Новите дискове с водени медитации вече са тук!

diskove1_2

Здравейте, приятели!

С голяма радост и удовлетворение вече мога да известя на висок глас радостната новина, която чакате от месеци: Новите дискове с медитации вече са факт! Благодаря сърдечно на всички вас – стотици сте, които се свързвахте с мен по всички възможни начини, за да разкажете и споделите уникалните преживявания и повдигане, трансформацията настъпила в живота ви чрез медитациите от дисковете “Път към Светлината”. Благодаря ви, щастлива съм и по своему “горда”, че Духът е решил през мен да дари тези могъщи енергийни инструменти. Ето тук е достъпна за свободно слушане медитацията “Единно съзнание” от първият албум.  http://www.youtube.com/watch?v=edsd3cG_Sh4, а целият първи албум можете да поръчате от ТУК. Новият албум с медитации можете да поръчате от ТУК.

Вървим по своя път, стъпка по стъпка, променяме се и надграждаме вече постигнатото. Едно голямо надграждане дойде и с настоящите, нови дискове с медитации. Те отново са два на брой, и отново се подредиха така, че предлагат една стройна система за работа, като всяка следваща дава ново разгръшане и надграждане.

Пътят е безкраен и възможностите са разширение – също. В това вече се убедих от опита. Но вече не вървим сляпо напред, търсейки Светлината. Вече осъзнато живеем в Светлината. И въпреки че все още има остатъчни сенки, блокажи и прашни останки в гардероба, то Светлината не е някъде там – далече от нас, на друго място към което да се стремим. Светлината е Тук и Сега. В нас, в сърцата ни, във всеки миг от ежедневието ни, във всеки избор, който правим.

“Живот в Светлината” отново се подреди като една стройна система за работа. Дисковете съдържат 6 медитации, като всяка една от тях е не просто средство за релакс и изчистване на ума от тревоги и мисли, ами конкретна енергийна практика, с конкретна насоченост.

Ще ви преведа набързо през съдържанието. Ето и трите медитации в Диск 1:

1458994_745380942142153_1181000881_n1. Мощта на Новия Космически Човек. Това е медитация, която можете да правите всеки ден. Изчиства ума, изчиства блокажи, страхове и несигурности, тежест, вина, дори физически блокажи. В тази медитация се потапяме в едно друго пространство, където времето връща часовника назад, разделяме се с всички стари програми за самоунищожение, старост, болест, страхове. И активираме нови програми за самовъзстановяване, подмладяване. Изпълваме се с мощ, вдъхновена от природните стихии, от земните недра и космическата енергия. Встъпваме в силата си, изпълваме се с младост, жизненост, увереност. Едно вдъхновяващо и зареждащо начало на всеки ден.

2. Трансформиране на негативни модели и блокажи. Активиране на новите ДНК кодове. Това е практика, вдъхновена от практиките на Владимир Лермонтов – цялостна система за заличаване на негативните ДНК кодове и трансформирането им в новите кодове на ясната светлина, но допълнена и обогатена. Медитация, която сме правили не веднъж при личните ни срещи – своеобразна регресионна практика, съвсем лесна, безопасна, достъпна и много работеща. Може да се използва за трансформиране и изцеление на всеки негативен модел, който срещаме в живота си – страхове, фобии, неувереност, физически проблеми, ментални и психически, невъзможност да имаме успешна връзка, или дете, или повтаряща се конфликтна ситуация с близък човек. На практика – с всеки негативен модел в живота ни.

3. Преживяване в Нулевата точка. Изцеление на клетъчно ниво. Посредством квантова синхронизация попадаме в енергията на Нулата. Пространството, където съществуват всички потенциали. Най-чистата и върхова точка на съзнанието. В окото на бурята, където всичко е спокойно, хармонично и където се раждат най-дълбоките благи чувства, генериращи мощна светлина. Светлина, нужна на клетките ни, за да бъдат преструктурирани и програмирани за здраве, дълголетие и младост. В това състояние на съзнанието идват най-дълбоките прозрения, отговорите на отдавна задавани въпроси, вдъхновение, творчески план, и изцеление на физическо ниво.

1414863_745380945475486_1392011365_nВ диск 2 са събрани три последователни стъпки от система за работа с епифизната жлеза – третото око. Една от най-големите тайни на древните, и на тайните общества е Възнесението. А именно – издигането на кундалини през цялата чакрова система, за да стигне до третото око – епифизната жлеза, която отваряйки се за света на Боговете, дава постоянен достъп до фините светове, до съкровеното ни, същинско АЗ, до Вселенската библиотека, до многоизмерните светове. Епифизата е много чувствителен многоизмерен инструмент, който целенасочено и преднамерено е “заглушаван”, особено чрез масовото използване на флуор във водата, средства за устна хигиена, храна. Това вече не е тайна, достъпна за малцина избрани. Това е следващата логична и уместна стъпка от еволюцията на Новия човек. Именно чрез една работеща и отворена епифиза, ние акумулираме много повече фотони, светлина. А светлината е информация. Работещото трето око е директна връзка към пространството на Нулевата точка – там, където съзнателно, чисто ние сътворяваме нашата реалност, бидейки свързани с висшите светове, с Бог, с Вселенската библиотека. Това е новият етап от еволюцията на човешкото божествено същество.

Изида Окото на Хор Тот Атланта

През цялото лято на 2013, та до късна есен, буквално бях обучавана и посвещавана последователно и систематично в тази система за работа. Всяка от трите медитации използва дарове – енергийни инструменти, дадени ми от трима велики атланта – вечни същества от високите измерения – Изида, Хор и Тот Атланта. Всяка медитация в диска е последователна стъпка, която последователно разгръща многоизмерните функции на епифизата, за да завърши с тържественото посвещение в храма на Слънцето от Тот Атланта. Използвайте тези медитации последователно, със темп и честота, която вие сами усещате за възможни и уместни. Не ги правете наведнъж, за да дадете възможност цялото ви енергийно същество да се адаптира и да интегрира всяки нов енергиен тласък.

Новите медитации можете да поръчате от ТУК.

Надявам се и тези дискове да бъдат така полезни и силно трансформиращи. Ако още не разполагате с предишният комплект медитации – те са достъпни ТУК. Благодаря ви за доверието. За мен е радост и огромна чест да бъда ваш спътник в пътищата на Духа.

Благодаря ви, че споделяте тази статия чрез бутончетата отдолу. Нека стигне до повече хора, които имат нужда от нея!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

3 Comments

 • Ralitsa
  Отговор

  Здравей Марти,
  Дисковете са страхотни и носят невероятна сила, когато се прилагат. Радвам се, че ги имам и са ми много полезни, особено вторият диск, който директно води до забравено познание, до нещо което аз определено си спомням да съм прилагала само, че в предишен живот. Препоръчвам ги горещо на всеки, който желае да се докосне до ключовете на древна Атлантида и познанието на атлантите – Изида, Тот и Хор.

  • Martina Ivanova
   Отговор

   О, Рали, много ти благодаря за отзива!
   Малко по малко се събира насрещна информация от хората които вече ползват новите медитации и тя ме кара да летя от щастие. Огромна трансформация има по местата, където сме правили част от тези медитации на живо, но тръпна от нетърпение да разбера какво се случва когато работите самостоятелно с тези инструменти!
   Благодаря ти!

 • eliza
  Отговор

  A V SOFIA PRAVITE LI MEDITAZII S HORA , AZBHAJ NA VIVAMUS EDIN KURS

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.