Царствена Нова Луна в прегръдката на Юпитер

10574318_674304352646743_1491385484749188324_n

Новолунието в Лъв ще настъпи в 1:41 на 27 юли 2014, но най-вълнуващото в царствената Нова Луна тази година е, че тя се случва в широката, щедрата, насърчаваща прегръдка на Юпитер.

Предстои месец на оптимизъм, вяра и добро разположение на духа. Посяваме семето на предстоящите житейски градежи с любов и го поливаме с увереност и мащабна визия. Пречките по пътя са като горивото, което наливаме в мишците на волята си след всяко преодоляване. Мисленето е със замах, планирането със сърце, а дребните неудобства се посрещат с чувство за хумор. Късметът спохожда смелите и дръзките, които не се страхуват да следват повика на душата си и да потеглят на своето уникално пътуване, напускайки комфорта на тривиалното.

Пътувайте, за да разширите кръгозора, за да продухате менталните артерии и за да усетите радостта от живота. Пътувайте наблизо и надалеч. Пътувайте навън и навътре.

Направете план за бъдещото си образование, повишаване на квалификация, завършване на степен и т.н.

Търсете съмишленици и собствените си духовни устои. Събудете твореца в себе си и отстоявайте правото да сте господари на съдбата си.

Важни въпроси, които е нужно да си зададете в този период:
1. Кое ми помага да се издигна над тривиалното и злободневното и да видя голямата картина на моя живот?
2. Къде отивам? Смислено ли е това, с което се занимавам?
3. Как мога да разширя бизнеса, дейността, посланието си?
4. Коя е моят страст? Следвам ли призванието си? Изразявам ли своята творческа енергия? Как мога да се свържа с нея?
5. Искрен ли съм със себе си? Следвам ли своята лична легенда?

Юпитер ни „задължава” да се свържем с чувството на ентусиазъм, което означава да си изпълнен с Бог отвътре. Светът е голям, шарен и пълен с чудеса, които копнеят за очи да ги видят. Сега е моментът да се събудим и да осъзнаем, че тук и сега притежаваме всичко необходимо, за да бъдем щастливи, а животът е щедър и изобилен. От тук нататък можем само да умножаваме.

Тази Нова Луна е чудесен повод за иницииране на нови проекти и бизнес идеи. Креативността е в разцвета си, а възможностите гъмжат. Всеки носи в себе си мечта, но колкото и странно да звучи мнозина не си признават за съществуването й, нито каква е тя и я крият от себе си, защото умират от страх пред вътрешното задължение да поемат по пътя на (себе)осъществяването й.

Застанали пред лицето на Юпитер, трудно ще можем да скрием от себе си онази пренебрегната страст, която гори и смущава покоя ни. Тя е божествената искра, която тлее и, ако угасне, сме мъртви.

Новолунието в Лъв я разпалва и си спомняме защо сме дошли на света, а отхвърлянето на тази мисъл ни изпълва с чувство на вина, срам и вътрешен конфликт.

Най-красивото в лъвската енергия е нейната детска спонтанност и творческа непосредственост. Вътрешното дете има нужда да бъде подкрепено, нахранено и насърчено да се изяви. Улавяйте магията на мига и не се поддавайте на изкушението да критикувате и съдите. Още по-малко себе си.

Луна, Слънце и Юпитер правят квадратура към Марс в Скорпион, затова и емоционални изблици няма да липсват. Дълго задържано неудовлетворение и подтиснат гняв ще избухнат в кавги, свади и агресия. Бомбата със закъснител е активирана и може да нанесе доста поражения. Арогантността ще прикрива по тромав и неумел начин ниско самочувствие и осъзнаване за пропуснати възможности. Но в тази квадратура се съдържа и огромно количество градивна енергия, която може да бъде канализирана в полезни действия за подобряване качеството на живота ни и пренасочване на посоката му в желаната посока. Тя е мотивацията да се разбунтуваме срещу собствената си инертност и да се задвижим, вместо да обвиняваме.

Бъдете щедри към себе си и си позволете да сте проводници на силата, любовта и светлината!

Милена Вълканова, AstroAtelier

Благодарим ви, че споделяте тази публикация чрез бутончетата отдолу. Нека стигне до повече хора, които имат нужда от нея!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.