Честито Рождество Христово!

RozdestvoHristovoЧестито Рождество Христово, приятели!

Честито на всички вас, които осъзнавате какво се случва в този нов свят. Които сте равноправни, равностойни и равнопробудени творци на този нов свят.

Светът се променя, светът е различен. Година след година, месец след месец, дори ден след ден променяме себе си, вътрешния си свят, а сетне – и външния. Само допреди няколко дена енергията беше различна, и отново, за пореден път преминахме дружно през още един портал. Осезаемо е – за мен поне. И още хиляди. Ако вие лично не го усещате, не го виждате точно по този начин, липсват ви все още фините усещания, и нямате представа за какво говоря – нищо – няма значение 🙂 Искате или не, осъзнавате, или не, съмнявайки се, или вярвайки – няма никакво значение. Светът ни се променя. Променяме го ние. Защото променихме себе си. Приемайки Христовата енергия в сърцата си, ние възраждаме вътрешната си светлина, ние се променяме, отваряме се, лека полека правим мънички стъпчици напред и нагоре по вечната спирала на еволюцията. Уж мънички и невидими, но ако погледнем година, или дори месец назад – виждаме цяла вечност и тотално нов живот.

Всеки върви по своя личен еволюционен път, и колкото и да има видими допирни точки с другите пътища, толкова и вашият е личен, индивидуален, съвсем различен. Всеки свети със своята лична и различна светлина, която допринася за общия светлинен пъзел, за голямата дъга. Нека всеки грее! Нека всеки твори! Нека всеки намира своите пътища! И нека всички – заедно и поотделно следваме сърцата си, защото само порива на сърцето показва най-верния път. А вече знаем – той е различен за всеки, макар и да води към едно и също място.

earth_gridХристовото съзнание:  Имаш способност да вървиш в светлината и постепенно да ставаш едно с нея, докато изчезне всяка тъмнина. И докато това става, внасяш повече светлина в света. Трябва да знаеш, че всичко започва от теб. Най-напред трябва да сложиш в ред своя дом с вяра и убеденост, че можеш да го направиш. Именно онова, което е вътре в теб, се отразява навън. Това не е нещо, към което да се стремиш с всички сили, а нещо, което само се случва, просто ако му позволиш да стане и да изпълни сърцето и ума ти с Любов и разбиране. Това извисено съзнание е в самия въздух, който дишаш. Вдишвай го дълбоко и нека цялото ти същество се изпълва с него. То е толкова огромно, че не можеш да го задършиш в себе си, затова го издишвай и така му давай възможност да се движи и расте.”

Честито Рождество, прекрасни пробудени души! Честито спомняне, ангели! Честит и светъл празник! И нека с Божествен благослов и ангелско напътствие всеки един от нас да върви все по-напред по личния си еволюционен път. 

Мир, любов, смирение, единение, разбирателство, прошка, споделеност, изобилие, благост, осъзнатост, повдигане, приемане, вяра, състрадание, сътворчество, разум, сърцатост ви желая да огряват сърцата, душите, домовете. Честито Рождество Христово!

Благодаря ви, че споделяте тази статия чрез бутончетата отдолу. Нека стигне до повече хора, които имат нужда от нея!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

2 Comments

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.