Мелодията на новото време и новите енергийни закачки

11539299-transparency-music-notes-in-fantasy-rippling-backgroundНяколко неща искам да споделя днес с вас. Всички те са част от Мелодията на новото време и са съпътствани от съответните много фини енергийни закачки. Сигурна съм, че по един или друг начин се проявяват и във вашето ежедневие.

И първото е – запомнете, че мнението на другите за вас по никакъв начин не ви определя. Бях много учудена, когато ми казаха “Ааа.. ти не коментираш тези и тези неща във фейсбук – ясна си ми значи – не ги разбираш и никога не си ги разбирала. Едни авторитетни хора също ми го казаха”. И последваха още десетки коментари от този човек и развълнувани разсъждения на темата “ти си такава и такава” 🙂 Много хубав урок. Вижте колко е дълбока илюзията – хората вече си съставят мнение за теб по това какво коментираш, или даже НЕ коментираш във фейсбук. А дали това показва реално какъв избор си направил? Какво се случва в момента в живота ти, в мислите и преживяванията ти, в съзнанието ти, в емоционалния ти свят? Каква е причината за изборите които правиш и всъщност – какви избори точно правиш? 🙂

Запомнете, че мнението на другите за вас е нещо, което касае само тях. Не вас. Докато това чуждо мнение остава като висящо във въздуха топче за пинг-понг, към което нямате интерес и емоция, и не удряте обратно – то просто остава външна енергия, която не приемате в себе си. Отказвате да повярвате на нещата, които някой друг се опитва да каже за вас. Мнението на другите хора за вас НЕ ОПРЕДЕЛЯ ТОВА, КОЕТО СТЕ. И всъщност – ако тези хора са толкова заети с това да разсъждават и определят ВАС, то – струва ли си да се вслушвате и приемате за истинни тези етикетчета? 🙂

Колкото повече навлизаме във фините нива на Съзиданието, на новия свят, толкова по-фини стават и закачките. А те се случват вече с най-близките ти хора, близки енергийно, близки идейно, приятелски. Провокират и най-фините настройки сега. Което пък е чудесно – нали отиваме към по-сериозните нива на майсторство? 🙂 Прави ми впечатление, че диференциацията на слоевете става все по-явна сега. Но тази диференциация не означава разделение, а по-скоро ми идва определението – събиране в експертни групи. Тоест – души, енергии, мисии и задачки се събират в най-точното и съвършено партньорство, което да даде възнамерените резултати, да проведе една конкретна енергия, да започне или довърши конкретна задача. И понеже в момента тече една поредна от игрите на егото провокация – “Щом не си с мен/нас, значи ти е паднала вибрацията, плъзнал си се в някое ниско ниво, ах, колко си зле”, ще се опитам да хвърля светлина върху това което се случва. Поне от моята гледна точка.

Всички ние сме като музикални инструменти. И всеки един от нас има своята уникална тоналност. Едната не е по-висока, по-ниска, по-лоша, или по-добра от другата. Те просто са различни. И за целите на различните мелодии които можем да създадем, ние се събираме по определени принципи. Защото мелодията го изисква, и тя интуитивно събира правилните ноти.

Много често за да стигнем до точната и съвършена конфигурация, минаваме през различни опити, които ни водят по свой уникален начин до истината. Това може да означава да направим един опит, втори опит, да ударим на камък, да получим отказ, да срещнем дисонанс. Но всичко това е уместно и необходимо и ни подбутва към крайната цел – създаването на съвършената мелодия. Съвършената симфония. Много красив процес, но там някъде, докато нотите се събират, се среща едно неразбиране и напрежение. 

Не се съпротивлявайте на процеса. Не се обиждайте, гневете, не търсете под вола теле. Всичко е уместно. Всичко е прекрасно. Всичко е част от големия план. Ако днес двама или повече души са се събрали за да създадат една прекрасна мелодия, то утре могат да се съберат с други, с които да създадат друга прекрасна мелодия. Тогава, когато задачата изисква точно този съюз да зазвънти. Игрите на егото “Ти си с ниска вибрация, затова не си с мен, пък сега реагираш така защо еди-какво си” са ненужни.  Срещате ли се с такива закачки напоследък? А може пък на някого да са му нужни? 🙂 Но защо да тръгваме по заобиколния път, когато има пряк – чист и свободен.

Защото може би това е нечий избор. Свободен избор. Дайте си го. Дайте го и на другите. Нека най-съвършената мелодия се лее във всеки един момент. И помнете – ничие мнение не може да определи това кой сте. И събирането, или липсата на такова на конкретни ноти не означава, че вашата вибрация е крива и ниска, висока или превъзхождаща. А означава само и единствено, че съвършеният Божествен план събира точно тези нотки, които в момента ще създадат съвършената мелодия. А вашата нотка може би е планирано да участва в създаването на друга мелодия? Която редом с другите да създадат една съвършена симфония. Мелодията на новото време… 🙂

httpv://www.youtube.com/watch?v=YM5BIlBNXrQ

Благодаря ви, че споделяте тази статия чрез бутончетата отдолу. Нека стигне до повече хора, които имат нужда от нея!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.