Промените след майските стихии

Добра нова седмица приятели, нека да е успешна, хармонична и каквото и да правите – правете го осъзнато, наблюдавайки себе си, мислите си, емоциите си и всичко останало в средата ви, с което комуникирате.

Осъзнавам отговорността, която поемам чрез думите си и информацията, която споделям, затова и бързам да споделя какви са последните новости.. като усещания, промени и път на развитие. Както винаги – напомням – тази информация е моето лично субективно усещане за нещата, нека всеки я претегля (както всяка друга информация в пространството) през собствения си филтър за истинност. Вече сме говорили как става това.

Май месец измина сякаш неусетно. Така бе преситен със събития, и изживявания, че едва си поемаме дъх. След енергиния портал на 5-6 май, последва слънчевото затъмнение, планетарното подравняване на 20 май и огромната порция енергия, която много от светлинните работници пръснати из различни кътчета на България приеха, трансформираха и заземиха. Очаквано следствие бе земетресението на 22 май (въпреки упоритите твърдения, че е предизвикано от намесата на HAARP). Моето усещане и убеждение, подкрепено от един от най-ярките светлинни работници – Анастасия Гешева, е, че се случи пренастройване на магнитната решетка. Всъщност цялата нова мрежа от три кристални нови решетки бе активирана. Това земетресение, чиито единствени жертви бяха няколко керемиди и панелени стени, както и подвластните на първичния страх, всъщност бе много плавно и меко пренастройване. Благодаря на всички, които работеха денонощно, за да омекотят този преход. Целият май месец сякаш бе един огромен, отворен портал, през който непрестанно се изливаха енергии. Голямо чистене на всички нива настана, сериозно приемане на нови неща. Сега имаме кратка почивка, кратко затишие, в което да интегрираме и усвоим тези нови енергии, преди да се втурнем към следващото голямо събитие – лунното затъмнение на 4 юни и транзита на Венера на 5-ти (някои източници твърдят, че ще бъде на 6-ти, но според изчисленията на господарите на времето – маите – го очакваме на 5-ти). Това бе и една от причините с Тенислав да изберем 2 и 3 юни за дати за семинара “Силата на изцелението” в София – за да можем в кратката пауза да направим максималното за да разберем, освободим и усвоим новите енергии, и да се подготвим за следващата крачка.

Какво е новото сега? Огромен брой хора се свързаха с мен за да споделят страхове, напрежение, усещане за промяна… и несигурност и страх от тази промяна. Искам да ви успокоя, приятели. Това, което се случва с вас е нормално и не сте единствените, при които се случва. Усещате засилена енергетика, усещате как цялото ви тяло трепти и вибрира, как сякаш електрически импулси се стрелкат по гръбнака. Много хора сега повишават чувствително нивото си на възприятие на фините енергии. Активират се ясното виждане и чуване, активират се способности като телепатия, било то с човешките същества, с животните, или със същества от Светлина извън пределите на това измерение. Всъщност няма разлика, знаете ли? Всички сме свързани така или иначе в една огромна светлинна мрежа, където телепатията е най-естествения начин за комуникация. И той не признава граници и разграничения – кое същество от какъв произход е и къде е местоположението му. Много от вас започват да виждат и да усещат другите съвсем ясно и прозрачно – без обичайните им маски, престорености и прикрития. И виждат истинските им “лица”. Което може да е доста стресиращо и плашещо в първия момент – разбирам ви, нормално е! Да започнете да виждате без маските, да виждате всичките лъжи, преструвки, негативни емоции, намерения и мисли може да бъде доста объркващо и стресиращо. Но опитайте се да не съдите! Няма нито едно човешко същество, нито една душа, която да не е в урок в момента. Ако срещате подигравки и неприемане – отминете с мъдрост, спокойно – приемете тези хора като малки деца, което са едва в началото на пътя си. Бихте ли се скарали на детето си ако се спъва и пада непрекъснато, защото не вижда добре? Така приемайте и всички онези, които още не умеят да виждат като вас и още се лутат в тежките и лепкави вибрации на старата енергия.

Ако изпитвате главоболие, умора, силно безпокойство, нервни сте, безпричинно раздразнителни, или пък усещате внезапни силни атаки на страх – и това е нормално. Всеки приема промените по свой, собствен, уникален начин. И в това няма нищо лошо, съвсем нормално и уместно е. Но пък е дискомфортно, признавам. Движението на Луната в момента също способства за усилване на тези усещания. Какво да правим ли? Опитайте се да приемете всичко случващо се със спокойствие и знанието и увереността, че сте си съвсем наред, не полудявате, а всички промени са част от очакваните трансформации. Опитайте се да ги наблюдавате безпристрастно, не се страхувайте от силата на новите енергии, които усещате да напират във вас, а просто ги допуснете – нека спокойно протекат през вас, нека изчистят всичко ненужно напластено, нека отворят място за новото. Приветствайте новите си сили, не се страхувайте от тях, а ги опознавайте. Упълномощете ги. Вече дойде времето да вземете обратно силите си в ръце и да ги използвате по най-добрия начин за вашето лично благо и това на колективното – за най-висше благо на всички, свързани с вас.

Опитайте се да почивате и да спите повече, просто бъдете в покой и оставете енергията да протича свободно през вас.
Трансформацията и трансмутацията се случват необезпокоявани от лутанията на ума в най-дълбоката фаза на съня. Отпускайте се в състояние на релаксация и медитация във всеки възможен момент, търсете съзнателен контакт с всички останали, работещи в светлинната мрежа, заземявайте се непрекъснато, бъдете стълб от светлина, черпещ енергия от Източника, интергрирайте я в сърдечната си чакра и я изпращайте право в центъра на Земята. Всеки, който има проблеми със страх, разсеяност, неумение да се ориентира във времето и пространството – заземявайте се непрекъснато, във всеки осъзнат миг бъдете свързани (като с корени от светлина) с недрата на Земята.

Старата енергия, старата матрица все още се опитва със сетни сили да спаси статута си – отчаяна е, защото усеща, че се руши. Определени същества, общности, организации, индустрии, медии все още опитват да прилагат старите техники на манипулация, всяване на паника, страх, ужас, объркване (както и съвсем скоро демонстрираха след земетресението на 22 май). Все още има хора, неориентирани, заблудени, които отчаяно чакат да чуят новините в 19ч., за да изгледат поредната черна хроника на загинали, ранени, нападнати, пребити хора, брой паднали керемиди и напукани стени, с колко стотинки се увеличава токът и парното, кой кого излъгал и какво откраднал… Хора! Мислете! Чувствайте! Защо мислите, че всички новини са пълни с такива послания? А след новините пък рекламния блок ви учи какво да ядете, пиете, респективно с какво да се лекувате (заради лошото хранене), а междувременно откъде да вземете още пари за “неотложните си нужди”. Защо мислите, че медиите се опитват да ви натрапват все още този модел? Ще ви кажа – за да си стоите още кротки, заспали, в дремещата позиция на жертва, която очаква присъдата си. Вече е време, ама наистина е крайно време да сложим край на това и да си вземем обратно отнетата сила!

Не бива да ви е страх от нея, защото тя ви принадлежи, тя е част от вас, тя е част от хармоничния пъзел, наречен БОЖЕСТВЕНО СЪЩЕСТВО – това, което представлявате вие! Голяма част от страховете ви идват сега.. точно защото висшето ви същество познава тази сила, но и помни целия ужас на унищожението от Лемурия и Атлантида. Времената, в които творяхме активно с дадената ни сила, но злоупотребихме с нея.. и преживяхме физическо унищожение и заличаване на цивилизацията ни. Нужно е да се изправите срещу тези страхове, да ги приемете, осъзнаете и трансформирате сенките на страха. Защото сега са други времена, приятели. Никой няма да бъде наказан, убит, измъчван или унищожен заради силата си! Упълномощени сме да творим и създадем новия ни свят. Утихнете.. смирете се в тези турболентни и динамични дни… приемете новите си сили без страх и без прегради. Благословете и благодарете за този дар! Даровете на месец май.. а това е само един месец. Представяте ли си какво ни очаква занапред? Това, което мислите, че е странно и ново сега, и мислите, че се проявява само при единици, съвсем скоро ще бъде масово явление. Съвсем скоро всички ще се ползват и ще работят с тези нови енергии. Всички, които са готови и нивото на съзнанието им е достатъчно разтворено, за да продължи в следващия еволюционен етап.

Ясно съзнавам, че има много объркани и уплашени хора. Нормално е! Затова и в светлината на динамичните промени и светлинна трансформация, работниците на светлината също се обединяват и сливат работата си! Нужно е високо ниво на информираност, нужна е ясна комуникация по всички нива. Дребнавости като цени на тока, на хляба, или игри на егото са абсолютно излишни и тяхната сила утихва. Съвсем скоро България ще разбере за първото същинско и значимо обединение на работниците на светлината, за реалните събития, за които новините в 19ч. мълчат. Месеците до декември ще бъдат изключително наситени със събития и трансформации.

Всеки, който се чувства объркан, уплашен и има нужда от подкрепа и приятелско рамо – пишете ми, или намерете време да се отбиете на 2 и 3 юни в Идея Вита, където не само ще говорим, но и ще практикуваме, ще активираме светлинните кодове. В силата на колективната енергия всички сенки се изчистват по-леко, а трансформациите стават неусетно.

Каквото и да изберете – следвайте повика на сърцето си, следвайте знаците и търсете развитието си в Светлината и извън шаблоните на матрицата – това е най-важната ни задача сега!

Ако тази публикация ви допада, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодаря ви!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

12 Comments

 • Martin
  Отговор

  Благодаря ти Мартина.Думите ти блестят като диаманти във всеки от изказите ти.Благодаря!!!

 • Людмила
  Отговор

  Изчетох статията набързо, оставих я за по-спокойно разглеждане. Тогава може да си обясня повече нащата, които ме вълнуват.Но ми възникна един въпрос, на който, ако мога да получа някакво обяснение-защо епицентърът на земетресението от 22 май е в близост до Перник? Защо един от учените заяви, че това земетресение е особенно? Ще се случи ли нещо тревожно в Перник отново на 4 или 5 юни или 14 /15 юни?

 • Vladimir
  Отговор

  Това е прекрасно…сякаш усещах всичко това отвътре по напълно естествен начин.
  Благодаря ти много!

 • gergana
  Отговор

  Благодаря ти Марти. Настръхнах докато четох. Стана ми хубаво и трепетно. Относно поканата ти да пишем – писах ти два мейла, на които не ми отговори. Дали не ги получаваш или са останали така поради друга причина? Мислех си в тоя смисъл – ако направиш секция тук в блога , в която да можем да разговаряме с теб- да задаваме въпросите, които ни хрумват? Въпроси , които не са свързани с конкретен пост. Би било хубаво и полезно.

  • Martina Ivanova
   Отговор

   Гери, благодаря и аз! Много странно е, че не съм отговорила. Наистина получавам доста писма и понякога не смогвам да отговоря навреме на всички, но гледам да отговарям винаги. Непременно ще прегледам пощата назад и ще видя къде се е получило разминаване. Може пък някакъв спам филтър да се е включил и да е запратил писмата ти в някое кошче.. Непременно ще разследвам случая! А междувременно – има една секция горе вдясно “Вашите мнения”. Можем да я ползваме за такава цел – отворен форум. https://www.svoizbor.com/feedback/
   Или пък ще взема да я прекръстя, за да стане по-ясно каква е целта.

   • gergana
    Отговор

    Супер, благодаря:) Аз лично ще те засипя с въпроси веднага:) Моля те , ако не си получила мейловете ми кажи , за да мога да ги изпратя наново или да задам въпросите си в отворения форум:)

 • N B
  Отговор

  Знаете ли действителността е много по-отчайваща от новините? Когато лекар, който е дал клетва ти каже, че ще те прегледа само двапъти в годината, тъй като само толкова прегледи му се заплащат от здравната каса и си безработен и със 100% инвалидност и операция от тумор в мозъка е това вече е наистина страшно. И започваш да се питаш къде остана човещината. И дали не е време някоя сила да ни изсели и да насели земята със сащества много по-добри и съвършенни от нас.

  • rayna
   Отговор

   Действителността е каквато си я направим. Сегашните лекари наистина могат толкова. А както и Мартина ни убеждава “Изцелението е в нашите ръце”. Защо не опитате да си помогнете със зеолит – струва 5лв. за около 3 месеца + около 1.20лв на ден за 3 литра минерална вода (за да е без хлор). Действа бавно и сигурно, дори след операция като вашата. Ако не можете да отидете на семинара на 2 и 3.6.2012 тук се появява достатъчно информация, трябва само да се приложи.

 • Илиан
  Отговор

  Лекарите са станали безкруполни,изпитвам непоносимост към тях..Рядко съм прибягвал и не им давам една стотинка..

 • ВМ
  Отговор

  Мартина, какво означава “Транзит на Венера” и как той може да се отрази върху нас?

 • Soul33
  Отговор

  Здравейте Мартина , Здравейте всички воини на Светлината ! От месец насам имам чувството за отделяне на астралното ми тяло не само по време на медитация , но и по времето преди да заспя , още когато съзнанието ми е активно. Започнах да посвиквам , но все още въпреки че не искам да изпитвам страх , се случва ….Някой от вас има ли подобни преживявания за пътуване в пространството ? Зная,че не съм луда , но усещанията са съвсем нови ..

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.