам да се възхищавам и забавлявам на космическия хумор 🙂 Точно на 22.2011 имах честта да споделя това знание с вас… Чудехме се как пък точно се получи 144MB да е размера на тази медитация 🙂 Мой скъп приятел ме подсети за значението на числото 144: Тройната портална дата ноември 2011 ще е вероятно най-мощният изключителен ден на годината. Масата на човечеството ще сформира човешка решетка и ще вплете Космичната енергия, която се е натрупала в заключителните стадии при активацията Кристална Решетка 144. 11-11-11 Атлантическите Майстор-Кристали ще преминат по-нататъшна активация с първично пробуждане на кристала на Многомерната Комуникация в Кристалния Вихър.
  Това пробуждане последователно прекодира 12 Златни Слънчеви Диска около планетата. Тези дискове се активизират в 12 спирали. Те излъчват божествената енергия на нулевото поле, чистата любов, безусловната любов, светлинния код, който може да съществува само в 5-то измерение и по-нагоре. 11-11-11 Слънчевият Диск на Кристалният Вихър ще се активизира под областта планините Пинакъл в Арканзас и това комплектува енергията Вихърът на Арканзас, а след това придава нови кодове на ДНК по цялата планета. Златните слънчеви дискове – това е ДНК, светлинни копия за единно кристално поле в Кристалният преход на планетата. Те се препрограмират и в рамките на кристалната решетка 144.

 • Стефан
  Отговор

  Вижте сега…Тук е използвана една от медитациите на Хаторите, чрез Том Кениън. А той изрично е забранил медитациите му да се поставят в разни компилации или сътворения. Просто ги подарява за слушане и лично усъвършенстване…Така че моля спазвайте морала на дареното звуково упражнение!

  • Martina Ivanova
   Отговор

   Ще мога да коментирам адекватно само след като попитам изрично автора. Възможно е част от звуците да са взаимствани от Том Кениън, но не виждам нищо нередно в това. В крайна сметка информацията в момента се дава на доста хора, чиято мисия е да я допълват, надграждат и разпространяват. Ние също я даваме(подаряваме) за слушане – няма комерс в тази работа. Поздрави!

   • Стефан
    Отговор

    Ето го линкът към Том Кениън, за който се интерисува по сериозно:

    http://www.spiralata.net/kratko/articles.php?lng=bg&pg=1377

    • Martina Ivanova
     Отговор

     Благодаря ти за линка. Току-що говорих с Тенислав. Той съвсем не отрича че е ползвал части от медитацията на Том Кениън. Напротив. Разказва, че информацията му е дадена под диктовка преди няколко нощи, в 3 през нощта. Включително от къде какво да се вземе, какво да се каже, как да се подреди. Има музика от Том Кениън и Робърт Коксън. И това се подарява за най-висше благо и развитие на Цялото в този компилиран вид – за да се постигне активация на всичко горе изброено.

     • Стефан

      Няма повече проблем, всеки ще си избере кое точно да използва. Просто на сайта на Том, има ограничение в използването, на звуковия материал….
      Сега да си кажа мнението за вашата медитация, мисля че е добра, може би без говоренето в началото, по добре е с текст написан за запознаване с влиянията…. При медитация най-хубаво действа музиката, говоренето не е толкова ефективно.

     • Martina Ivanova

      Говоренето в началото има информативна функция. Същинската медитация започва с музиката. Целият й смисъл е в осъзнатото дишане. Не в четенето, или слушането на думи.

 • Diana
  Отговор

  Здравейте,
  само на 11.11.11 ли трябва да се прави тази медитация? Ако отговорът е не, то всеки ден ли?

  • Martina Ivanova
   Отговор

   Здравейте Диана. няма нещо, което да “трябва”. Медитацията е много мощен инструмент, въздейства силно и е възможно дори да не издържите да я изслушате цялата първия път. Препоръчително е дасе изслуша общо 7 пъти преди 11.11. На самата дата ще се присъединим към световната медитация 11:11, използвайки тази музика. Следвайте вътрешното си усещане и интуиция. Няма правилни и грешни отговори 🙂 Поздрави!

   • Ники
    Отговор

    Музиката е изключително дълбока и хипнотична,усеща се силата в медитативно състояние.Аз обаче съм леко объркан,господина който ни въвежда в медитацията и обяснява какво как и защо……..казва,че хипофизата която се намира на 2см. от междувеждието е център на третото око.Хм това което съм чел а и гледал в различни езотерични филми и материали е ,че този център е епифизата която се намира в самия център на мозъка….тя е с размер на бобово зърно и е изобразявана като шишарка.Има я във Ватикана изобразена е в почти всички религии и духовни движения……интересно ми е да чуя вашето мнение!Още веднъж ви поздравявам за това което сте направили!!!;)

    • Martina Ivanova
     Отговор

     Господинът е просто диктор, на който така му е продиктувано 🙂 Не бих се фокусирала точно върху точното местоположение. Може би е въпрос на изказ.. а става въпрос за едно и също. Просто съсредоточете вниманието си към мястото, където предполагате, че се намира, а усещането само е ви води,

     • blink

      Въпросът не е свързан с местоположението, а с разликата между епифиза и хипофиза……Приемете го като уточнение, не като заяждане. Благодаря.

 • Емилия Иванова
  Отговор

  Здравейте,
  Хора , които не са медитирали до сега ще се справят ли или трябва да имат предварителна подготовка?

  • Martina Ivanova
   Отговор

   Здравейте, Емилия. Не сте единствената, която ми задава този въпрос. Тук няма тежка задача, с която трябва да се преборите. Щом сте попаднала на тази публикация и изпитвате желание да направите медитацията, значи сте на най-правилното и уместно за вас място. Просто се отпуснете, концентрирайте вниманието си върху дишането и слушайте музиката… Правете го толкова време, колкото се чувствате добре. Тук няма “трябва”. Поздрави! 🙂

 • Велина Василева
  Отговор

  Много благодаря за дарената медитация. Най-добрата е, до която съм имала достъп, до момента… Имах огромна нужда от нея – тъй като не зная английски, за да слушам Том Кениън в оригинал, особено полезен ми е въвеждащия текст, на български език, който обяснява смисъла и помага да се достигне търсеното състояние, на променено състояние на съзнанието… Без този текст, ефектът, за мен, не би бил същия.
  Относно някои недоразумения, за евентуални заемки на “интелектуална собственост” от Том Кениън, които, с недоумение, прочетох на тази страница, искам да споделя, че когато се съсредоточим върху ЕДИНСТВОТО, нещата винаги си идват на мястото… Ние сме ЕДНО… А противоречията винаги идват и ще продължават да идват винаги, когато се търси разделението. Но разделението не идва от Духа, от Бога, а ИДВА от егото; от света… Вярно е, че всеки избира сам – как да се определи, затова не упреквам никого, за нищо…

 • Donka Tsvetkova
  Отговор

  Здравейте Мартина.Не мога да сваля файла с медитацията.Като кликна на линка излиза google dox,няма download.Моля помогнете. Благодаря!

  • Martina Ivanova
   Отговор

   здравейте, Донка. Обяснила съм по-горе, но пак ще го направя 🙂
   Като кликнете на линка, излиза надпис: “Sorry, we are unable to scan this file for viruses. The file exceeds the maximum size that we scan. Download anyway” За неговорещите английски, пише, че google dox поради големината на файла не може да го сканира за вируси. Като кликнете на download anyway, започва тегленето веднага.

   • vassy
    Отговор

    az svalih faila spored ukazaniyata no ne se chuwa nishto

    • Martina Ivanova
     Отговор

     ами.. все пак трябва да стартирате файла 🙂 Току-що направих експеримент – свалих го от google dox и со пуснах – всичко си се чува… Помолете някой около вас, който се оправя по-добре с компютъра да ви помогне

 • Владимир Петков
  Отговор

  Много добра музика. Действително действа надълбоко. БЛАГОДАРЯ ВИ! За 11.11. има ли час или период от време в който “да бъдем заедно”? Всичко добро!

  • Martina Ivanova
   Отговор

   Според мен няма значение в кой точно момент и минута ще се присъедините енергийно към милионите хора, които от всики точки на Планетата ще работят. Порталът няма да се отвори в точно определена минута, която да трябва да уцелим. Част от хората са избрали точно момента 11:11 ч. на 11:11-ти, други са избрали 13:11ч. Ние от Рила ще гледаме да се включим във всички. И най-вече вечерта на 11-ти след 22ч., както и на разсъмване на 12-ти между 5 и 6 ч., когато ще се обединим със световната медитация на Том Кениън и Хаторите – по тихоокеанско време. Следвайте вътрешното си чувство… Вдишвайте светлина, изпълвайте тялото си с нея, издишвайте светлина през сърдечната чакра. Научете обединената си чакра да пулсира и да излъчва светлина. Визуализирайте Новата Земя, мирна, светла, хармонична, изпълнена с Любов.

 • Ксения Касабова
  Отговор

  Това което прочетох е невероятно,ще го направя защото обичам да слушам такава музика свързана с медитация!

 • Teo Ovcharoff
  Отговор

  Здравейте,

  Желателно ли е да продължим да изпълняваме медитацията и след 11.11.2011 ?

  Поздрави

  • Martina Ivanova
   Отговор

   Привет.
   Замислих се защо решихме да кръстим това творение “медитация”. Може би защото се доближава за онова усещане за покой и разширение на съзнанието, в което стига човек, когато медитира. Но по същество това представляват настройки – ключета, които помагат да отключим наши възможности, които до момента са били в латентно състояние. Енергиите, изпратени на 11:11 не са нещо моментно, което идва и отминава, това е дълъг процес. В следващите месеци и дори година ще имаме задачата да интегрираме тези енергии, които ни подготвят за 2012. Така, че аз лично възнамерявам да слушам настройките всеки път, когато висшия ми Аз ми даде знак. С други думи – следвай вътрешния си глас 🙂

 • TEDDY
  Отговор

  super!!!!!Thx so much!!!:)))

 • Маргарита
  Отговор

  Благодаря Мартина на вас и приятелите ви за тази прекрасна медитация. Правя я вече няколко пъти и ми въздейства много добре. Всъщност съм във възторг, че я има и на български. Поздравления за прекрасният ви сайт! Любов и Светлина!

 • Violeta Marinova
  Отговор

  Здравейте Мартина!
  Правих тази медитация преди 11.11.11 и сега продължавам да я правя и се чувствам страхотно,но все не мога да достигна пълноценна медетация,т.е.не мога да се съсредото4а напълно.Често си отклонявам вниманието с разни мисли(положителни разбира се)и чувствам тялото си някак тежко.Правя медитацията обикновенно сутрин в леглото когато се събудя,но под завивката,да не би и това да е една от при4ините,сигурно има и други…?
  Приятели споделете и вашите мнения!С много любов към всички!!!

 • svetlana
  Отговор

  Zdraveite,pusnax si meditaciata no zaspax oba4e na sledva6tiat den se 4uvstvax straxotno ,vse edno 4e letqx.Nadqvam se 4e i sledva6tite pati taka 6te mi podeistva. Blagodarq Vi.

 • svetlana
  Отговор

  Zdraveite,bixte li spodelili ne6to pove4e za zna4enieto na 4isloto 144,mnogo me zaintriguva. <3

 • Маргарита
  Отговор

  Здравейте, започнах да правя вашата медитация редовно от ноември мин.година, ментално се чувствам отлично, но ми се появява някаква тежест в стомаха, усещане като че ли се подува.Възмони ли са такива усещания, и как да ги отстраня?
  Поздрави.

  • Martina Ivanova
   Отговор

   Здравейте. Всеки има различни усещания на физическо ниво. Тежест, притискане – повечето пъти хората споделят за такива усещания между гърдите и гърлото. Това говори за активация и сливане на гърлената и сърдечната чакра, работа върху щитовидната жлеза. Твърде е възможно да е стартирало някакво чистене, особено ако сте имала проблеми, свързани със стомаха, или аспектите от живота, за които отговаря съответната чакра. Не се стремете да отстраните усещанията, не им се съпротивлявайте, а ги приемете. Оставете енергията да протече свободно, да си свърши работата и дискомфорта ще изчезне.

 • Лиляна Рашкова
  Отговор

  Здравейте, аз също получих усещане за тежест в стомаха, но това е слабото ми място и така или иначе се отпуснах и не се борих. Отмина. За пръв път направих медитацията преди ден – подобна любов, топлина и енергия никога не бях усещала. Летях, плувах, виждах светлини като в плазми, изпитах и видях неща, които даже не мога да опиша с думи.
  Поздравление на Мартина за сайта, за възможността да отключваме по този начин същността си.
  Страхотно се чувствам и пожелавам на всички същата тази любов.
  Втория ден не се получи същото, но самата аз бях не съвсем концентрирана, мисля че прекалената емоция от “първата” медитация не ми остави въздух за да поема с всичката си светлина поредното усещане. Странно е, но си го обяснявам, че е нормално.
  Ще опитам отново, защото това, което ми се случи е невероятно и искам да отбележа, че дните ми след това бяха спокойни, усмихнати и се чувствах прекрасно.

 • ТАНЯ
  Отговор

  Здравей Мартина,
  искам да споделя нещо много лично с теб.Миналата седмица като разглеждах статиите на сайта ти попаднах на тази за медитацията на 11.11.11.В мен много силно се обади вътрешното ми усещане, че трябва да я направя.Имах чувството, че ще ми се случи нещо много специално. Направих медитацията и на следващия ден имах три видения и едно прозрение за минало мое прераждане.От тогава доста ми се изостри интуицията и всеки ден имам малки прозрения.Искам да кажа, че за мен тази медитация наистина отключи моите възможности, като се има предвид че даже не я изслушах цялата.Но ако не си готов, за това и повече пъти да я слушаш няма да има ефект.Явно за мен моментът беше подходящият.Искам да кажа, че е доста отговорно и понякога е доста трудно да имаш такива дарби, защото освен положителни неща може да видиш и отрицателни, които доста да изчерпат енергийните ти запаси.Освен това трябва да не губиш трезва преценка и да запазиш спокойствие.
  Поздрави и светъл ден.

  • Martina Ivanova
   Отговор

   Здравей, Таня,
   Благодаря ти, че споделяш! Все повече и повече интуицията сработва и ни води по нашия личен път и индивидуални стъпки, които са ни необходими. Сега вече е необходимо съвсем леко щракване и подбутване, за да се случи голям скок напред. Това да отключиш новите си способности наистина е забавно, интригуващо и много вълнуващо, но в същото време и голяма отговорност. Защото вече работим с енергии, които творят на мига (буквално) и ако не сме внимателни, можем да сътворим нещо, което не искаме.
   За да не се чувстваш изтощена от нещата, които виждаш, опитай да бъдеш в ролята на наблюдател. Не ги категоризирай като добри, лоши, положителни и отрицателни – възприемай ги просто като факти.. нещо е там, защото е. Не му слагай знак. Просто го наблюдавай безпристрастно. Така ше остане ясна преценката и спокойствието ти.

   Поздрави и много светлина!

 • Тончо
  Отговор

  Привет,

  Нека не ЗАБРАВЯМЕ, че ДУХОВНОТО РАЗВИТИЕ е само ЕДНА ЧАСТ от ЦЯЛОСТНОТО РАЗВИТИЕ на човека. То включва ДВА ПОЛЮСА:

  1. МАТЕРИАЛНО РАЗВИТИЕ с ХИМИЧЕСКИ ЕКВИВАЛЕНТ рН+ (киселинно развитие)

  И

  2. ДУХОВНО РАЗВИТИЕ с ХИМИЧЕСКИ ЕКВИВАЛЕНТ рСО- (алкално развитие)

  ЦЯЛОСТНОТО (ХАРМОНИЧНОТО) РАЗВИТИЕ ВКЛЮЧВА 3 основни “ТЕЛА”

  1. ФИЗИЧЕСКО тяло.
  2. УМСТВЕНО (АБСТРАКТНО-ЛОГИЧЕСКО)
  3. ПСИХИЧЕСКО (ДУША)

  Всяко отделно тяло си има също ДВАТА ПОЛЮСА, ПЛЮС и МИНУС – алкално и киселинно, т.е. духовно и физическо

  Примерно за ФИЗИЧЕСКОТО ТЯЛО:

  1. Материално >>> бързина, сила издръжливост… (киселинно)
  2. Духовно >>> гъвкавост. (алкално)

  За УМСТВЕНОТО.

  1.Количество на инф., бързина на обработката, Време за концентрация (физическо)(киселинно)
  2. ЛОГИЧЕСКО МИСЛЕНЕ (духовно)(алкално)

  За ПСИХИКАТА (ДУШАТА)

  1. УСЕЩАНИЯ И ЕМОЦИИ (проява на физическото тяло) (киселинност)
  2. ПРЕЖИВЯВАНЕ (проява на душата) (алкално)

  ТАКА ЧЕ ТАЗИ КЛАСИФИКАЦИЯ е

  НАУЧНО ОТКРИТИЕ,

  С КОЯТО СЪВСЕМ ЕМПИРИЧНО МОЖЕМ

  ДА ИЗМЕРИМ ДУХОВНОСТТА !!!

  “ПО ПЛОДОВЕТЕ ИМ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ”

  Т.е. ДУХОВНОТО РАЗВИТИЕ се ИЗМЕРВА С МАТЕРИАЛНИТЕ РЕЗУЛТАТИ:

  1. Ако имаме добро ДУХОВНО ФИЗИЧЕСКО ТЯЛО, ние ще бъдем КРАСИВИ и със СВЕТОВНИ ПОКАЗАТЕЛИ за бързина, сила издръжливост.

  2. Ако имаме добър материален УМ, трябва да имаме СЪВЪРШЕНО ЛОГИЧЕСКО МИСЛЕНЕ, което открива НОВИ ПРИРОДНИ ЗАКОНИ.

  СЛЕДОВАТЕЛНО:

  НАЙ-ДУХОВНИТЕ ХОРА НА ЗЕМЯТА това са УЧЕНИТЕ ОТКРИВАТЕЛИ, даващи НОВО РАЗВИТИЕ на Човечеството. А не тия, дето правят много медитации и молитви, пък НЯМАТ МАТЕРИАЛНИ РЕЗУЛТАТИ, даващи развитие на другите хора.

  3. Ако имаме добро ДУХОВНО ПСИХИЧЕСКО ТЯЛО (ДУША) (ЕМОЦИИ и УСЕЩАНИЯ), ние ще ИЗЛЪЧВАМЕ ЛЮБОВ, ДОБРОЖЕЛАТЕЛНОСТ и ВЯРА В ДОБРОТО и ЩЕ РАБОТИМ ПРАКТИЧЕСКИ ЗА ПОСТИГАНЕТО НА ДОБРОТО.

  А не само да си приказваме умно и красиво.

  Както Левски например – той е действал и МАТЕРИАЛИЗИРАЛ ЛЮБОВТА СИ КЪМ ХОРАТА, като е изградил с НОВО ЛОГИЧЕСКО МИСЛЕНЕ >>> НОВ ВИД РЕВОЛЮЦИОННА ОРГАНИЗАЦИЯ…

  Затова

  САМО ПО МАТЕРИАЛНИТЕ РЕЗУЛТАТИ

  МОЖЕМ ДА ИЗМЕРИМ НАШЕТО ДУХОВНО РАЗВИТИЕ.

  http://new-civilization.bg-market.com/hk_4.html

 • maria
  Отговор

  Здравейте,искам да ви споделя,че сънувах тези цифри 11.11.11 и 144 000,сега вече разбирам,че нищо няма случайно,благодаря ви и лек и светъл ден.

 • Таня
  Отговор

  прекрасна медитация макар, че съм закъсняла с няколко години, но както се казва на всеки когато му дойде времето…чувствам се по-добре психически, имам много блокажи и паническо разстройство, депресия и тревожност, медитацията ми действа добре, сякаш премахва слой след слой натрупан върху мен. Предполагам, че пак има ефект макар и да съм изпуснала датата 11.11.11, вече е 2016 …Вие какво мислите?

  • Martina Ivanova
   Отговор

   Абсолютно в правилното време сте попаднала на медитацията, скъпа Таня!
   Линейното време е само илюзия, която ние, хората ползваме, за да можем по-лесно да си обясним случващото се.
   Всъщност, всеки попада на неговото нещо в точно този момент, когато е готов за него. Онзи момент 11:11 може да беше особен, нарочен за катарзисен и носещ особена енергетика, но дотолкова доколкото една голяма част от човечеството е била готова първа сред другите (заедно с планетата) да премине към поредните нови нива на колективното Съзнание в точно този момент.
   От там насетне, този портал е отворен и на разположение на всеки следващ, готов за следващото ниво от личната му еволюция.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.