Всичко в познатият ви свят се срутва, но…

spl003733-11971

Какво се случва с планетата, хората и всичко живо в момента? Какво да направим всички ние за да направим този настоящ преход по-плавен и поносим?

Сестричке блага Ти започна днес с много правилна мисъл, защото всъщност ние поискахме да ти говорим. Да, нещо става. Вие го усещате. Радваме се, че вече съзнанието и сърцето ти се отпуснаха и успокоиха за да можеш да чуеш нашия завет. Нещо става в момента и то е много сериозно. Става така, че земята се променя, буквално се преобръща. Отиват си всички остарели модели, струват се със страшна сила и скорост и повличат след себе си онези свързани частички и нишки които водят и другите по-малки порочни модели, въплътени в обществото ви. Тези промени разбира се са много бурни и резки, и носят със себе си някакво количество стрес, изненада и категоричност. Разтърсват ви здраво, срутват стените ви, срутват илюзорните кутийки на псевдо сигурността която сте си изградили. Нищо вече не изглежда така сигурно – битието ви, парите ви, заплатите и работите ви, обществото ви, приятелските кръгове, политиката, банковите системи, икономиката, индустриите, та дори и природата изглежда ви е обърнала гръб и прави каквото си иска.

В някаква степен всички вие допринесохте за тези промени, които изглеждат на пръв поглед разрушителни и опустошителни, водещи към гибел. Неволно и без да подозирате какво се крие зад всичко това, вие спомогнахте то да се случи. Някои от вашите политици говорят за страшни сценарии, природозащитници изказват големи опасения, целият свят се вълнува. Едно е сигурно за всички – всичко във вашия свят се променя, и то се променя коренно, с темпове и посоки, които не сте и посмяли да си помислите преди. Буквално и преносно познатият ви свят се срутва и сякаш никой не може да спре това и да ви даде ориентир в този кошмарен сън.

Но не забравяйте, че той е точно това – само сън. От години вече прокарвате идеята, истината за това как са поставени основите на световете и къде се корени истинският контрол за нещата които се случват. Това което се случва на повърхността е само отражение на онова което се случва в мислите и емоционалният ви свят. Нужно е да осъзнаете напълно, изцяло тази истина, да я закотвите в съзнанието си и да започнете да я използвате всеки ден.

Все по-страшно ще става на повърхността, все повече предизвикателства ще има и все повече ще се сблъсквате с разтърсващи всичките ви представи трудности. Но сега наистина трябва да започнете да прилагате всичко онова за което ви подготвяхме в последните години. Съзнанието ви е истинският и най-силният инструмент, който претворява действителността. Фокусирайте се върху това което ви се случва всеки ден в личен аспект – в онези малки неща, които ви провокират и изваждат наяве най-страшните ви страхове, най-големите предизвикателства, от които сте се бояли преди. Срещнете ги без страх, а с вяра, любов и усмивка – защото наистина зависи от вас в каква посока ще се развие филма на повърхността.

Всичко се променя. Този период през който минавате в момента е наистина преломен. Както много други преди, защото знаете как идват различни периоди – като вълни, които ви подбутват отново и отново към следващото ниво и етап от развитието ви. Но този период ще го усетите много ясно и категорично. Този преход е наистина нещо което отличава преминаването в една съвсем нова епоха. Приоритетите ви ще се преобърнат. Това което до вчера ви е било важно, днес ще изпадне от съзнанието ви изобщо, ще преподредите ценностите и целите си. И онези от вас които са вече готови, ще поемат по един съвсем нов курс. Предупреждаваме, че за да преплувате през тези бурни води, трябва да носите наистина чистота, непрестореност и чиста любов в сърцата си. Онези, които още се опитват да стаят свои тъмни страни, срахове, тайни кроежи и малки лъжи, ще трябва да минат през не много леки очиствания. Всичко, което все още таи в себе си някаква лъжа, измама, увъртане, скриване на истината, нечисти намерения и не-любов, ще трябва да мине през процес на очистване, който може да бъде различно тежък и продължителен за всеки.

Предупредихме отдавна, че всички стари модели на тази Земя, базиращи се на не-любов, на старите модели на страх, илюзия, залъгване, измама, манипулиране – са обречени да срещнат своя край. И сега този момент, от който вече няма връщане назад, нито период на изчакване – дойде.

За да продължите напред следвайки своя жизнен път с лекота, благодат, спокойствие и това което бихте нарекли “успех“, е наложително да минете през Чистилището. А то живее вътре във всеки от вас. Единствената ви грижа е да изчистите, оплевите, подредите и сложите в ред, чистота и порядък собствените си градинки. Това е най-важната задача за всеки от вас. Да, в глобален план се случват също много промени и разбираме колко загрижени сте и притеснени за голямата картинка. За политиката, за икономиката, за финансите, за природата която изглежда, че погива. За бъдещето на планетата и децата ви.

Колкото и да ви е трудно да повярвате, умоляваме ви – пуснете се, имайте вяра. Вашата единствена задача е да изчистите собствените си градинки. Когато всяка една от милиардите капки, които изграждат океана се изчисти, хармонизира и подреди в единен и благ ритъм, то целият океан ще бъде чист, хармоничен и работещ в единно цяло, водещо към благо и проспериращо бъдене. Тревожите се за подмолните и покварени политици и същности които ръководят планетата в глобален план. Не забравяйте едно много важно нещо – всички сте единно свързани частички от единното, общо, колективно съзнание на тази планета. Колкото и да си мислите че са неконтролируеми “лошите”, то те искат, или не – са също част от тази единна мрежа, от колективното общо съзнание което споделяте. Когато хиляди, милиони и милиарди от вас се пречистят, променят, трансофмират и започнат да водят своя различн живот, то това ще се отрази на всички нива и ще обхване всяко живо същество свързано с тази планета. Дори и най-“неспасяемият лош човек” ще направи коренна промяна в мисленето, поведението си, ценностната си система, когато този импулс стигне до него. Няма как някой да избегне промяната, колкото и да мислите, че душата му е черна и покварена.

Тази енергия е по-силна от всеки друг импулс, тя преобръща всяко статукво, всяка закотвена дори от векове матрична система. И в този момент промените текат и в най-мрачните и тежки системи, които мислите че не подлежат на промяна. Но там има нагнетен много страх, години, векове наред страх, окови и ограничения. Но колкото и да е трудна и тежка тази промяна – тя тече бързо и неумолимо. Навсякъде. На всяко ниво. Бъдете сигурни в това.

Най-важните ви инструменти в този преход са вярата, липсата на привързаност към вещи, статукво, социално положение, материални облаги. Вярата, че всичко което се случва води към добро. Вярата, че каквото и да си мислите, че губите, всъщност бивате освобождавани от непосилни и ненужни товари. Че привидно високата цена която плащате, предизвикателствата, съмненията, сълзите и трудностите с които се сблъсквате, всъщност са мощен инструмент за изчистване и откъсване от порочните модели на старата реалност. Всичко което се изпречва на пътя ви в момента умишлено е създадено да изглежда крайно, разтърсващо и драматично. Защото огромна е промяната която се изисква от вас да сътворите. И само силното разтърсване ще ви провокира и даде силата и волята да го сторите. Любовта и приемането без емоции и привързаност на всичко което се случва около вас са ключови. Ключови, за да съумеете да видите същината на илюзията, да не се поддадете на емоциите, които могат да ви завъртят в един порочен водовъртеж и да ви запратят на дъното на вихрещия се в буря океан. Стойте спокойни и балансирани в окото на бурята. Бъдете съзнателни за всичко което се случва и помнете, че това е само повърхността, театърът който се играе на повърхостната плоскост на реалностите. А там дълбоко отдолу, където е вашето свръхсъзнание, всички ние творим заедно. Да – НИЕ. Защото там работи в единно цяло всичката онази съзнателна сила, която е обвързана със съществуването на тази жива планета.

Говорете с нас, търсете помощта ни, защото връзката ни сега е по-силна от всякога. Всеки един от вас може да получи съвет, помощ и подкрепа от своите духовни водачи. Просто трябва да се (от)пуснете и повярвате. Вярата и любовта са вашите спасителни пояси. Плувайте уверено, а не се поддавайте на уж непреодолимите вълни които ви обграждат и заплашват да ви връхлетят и потопят. Времето за подготовка свърши, и сега е време да вложите наученото в действие. Ето сега е време за майсторство. С вас сме, неотклонно, всеки миг, и вярваме във вас. Защото сами избрахте това да се случи. Почитта ни е огромна. Обградени сте с цялата любов и подкрепа на цялата Вселена. И това е точно така.

Съвета на белите майстори и магнитната служба

Благодарим ви, че споделяте тази публикация чрез бутончетата отдолу. Нека стигне до повече хора, които имат нужда от нея!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

7 Comments

 • Yann
  Отговор

  Аз пък си мисля, че тук нещо генерално е сбъркано и вместо Чистилището, ни чака Адът и онзи с рогата. Не, не, дайте да бъдем позитивни. Не ни чака Адът, но ако все пак приемем, че сега сме в Чистилището (както сами казвате), значи и Адът не е толкова далеч. И не виждам защо и за какво трябва да се променяме особено. Той светът е вървял по своя път от милиард години, че и повече и дали аз ще повярвам в нещо, или съседът ми ще почне да чете книги за края на света и т.н. на Вселената ще й все тая. Резултатът ще е такъв, какъвто ТЯ си иска. Ето защо, давам ви идейки безплатно – вместо да променяте приоритетите си генерално, както казвате в статията си, почвайте да се оглеждате около вас и вместо фиша за заплата, вижте, че дишате и сте се родили безплатно. Вместо все да гледате саксии на балкона, си осиновете котка или куче. Вместо нова прическа при фризьора, идете на кино цялото семейство, а ако нямате пари за кино за цялото семейство, заведете поне фризьора, за да се почувства и той човек и в крак с времето – почти като супергерой! 🙂 Бъдете добри и вместо да чакате отплата за добрините си, запитайте се за какъв дявол ги вършите и защо. А ако не знаете защо ги правите, намерете си смисъл да бъдете поне такива, каквито сте и не се плашете, ако и това ви затруднява. Повечето хора само си мислят, че са лоши, а всъщност светът е толкова голям, че винаги има по-лоши от теб. С други думи живейте без да задълбочавате как и защо ви се случва. Така или иначе всичко ще се случи без значение дали го искаме или не. Поне се обичайте и се обличайте, в случай, че завали дъжд и настъпи Потоп и на Попа заплуват гондоли… И после се събличайте, в случай, че останете сами с някого на тъмно. Може би е дошъл краят на света и това ще е последният шанс да бъдете с човешко същество до себе си. В този случай не чакайте да се съмне, а действайте! Презервативи все още се продават навсякъде! Най-добре обаче го правете без. Така със сигурност няма да сте сами след края на света. И някой друг, освен вас, ще се порадва на новото му начало. И дори ще ви казва “Тати” и “Мамо” – няма по-голямо чудо във Вселената от това! Всичко останало са празни приказки и измислици. Не си живял, ако не оставиш нещо след себе си! Ето защо живейте и се радвайте, че имате вселенски шанс да участвате в шоуто! 🙂

  • Galin Tenev
   Отговор

   Това беше добро!
   Защо не си направиш собствен блог?

  • Martina Ivanova
   Отговор

   Всичко това е прекрасно и абсолютно съм съгласна с всяка дума 🙂 Но има една тънка, но съществена разлика – това горното не е статия, а ченълинг, послание.
   Мисля, че е видимо.Така че личните мисли и анализи се различават от информация която просто минава през теб и ти си само инструмент, който я записва.
   Благодаря за включването.

 • Милен
  Отговор

  Много е съмнително, дали тези ченълинги имат нещо общо с действителността или са плод на въображението на “канализиращия”. Човек трябва здраво да стъпва на земята и всички тези ченълинги са само прах в очите на хората за чакащото ни светло бъдеще. Реалната ситуация не е никак розова и трябва всеки да работи върху себе си за промяната към по-добро. За съжаление не са много хората, които могат да се погледнат от високо и да се опитат да коригират собствените си недостатъци. Трябва да се сменят няколко поколения за да има някаква реална промяна в света. И най-вече да живеем в настоящето, а не да се залъгваме с някакви бъдещи очаквания, които не е ясно дали изобщо ще се осъществят.

  • Тъпоратник
   Отговор

   много точно, 99% от ченълингите идват от канала(от боклука) и мястото им е там…зомбитата трябва да си чакат нещо и да слушкат. Всяка мисъл е забранена!

 • входни врати
  Отговор

  Страхотна статия. И Много добър анализ!

 • Петя Белева
  Отговор

  Прекрасно!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.