Посланици на Любовта

The New Adam by Kuba Fiedorowicz
The New Adam by Kuba Fiedorowicz


Знаете ли какво е Любовта? Не онова чувство за привързаност и собственост спрямо друго човешко същество, животно или предмет? А истинската любов, без условия, без “ако” и “дали”. Онази най-висша съзидателна енергия, която е съградила вселени. Онова необяснимо чувство, което изпълва сърцето, кара всичките ви клетки да трептят от радост, онова чувство което сякаш ви дава криле и привлича чудеса в живота ви.

“Сякаш”? Всъщност – прави всичко това наистина. Съвсем буквално. Хайде да погледнем научно, а не романтично.

Нали знаете, че всичко е енергия? Дори така наречената “материя”. Всъщност това вече всеки го знае, и децата дори. Или поне тези деца които редовно се интересуват от езотерика, или пък квантова физика. Двете науки (изненадващо?) са изключително близки. А щом четете това, със сигурност сте от точно тези деца 🙂

Да – всичко е енергия. Дори столът на който седите в момента, и компютърът от който четете това послание. Енергия, която вибрира с различна честота от другата енергия, наречена “човешко тяло”. Ако погледнете под микроскоп тези различни тела, няма да видите нещо плътно и неизменчиво. А ще видите пълен хаос 🙂 Рояци от електрони, които са в непрекъснато движение – едни се появяват (от никъде), а други изчезват (пак за никъде). Енергия. Градивната “тухличка” на всичко в нашата Вселена. И самата Вселена. 

Всяка клетка, тъкан, орган в тялото ни е енергия. И всеки орган и тъкан има свое енергийно поле, което трепти на съответната честота. А пък тези локални енергийни полета носещи информация, имат забавната способност да комуникират с общото енергийно поле. Вселената, енергийната матрица, Бог – както искате го наречете. Единното енергийно съзнателно поле пък от своя страна реагира и комуникира двустранно с вашите локални енергийни полета. Както вече знаете – мислите, убежденията, думите, чувствата, емоциите – всички те също са енергийни полета, които си общуват с Матрицата.

И според закона за привличането – всяка енергийна вълна която излъчваме, комуникира с Вселената – изпраща сигнали. Тя пък от своя страна ги връща като бумеранг към нас под формата на случки, събития, хора. 

А знаете ли кое е най-мощното енергийно поле, което действа като носител на всички останали локални енергийни полета? Онази най-могъща сила, която обединява всичко останало и го излъчва към Вселената? Да, досетихте се – това е Любовта. Прост научен факт. Изследвания в института “Heart Math Institute” още преди години доказаха, че електромагнитното поле на сърцето е 60 пъти по-силно от това на мозъка, и по-силно изобщо от всяко енергийно поле на човешкото тяло, а Любовта – най-високочестотната, кохерентна енергия. Представете си един мощен сноп концентрирана светлина от прожектор – ето това е кохерентна светлина. А светлината идваща от едно изтощено фенерче, което примигва накъсано, с разнопосочни слаби диоди, е доста неубедителен носител на информация – такава е енергията ни, когато ритъмът на сърцето е смутен от негативни емоции.

А чувството Любов е мощен прожектор. Логично – най-силното локално енергийно поле (което винаги носи информация) ще осъществи най-добре връзка с общото енергийно поле отвън – Вселената. И по пътя на елементарната логика следвайки добре познатия ни закон за привличането … хм.. ти да видиш!? Любовта май наистина е най-могъщата съзидателна сила? Не, че не можете да сътворявате чрез други некохерентни електромагнитни полета – страх, съмнения, завист, злоба, гняв, самосъжаление. Можете.

Вселената е щедра и връща бумеранга безотказно – независимо какъв сигнал сте изпратили. Просто квантов причинно-следствен закон.

Нека ви попитам и още нещо. Знаете какво означава думата “посланик”, нали? Някой, който носи послание. Някой с мисия да донесе и разпространи вест, информация…енергия. 

А питали ли сте се “Каква е моята мисия в живота, защо съм тук, какъв е смисълът на живота ми?” Разбира се, че сте се питали. И ако вече свързвате 2 и 2, ако четете това и пеперудите в стомаха ви не спират, ако всяка клетка в тялото ви трепти и си спомня, ако сърцето ви подскача, ако интуитивно вече знаете, познавате тази информация – то вече е ясно. Вие сте посланици на Любовта.

Може да сте го забравили, и това е напълно уместно. Всички го забравихме, само за да можем в условията на най-непрогледния мрак да си спомним. Звездни семенца, посяти тук на Земята, преминаващи и минали през всякакви контрасти и опитности, за да си спомнят най-накрая. ПОСЛАНИЦИ НА ЛЮБОВТА.

И отвъд неясното романтично понятие, което много скептици биха понечили да осмеят и отхвърлят, вече и най-скептичният и аналитичен ум може да осъзнае каква сила носи посланието на Любовта. 

Скъпи звездни семена, време е да се отърсите от плевелите и спомняйки си, да поемете своята мисия. Първо е нужно да си спомните, а после знаейки кои сте и какви сте – да започнете да го живеете. Приложете принципа на Любовта в живота си, превърнете го в начин на живот. И после – знайте, че вие сте ключе. Ключе, което отключва Любовта и чудото което тя носи във всеки с когото общувате. Дали ще кажете нещо, ще го напишете, ще се усмихнете на някой в автобуса, ще подадете ръка, ще помогнете на някой нуждаещ се, ще дадете съвет, или просто прегръдка – вие сте катализатор на промени, ключе което отключва сърцата и активира Любовта.

Затова в ежедневието, когато понечите да се обърнете към някого, да реагирате, да кажете или направите нещо, действайте от позицията на любовта. Всеки път преди да кажете или направите нещо, си задайте въпроса “Това от Любовта ли идва?”. Ако отговорът е “Не” – нямате работа там. Преглътнете, премислете, сменете посоката на енергията. И когато получите отговор “Да” – действайте смело. Защото вие сте посланици на Любовта.

Благодарим ви, че споделяте тази публикация чрез бутончетата отдолу. Нека стигне до повече хора, които имат нужда от нея!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

7 Comments

  • Една българка
    Отговор

    Благодаря, Марти! Прекрасно и много хубаво е написано! Сега само да видим на практика в ежедневието как ще успеем да го приложим. Там е истинската борба, чудото на чудесата и съпротивлението…

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.