Бъднувайте и бъдете – в Бъдната вечер!

jesus-in-heaven1

Мир, мъдрост, топлина, уют, любов, споделеност, смирение, изобилие, благост, съзерцание, осъзнатост, повдигане, приемане, вяра, състрадание, съединение, сътворчество, разум, сърцатост… Ето тези неща ви желая да обливат и изпълват живота ви, сърцата ви, душите ви.

С Божията благословия и ангелско напътствие – вървете по пътищата на душата си, слушайте сърцето си, отворете го и оставете Христовия кристал в него да заискри и вибрира на най-високата честота – Христовото съзнание.

Исус Христос бе частичка от Бога, в човешко тяло, достигна до най-високата честота на съзнанието – Христовото. Чрез Исус, Отеца наш ни показа, че всички сме чада негови – братя и сестри, носещи същата онази Божия искрица в гърдите си. И който Го приеме в сърцето си, там – в храма Божий, само от там ще стигне до Него. “Само чрез мен ще стигнете до Отца си” – рече Христос и така и е! Христос – в сърцата ни – тях трябва да отворим, в сърцата си да Го приемем, за да стигнем пак до Отца си.

60F-CHERUBS

Разменяйки си празнични пожелания, не забравяйте, че Коледа бележи един завършен цикъл и началото на новия. Новото рождение, новото слънце, новата светлина, която озарява цялото Сътворение. Помнете, че днес се раждат наченките на тази нова светлина… и за да намери тя своя дом и своя храм, от нас се иска само да отворим сърцата си и да поканим Христос в тях. Там е големия портал към Бога. Сърцето.
Бъдете, бъднувайте днес и споделете с мир, мъдрост, топлина, уют, любов, споделеност, смирение, изобилие, благост, съзерцание, осъзнатост, повдигане, приемане, вяра, състрадание, съединение, сътворчество, разум, сърцатост Бъдната вечер. Бъдете любовта, бъдете светлината, бъдете промяната, бъдете осъзнатостта, бъдете мъдростта. Бъдете живото единство на Духа, душата и материята, почитайте святото триединство на Отца, Сина и Светия Дух. Бъдете това, което сте. Бъдете! За да бъде и пребъде новата светлина, озаряваща сърцата! 
И честито и благословено да е Рождеството Христово в сърцата ни!

Благодаря ви, че споделяте тази статия чрез бутончетата отдолу. Нека стигне до повече хора, които имат нужда от нея!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.