Защо бебето не идва – отговори и решения

Имате затруднения със зачеването? Имате нужда точно от тези отговори! Решението на проблема е точно тук!

Pregnant_Spirituality

От много месеци тази история дреме в лаптопа ми и очаква най-доброто, уместно и адекватно време за да излезе на бял свят. И сякаш “случайно” намери своето място и време – точно в навечерието на празника, който по традиция се оглася от детски радостни възгласи и усмивки. С тази тема ще поставя началото на цял нов цикъл материали, и дори срещи на теми, които напират да бъдат осветлени тази година. Новата Божествена женска енергия, съзидателната сила на сексуалността, новите деца, новите ДНК кодове и трансформацията на всички нива.

 Темата за безплодието е изключително сериозна и повече от година занимава цялото ми същество. До такава степен, че накъдето и да се обърна сред моите приятели и познати, непрекъснато изскачат двойки, млади, прекрасни, здрави, които поради една или друга причина изпитват репродуктивни проблеми и изживяват истински лични драми, минавайки през историята “Защо не можем да забременеем, защо детето не идва?”. Безпорен факт е, че изключително много млади хора в момента са изправени пред подобни проблеми, които причиняват силен стрес, сериозно предизвикателство са за връзката, любовта, вярата в себе си. Но и в същото време една такава история може да бъде изключителен учител и катализатор на промени и израстване.

Изключително много се спекулира с този проблем и единственото решение, което масово се прокламира и се предлага и подкрепя от лекарски, медицински организации, от медии и шумни медийни кампании, то е изкуственото оплождане, ин витро процедурите. Цялата тази поредна манипулативна въртележка всъщност генерира едни огромни парични потоци към заинтересованите клиники, производители на медицинска техника, медикаменти и изобщо – индустрията! А в същото време много малко се говори, ако изобщо се спомене, че една подобна процедура е изключително рискова за жената, която бива третирана агресивно с хормонални препарати, които носят съществен риск от развиване на онкологично заболяване в последствие. Но милите изстрадали семейства дори да съзнават тези опасности, в повечето случаи са готови да платят всичко, колкото пъти и каквото им поискат, само и само да се случи чудото…

Разбирам ви! Разбирам майчиният копнеж, разбирам болката, разбирам! Но отвъд всичко, което медицината ви предлага като решение, ще се опитам да ви дам и алтернативна гледна точка, още малко информация, която може да се окаже ключова по пътя към успешното зачеване.

1. На първо място веднага поставям най-видимия проблем на плътно физическо ниво и неговото банално решение. detoxИнтоксикация и респективно изчистване на физическото тяло. Както и да го погледнем, в наше време хората просто не знаят как да се хранят, абсолютно невежи са в тази толкова важна наука. И не само това, но и самите хранителни продукти са отвъд всякакви допустими граници за приемлива храна. Не говорим просто за масовото явление – затлъстели и трудноподвижни хора, говорим за истинско бедствие в основните функции на телата ни. Месото е натъпкано с хормони, които водят до хормонален дисбаланс както при мъжете, така и при жените. Модата на бързото хранене, консервираните храни, ГМО храните, масово рекламираните уж здравословни продукти, които са пълни с отрови – това бързо и категорично променя биохимията на физическите ни тела, променя функциите на тъкани и органи, тотално променя работата на жлезите с вътрешна секреция и съотношението на така важните хормони. Решението в тази стъпка е лесно – балансиран и добре премерен хранителен режим, прилагане на един, или няколко метода за дълбока и трайна детоксикация, повече органична храна, сбогуване с чипсове, пици, пържени полуфабрикати, газирани напитки, дюнери, пържоли, пилешки бутчета и прочее.

2. На второ място ще поставя желанието “Вече сме готови, започваме да работим за бебе!”. На пръв поглед тук няма проблем. Но всъщност напрегнатото очакване “Хайде, сега ще работим за бебе” превръща сливането на двама души в механичен напрегнакт акт, спрямо който вече има очаквания. Това вече не е любене, не е наслада и взаимно отдаване, а добре премерено по време, цикличност, температура, подходящ ден и час физкултурно упражнение. А най-лошото във всичко е именно факта, че е натоварено с очаквания, със задължение. А ако пак не се получава, се генерира чувство за вина, подозрителност спрямо другия, а и към себе си, съмнение, непълноценност. Колкто повече се зацикля в този порочен кръг, толкова повече спирате възможността и позволението нещо да се случи. Ако пуснете очакванията, тревожното чакане, мерене, задължение и привързаност към резултата, ако просто се наслаждавате на сливането с партньора, без очаквания, обвързаности и изисквания, ще имате много по-голям шанс и вече ще позволите зачеването да се случи.

3. Много е възможно да работят все още стари програми, спиращи зачеването. Какво имам предвид ли? Момичета, спомнете си колко пъти в юнушеските си години след акт с тогавашния възлюбен сте се молили горещо “Моля ти се, Господи, само да не съм бременна, не трябва в никакъв случай това да ми се случва!” Или пък , момчета – дали не сте имали връзка, в която да сте били вътрешно решени, че в никакъв случай няма да допуснете момичето да забременее, или пък майка ви е набивала в главата колко е важно да пазите момичето, да не стане “беля”? Това може да изглежда наглед безобидно, но всъщност подобни случки в миналото набиват едни много закостенели и твърди модели в съзнанието ни. Те потъват толкова надълбоко, че дори да не ни хрумва, че някога сме преживяли нещо подобно. Но това си е работеща програма, която продължава да е активна. Какво да направим? Можете да се поровите надълбоко в паметта си и да откриете коренчетата на подобни модели и да ги отработите в медитация. Можете да използвате упражнението за отработване на страховете, описано тук, и включено в дисковете с водени медитации тук. Въпреки, че е насочена към страховете, тя всъщност е актуална и адекватна при отработването на всеки нежелан модел, блокаж и сянка, която ви спъва.

Romantic couple sitting up in bed under sheets holding handsДругото нещо, което можете да направите изисква осъзнатото партньорство и на двамата. Направете си нещо като интимен ритуал, запалетe свещи, направете медитация преди да се отдадете на любовната игра. Ако използвате методът квантова синхронизация (също използван във водените медитации) ще навлезете много по-лесно в състоянието, в което можете да управлявате реалността си. Седнете един срещу друг на леглото, ханете си ръцете , дишайте дълбоко и бавно докато съзнанието се успокои и влезете в нива, поне близки до алфа. И кажете на глас (нека жената води, думите са произволни, кажете ги както ги чувствате). “Призовавам моите ангели пазители, духовни водачи. Призовавам Бог-отец и Богинята майка да се слеят в свещен съюз чрез нашите тела. Тук и сега освобождавам всички бариери и страхове. Късам всички кармични връзки, обети и обвързаности. Тялото ми е силно и младо, изпълнено с мощ и жизнена сила. Тук и сега давам разрешение тялото ми да даде нов живот – за душа, която е готова да бъде наше дете. Възнамерявам и позволявам в този свещен момент телата и енергиите ни да се слеят и да създадат нов живот. Да бъде!” Може да ви изглежда смешно. А може и да проработи. Нищо не губите.

4. Душата, която е планирала да се появи точно във вашето семейство може да има нужда от още време. Ще дам няколко много ясни примера, за да илюстрирам твърдението си. Аз лично съм истинско медицинско чудо. Според докторите, не е имало абсолютно никакъв шанс обичната ми майчица да се сдобие с дете. И така до зряла възраст, в която ненадейно как, аз оборвам медицината и се появявам на бял свят, за да се втурна в една дългогодишна борба, противопоставяне, отричане и опознаване на този странен и неприветлив свят. В която борба минах през определени стъпки на израстване, опитности и поетапно помъдряване, за да мога точно няколко години преди съдбоносната 2012 година да си спомня коя съм, да съм в такава степен осъзната, за да загърбя корпоративната си кариера, да поема изцяло и отговорно договора и мисията си в ръце и да мога да ви разказвам всичките тези неща сега. В най-точният и уместен времеви отрязък. Не по-рано. Значи душата е имала нужда от точно толкова време, за да започне да изпълнява плана си. Друг един случай е с моя много обична приятелка, виден и авторитетен психолог, чиято поява на този свят е била един вид насилена. Неукрепналото и все още недостатъчно полово развито тяло на майка й е било подсилвано с хормони и неизвестни ми препарати, за да се засили фертилната функция. В следствие на което забременява, ражда доста рисково и моята приятелка дълги години се чувства не на място, сякаш насила издърпана тук, преди да е готова. Знаете, че това не са субективни усещания. Какво да направите в този случай ли? Ами просто се грижете максимално добре за физическото, душевното и емоционалното си здраве, наслаждавайки се на живота. Ако имате договор с определена душа, уверете се, че сте изпълнили всичко по предходната точка 3 – и чакайте какво ще донесе със себе си следващата спирала на времето.

485747_182809161854157_1378297345_n5. Възможно е вие все още да не сте готови, за да можете да износите физически едно ново дете, нито пък психически, емоционално и ментално да сте готови, за да го отгледате и да му създадете необходимата среда. Както казах по-горе, затрудненията със зачеването могат да са катализатора на огромни промени във вас самите. Било то на ниво грижа за физическото тяло, било то освобождаване ос страхове, привързаности, обети от този или предишни животи, отровни поведенчески модели, гордост, его, предразсъдъци, ревност, осъждане, агресия, несигурност… безкраен е спектъра на уроците, които ви предстоят и е личен, индивидуален път за всеки от вас. Ако сте достатъчно честни със себе си, ако престанете да се самозалъгвате, да си търсите бягство във фалшиви оправдания и се осмелите да се изправите лице в лице срещу собствените си демони, толкова по-бързо ще израстнете, ще стигнете до нужното разширение на съзнанието, което да ви позволи да посрещнете тази нова душа. А информация, която получих в една от медитациите си бе следната: “В момента се инкарнират САМО души от най-висшите измерения. Души с огромен енергиен потенциал, с многоизмерен опит, мъдрост и знания. Това са новите хора, които ще са следващото звено в еволюцията на човешката раса, и следващото динамо, което ще задвижва напред промените. Те идват с все по-ясни спомени, все по-ясно виждане и осъзнатост за това кои са и каква е мисията им. Техните вибрации са толкова високи, че малцина са онези жени, които в момента са готови да издържат и износят едно такова дете. Изисква се високо вибрационно ниво, отворено съзнание, среда на любов, приемане, радост и единение”.  Вие готови ли сте? В момента, в който наистина сте готови, ще го почувствате. И тогава и ще стане “чудото”.

6. Новите деца, които идват имат нужда от безусловна любов. Ако вие, или вашето семейство, вашата среда са в състояние на липса на любов, то детето няма да ви избере, Не и в този момент. Неотдавна в интернет тръгна интервю с една индийска лекарка, която прокламира “иновативни” методи за забременяване, генетични експерименти, изкуствени утроби, създаване на деца без секс, в изкуствена среда, без необходимост от двама родители. Само и само жените да могат да си развият докрай кариерата, без да бъдат смущавани от това “неудобство” бременността и раждането. От чисто технологична гледна точка това навярно е възможно. Но актът на създаване на живот, на даване на живот е най-мистерийното и Божествено свещенодействие в нашия свят! Като тръгнем от момента на зачеване, през целия период на развитие на малкото същество, до момента на раждане. Във всеки един от тези моменти новата душа ЗНАЕ дали родителите му са изпитвали любов, или не. И това формира в него модели, които ще го съпровождат цял живот! Моментът на раждането е все още неизследван докрай и непознат. Тогава се генерира определен вид вибрация, енергия, която дава жизнен импулс, зарежда “програми” ако щете, предава генетични енергийни кодове… уникално свещенодействие, което няма как да бъде изместено от нито един изкуствен технологичен процес. И детето, душата търси онази среда, в която по най-добрият начин ще може да реализира плана си.

7. Позволете на стихиите и енергиите да се уравновесят. Знаете, че в природата, във всичко живо бушуват няколко основни стихии: земя, огън, вода, въздух. Имаме мъжка и женска енергия. Ин и Ян. Наред с всички властващи в този объркан свят дисбаланси, сме позволили и енергиите да влязат в дисбаланс, и стихиите в живота ни. Еманципацията на жените тръгна в съвсем крива посока. Това ви го казва не проповедник, а една доста еманципирана и дейна жена. Прекомерното отнемане на фукнции и роли присъщи на мъжката енергия, води до сериозно куцане на женската част в нас. Прекомерното отдаване на типично мъжки дейности – кариера, управление, изкарване на пари, ремонтни дейности.. каквото още се сетите всъщност дава превес в нас на огнената стихия. От една страна това води до дисбаланс и в партньора ни. Но най-сериозната вреда е, че не позволява на женската ни същност да се отпусне и доведе до край своята мисия и предназначение. Какво да направим ли? Толкова просто. Скъпи дами, позволете си отново да бъдете жени. Но не онези изискващи, критични, тропащи с краче жени, които виждат в мъжете си мухльовци, защото не са достатъчно мъжествени като тях самите. Позволете си да бъдете меки, плавни, гъвкави, да се носите като ласкава вълна, да подкрепяте, обичате, да давате вдъхновение, одобрение, идеи, мечтания. Женската енергия е тази, която носи вдъхНовението, идеята, а мъжката е тази която я реализира. Отдайте нужното на земните стихии, омесете хляб, няма заземяващо тайнство по-велико от това. Омесете хляб, дарете го с любовта и благословията си, обгрижете семейството си. Оставете женската енергия да изпълни клетките ви, да ги оживи и върне спомена за Богинята. Защото всяка от вас е превъплъщение на Богиня. Спомнихте ли си? Сега вече сте готови.

В допълнение ще поместя текст и съпровождаща го мандала, които една прекрасна жена сподели с мен преди време, а аз обещах, че ще го публикувам, когато дойде момента. Веселка Илиева, благодаря за твоето откровение, което допълва пъзела:

“Послание от идващите нови деца

Хората приемащи новите деца е нужно да се съобразят със следното:

Идващите нови енергии не могат да се вмъкнат в старите форми. Ако жената приела да износи и роди ново дете има неразположение по време на бременността, тя трябва да поработи за отварянето си към новото. Много жени износващи към момента нови деца се чувстват неразположени и не им минава от хапчета, добавки , спорт или масаж. Това е така, защото те ще износят и отгледат новия човек, а той има и нови потребности. Потребностите на новият човек нямат нищо общо със старото. Ако вие сте от тези млади майки отделете много време за себе си. Останете в покой и чуйте  какво има да ви каже вътрешния глас. Направете усилия да скъсате със старите форми на страх, гняв, обида, въртене в кръг на работа – у дома – на работа – у дома. Отворете вътрешната си съкровищница за творчество. Може да се окаже, че имате неподозиран талант в нещо и това да ви донесе новите доходи. Да, ще кажете лесно е да се каже, но нас ни е страх, трябва ни сигурност. Ако искате ново дете се научете да оставите пълзенето и да се опитате да полетите.

1338649586851Децата, носители на новото идват да донесат нови невиждани и нечувани досега „форми” и техните „форми” не се вместват в остарелите виждания на майките и татковците. Затова, ако вие имате неразположения си помислете дали не се опитвате да носите новото използвайки стари форми на хранене, мислене и живеене. Може би е редно да кажем нещо и за спонтанните аборти. Изключително зачестилите напоследък навсякъде по света. Причината за тях е отново несъвместимостта на енергията на майката и енергията на новото дете. Майките получили шанса да забременеят с ново дете не си дават сметка, че сега е време на усилени промени и те имат възможността да се променят. Разбрали за бременността те получават силен тласък , новата енергия заработва в тях. Скоро след това обаче те тръгват отново на работа и всичко се завърта наново. Работа, семейство, приятели, социален живот. Новото дете обаче не го удоволетворяват тези стари форми на живот, те нищо не могат да му дадат. Всички форми изсмукващи енергията на майката носеща новото дете е нужно да бъдат заменени с такива засилващи енергията й. Майката е хубаво да храни душата си ежедневно. Нахранената душа на майката храни всички нейни тела и новото дете живеещо в утробата и. Тоест ако вече сте бременна и се чувствате некомфортно и не ви минава от храна и спорт, то тогава помислете как да нахраните жадната си душа, как да напълните пресъхналия извор. Като го напълните и неразположенията ще преминат. Ако имате желание да бъдете майки на нови деца, не е нужно да ходите на прегледи постоянно, да се чудите защо и как не се получава, ако не можете да заченете. Новата енергия изисква нов начин на мислене и живот. Новите деца искат това, ако не го получат си тръгват, понякога чрез спонтанен аборт , понякога и по трагично след раждането, понякога отказват да слезат тук на Земята. Новите деца нямат карма и няма какво да отработват, затова ако вие искате такова дете, го поканете с Любов и бъдете готови да се проминете към новото. Точно по този начин се получават спонтанните изцеления на безплодие, унищожаваш старите форми на мислене и новият човек пристига.

Бременността е време за намиране на Аз съм присъствието. Текста е зареден за отключване на тези светлинни кодове у жените без деца и желаещи да имат такива.”

Читателите на този материал избраха още: Най-щастливото дете на България Хроники на Великия Преход – I част, Срещи с Новите Ангели II част,

Ако намирате тази публикация за интересна и полезна, споделете я с приятели чрез бутончетата отдолу. Нека стигне до повече хора, които  имат нужда от нея! Благодаря ви!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

26 Comments

 • Даниела
  Отговор

  Благодаря ти, Марти за прекрасната статия! >3 Вярвам,че ще помогне на много бъдещи родители да осъзнаят колко важна и отговорна стъпка е родителството 🙂
  Аз лично, от месеци насам изпипвах в подробности своето бъдещо бебче, и честно казано малко се стреснах,защото наблюдавайки всеки ден,виждам как пред очите ми всичко се случва така,както се го бях проектирала.Независимо от външната ‘намеса’,която се опитваше да ме пообърка малко и да ме отклони от намерението ми за дете с думите “Не си готова още”, статията ти ме накара отново да повярвам в себе си,защото бебчо явно ме е чакал наистина да стана категорична и центрирана,силна и неотклонна.Вътрешно в себе си знам,че майчинството е нещото, за което съм призвана и с трепет и много любов очаквам бъдещия Човек да се появи при мен,независимо от трудностите 🙂 Аз ще се справя,защото мога 🙂
  В момента пека хляб >3 Бях забравила колко е прекрасно това и ти благодаря,че ми го припомни <3

 • LadyA
  Отговор

  Аз изобщо не съм съгласна с написаното, не защото не е вярно, а защото не може да се слагат под общ знаменател всички двойки с репродуктивни проблеми. И защо точно в деня на детето, да ровим в раните на тези хора.Според мен, Марти, с цялото си уважение, знам че си имала само добри мисли, пишейки тази статия, но си нямаш и най-малка представа през какво преминават двойките, които имат проблеми със зачеването. Аз съм от тези хора и мога да ти кажа, че в клиниката по in-витро се запознах с прекрасни хора, вегетарианци, които не пият, пушат и т.н., напълно здрави хора. Не само това, а много от тях са от нашите духовни групи, посещават семинари, занимават се с йога, с разчитане на акашеви записи, правили са сеанси при наши познати духовни учители и така нататък и нито медицината, нито духовната страна, в която вярваме им е дала обяснение ЗАЩО? А от друга страна мога да ти дам пример и с хора, които се друсат и създават и прекрасни деца, за които се чудим какво ли търсят в такива “семейства”.

  • Anna
   Отговор

   Напълно споделям коментара.
   Ако беше така, както статията твърди, всички престъпници и хора с ниско съзнание щяха да са бездетни.
   Истината е, че в нашето време се раждат единици деца с високи вибрации чрез най-подходящите за тях родители (т.е. те си имат свои критерии за подходяща за тяхното израстване среда, независимо от това какво смятат родителите им или обществото за правилно).
   Масата деца, които се раждат в наше време, за жалост са с първи живот на земята – т.е. това са души, които предния живот са били животни и тепърва им предстои да минат през ниските вибрации.
   Една от причините за безплодието именно при духовните хора е да им се даде възможност да се реализират духовно и да работят за цялото. Тяхната душа е избрала това и нито натиска на семейството, нито на обществото, нито на медицинските технологии могат да променят това. Нуждо е осъзнаване, за да се разбере това.

 • Velina
  Отговор

  Благодаря за прекрасната статия – за зачатието и за новите деца! С тази статия парченцето от пъзела си дойде на мястото! Сега вече разбирам много неща! Прекрасен ден ти желая! И пак БЛАГОДАРЯ!

 • Ludmila Maneva
  Отговор

  Направо пак ми се прииска още едно прекрасно ново дете да расте пред очите ми. Чудесна статия и благодаря за посланието!

 • Martina Ivanova
  Отговор

  Всеки намира по нещичко за себе си… И винаги се появяват поне няколко човека, които казват “Благодаря ти, точно от това имах нужда сега, сякаш си чула мислите ми”.
  Нямам представа защо точно сега. Така дойде и беше много настоятелно. Пречките на физическо ниво са само върхът на айсберга. И нито едно от изброеното няма претенции да отговаря на всички въпроси, нито да изчерпва темата. Съжалявам, ако някой се е почувствал наранен от публикацията. Писана е с любов и дълбоко уважение към всички.
  Може би понякога е нужно да разчовъркаме раната, за да извадим от там отдавна забравено стъкълце, и да й дадем шанс да зарасне. Обичам ви.

 • Соня
  Отговор

  Какво мислите за влиянието на хибридните растения, които ядем? Те не се размножават. Когато ги приемаме в тялото си, приемаме и информацията заложена в тях.

 • galja
  Отговор

  Към LadyA: Невинаги става, защото освен всички неща, изброени в статията, има ваксини, в които залагат безплодие чрез хормон, който се активира по време на бременността. Когато жената забременее, този хормон, вместо да пази бременността, каквато му е функцията, той я атакува, защото така е заложено от ваксината. Тоест приема хормона като нарушител. Затова напоследък има толкова спонтанни аборти – ако разбира се, тази ваксина е правена. Уж против рак на маточната шийка или папилома вирус – се си спомням точно. И защо искат точно на 12 години да се бие тази ваксина. За да разрушат всичко женско в зародиш. Четете д-р Атанас Гълъбов – “Световната конспирация срещу здравето”.

 • Vasi
  Отговор

  Преди седмица моят приятел ме попита “Къде е нашето бебе?Защо все още го нямаме?” Аз му отговорих, че то сега е на небето и просто чака точния момент, когато трябва да се появи.Зная го и го вярвам, не ние определяме нещата,както много хора си мислят, всичко е подредено предварително.Винаги съм чувствала болезнена потребност да бъда майка и ето, че вече съм готова за това.Знам,че ще се случи-в точния момент.Опитвам се да общувам с незаченатото си дете, всеки ден си го представям и го усещам все по- близо.Виждам усмивката му и усещам енергията му.Благодаря за статията, сега определено пъзелът се нареди!

  • Martina Ivanova
   Отговор

   Радвам се, че сме помогнали с нещо и искрицата още я има.
   Появата на дете, както и много други важни неща в живота ни са част от един дълъг път и те се случват точно тогава, когато сме готови за това. Всички знаем, че учителят се появява едва когато ученикът е готов.
   А нима има по-големи учители от Децата…

 • Даниела
  Отговор

  Като цяло написаното ми харесва. Възниква следния въпрос, ако децата се раждат там където ще бъдат създадени и отгледани с любов, защо деца се раждат при двойки, които не искат и нямат необходимата среда за отглеждане на тези деца и ги изоставят?

  • Martina Ivanova
   Отговор

   Защото душите си имат свой избран път, уроци и договори помежду си. Този индивидуален път може да включва и насилие, и болка, и мъка, и всякакви препятствия. Някой е в роля на агресор, друг на жертва, трети е избрал самотата или болестта… И това е заложено като стъпало за евентуално израстване и събиране на опитности от всяка душа, в зависимост от еволюционния й план.

 • Sabina
  Отговор

  Много хубава статия.Страшно много ми допада.В момента и аз съм на такава вълна, опитвахме с приятеля ми да бебеправим 6-7 месеца, но нищо не се получи.Аз съм на 34г., но да Ви кажа чак сега започвам да се чувствам психически готова да стана майка.Мислех, че бебка ще стане от първите няколко пъти-да ама не.Отидох в клиника по стерилитет, където само от рутинен преглед лекарят диагностицира хидросалпингс на дясна тръба,демек запушване.Предполагам, че съм го получила още като дете при операция от спукан апандисит.С лявата тръба не се знае точно каква е ситуацията, но докторът си ми каза, че съм за лапароскопия.И най-спокойно си ми заяви, че най-вероятно ще ми махне дясната тръба.Е да, ама може да реши и да махне лявата.Аз казах благодаря и си тръгнах. И тогава реших,че ще се боря по природния начин. Вегетарианка съм, спортувам, много чета , лекарства не пия и повече не искам да се връщам към традиционната медицина. Е, не я отричам, ако не беше тя , сега едва ли щях да съм между живите. Но мисля, че всичко е вътре в нас, ние сме тези, които вземаме решение за живота си.Е, да ви кажа, не искам да кълцат части от тялото ми, не искам повече да си правят с тялото ми каквото пожелаят, не искам да ми вкарват хормони, не искам да пия химии, не искам да ме дупчат, не искам да правя инвитро.Марти, много хубаво си го написала.Ние жените милеем за дете и даваме тяло, душа и куп пари в подготовки за инсеминации и инвитрота без да знаем какви рискове ще имат след време тези процедури. И всеки се чуди на това, че още не съм отишла по лекари, малко са тези които ме подкрепят. Не съм против инвитрото, но аз лично не желая да прибягвам до тази процедура.Нали не забравяме, че освен материя сме и енергия.Къде остава енергията при сътворяване на човешкия живот, къде е тайнството на това Божие творение.Ами ако Господ е решил друго за нашия живот, ако ние сми си избрали там горе да бъдем бездетни, а се опитваме с помощта на традиционната медицина да вървим срещу съдбата си? Куп въпроси си задавам и търся отговора за себе си, но мисля да следвам природните закони и да се възползвам от природните лекове.И още нещо, моя приятелка-кинезитерапевтка, също ще прави инвитро, скоро ми каза, че все повече в работата й се среща с деца-инвитро с церебрална парализа.Което пак ми дава доста поводи за размисъл. Искам да имам дете, но искам да е с Божията благословия и ако ми е писано. Не смятам да насилвам съдбата, но смятам да последвам стъпките на Марти,изложени по-горе.Ако не стане, ще помисля за осиновяване. Но мисълта за изкуствено оплождане нещо не ме блазни. Ако има бебе за мен, то ще се появи без физическите ми недъзи.И така, мацки, радвам се че мога да споделя това с Вас, защото много малко хора биха ме разбрали. Всички казват-върви по изследвания, прави инсеминации, операции и т.н. Но защо ли искам да следвам природните закони и интуицията си? Успех на Всички Вас!!!

 • Sabina
  Отговор

  Ами ако има сраствания по тръбите, т.н. хидросалпингс-тогава какво правим? Аз съм за природното лечение,решила съм го за себе си, но все пак?

 • Elena
  Отговор

  И на мен много ми хареса статията! Също и коментара на Сабина. И аз съм на 34 год. и имам проблем със запушване на тръбите.Подложих се на лапароскопия, за което малко съжалявам, но поне доктора не е премахнал нищо. И аз не искам да правя инвитро, въпреки че моят съпруг смята само това като възможност. Бях при д-р Емилова и според нея тръбите биха могли да се отпушат чрез плодолечение и природосъобразно хранене.

 • Denitca
  Отговор

  Едно ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ от СЪРЦЕ! :*

 • Стремеж Български
  Отговор

  и на мен статията много ми хареса, според мен също чрез премахване на токсините от тялото, би трябвало да се отпушат и тръбите….Освен това, последно време се замислям, даже и да е толкова токсична храната, която ядем, и водата от чешмата /няма да включвам всички тези “напитки”, които са в магазините като сокове, газирани, бози и т.н., защото е ясно че са отровни, и отдавна вече не ги употребявам и се чудя защо хората си дават парите за тях/, та идеята ми е , тя не е моя де, просто припомняне за основната молитва “Отче наш” преди хранене, смятам, че ако се помоли Бог да благослови това, с което се храним, то ще се изчисти и ще ни донесе само здраве….
  ….четох наскоро, че ако човек често благодари искрено, кармата му ще се изчисти…
  Аз гледам възможно най-много да се храня със според мен натурални храни, като например мляко от хора, отглеждащи крави /макар че законът непрекъснато ги принуждава да плащат глоби/, от него си правя кашкавал и кис.мляко, веднъж правих и сирене, разбира се , излишно е да се споменава, че няма нищо общо с купеното от магазина…. на терасата си отглеждам лук, чесън, джоджен, репички, касис, марули……естествено в много ограничени количества……не ми се изброява всичко, но като реша нещо, си го засаждам и консумирам после със семейството си /съпруг и 3 деца/, освен това съпругът ми произвежда мед, и има градина на село, оттам също носи какво ли не-череши, круши, лапад, коприва, билки, ……….., та има много хора, които си произвеждат сами храната, дори и сега, потърсете и купувайте от тях, не хранете чуждите вериги магазини…..Успех на всички бъдещи майки!
  Обичам ви, обичайте се и вие!

 • Antony Neo
  Отговор

  Чудесна статия! Бих искала да разбера кой е източникът, понеже ми се иска да я намеря на английски, в случай че я има.
  Благодаря предварително!

  • Martina Ivanova
   Отговор

   Радвам се, че ви допада 🙂 Източникът е този сайт, статията е моя.
   Тук 99% от материалите са авторски, не препечатки 🙂

 • Боряна
  Отговор

  Аз излекувах хидросалпингс с плодолечение.

  • Sabina
   Отговор

   Браво, Боряна. Колко дни беше на плодове? И аз смятам, че изходът е връщане към природния начин на живот. И смятам, че за всеки лек има природно лечение.

 • Sabi78
  Отговор

  Сега, вече от позицията на 38 годишна жена и все още нямаща дете, съм напълно съгласна със статията. Предният път, когато съм коментирала тук съм била на 34, а вече на 38. Тогава имах хидросалпингс, който борих повече от година с правилно хранене, билки, уринотерапия, компреси с рициново масло, глина, фертилен масаж и т.н. За моя радост последният ми преглед не показа течност вв тръбата, а и болките ми почти изчезнаха. Сега действам с ТЕС, медитации, утвърждения. В този ред на мисли, Марти, можеш ли да дадеш прдложения за естествено увеличаване на прогестерона в тялото и изобщо за нормализиране на хормоните, без да се налага пиенето на Дуфастон, за който също четох, че в бъдеще може да доведе до ракови заболявани, тромбози. Предписват ми го лекарите, поради факта, че имах един много подранил и дълъг цикъл поради задържан фоликул. Много се ушашках. Иначе статията е супер. Неслучайно четох за няколко случаи на дългогодишен стерилитет, излекувани с няколко сеанса ТЕС. По-малко стрес, повече медитации, утвърждения, по-страстен секс по възможност /ха-ха/- точно както Марти го е написала, а не обичайното упражнение. Качествена и повече сурова храна, драстично намаляване на кофеина, захарта, брашното. Същото важи и за препаратите за почистване, шампоаните, пластмасовите бутилки, козметиката – всички са пълни с вещества, имитиращи естрогените. И според мен, важното е да се смириш. Да правиш всичко това, да се усъвършенстваш, но без да го правиш с мисълта само заради бебето, а просто заради самата себе си. И смятам, че ако извървиш тези стъпки, Господ ще ти прати дете. Аз имам и друг вариант – осиновяване. Скоро слушах едно интервю на Георги Изворски. Според него, при 90% от двойките, които са осиновили дете, след това се ражда и тяхно биологично дете.

 • Sabi78
  Отговор

  Абсолютно съм съгласна с написаното. В тази връзка, Марти, можеш ли да дадеш някакъв естествен подход за повишаване на прогестерона, без да се налага пиенето на любимия на докторите Дуфастон.Идеята е регулиране на хормоналния баланс и забременяване.

 • Sabina Docheva
  Отговор

  А как да повишим прогестерона без да се налага да пием синтетичния и вреден Дуфастон за по-продължително време?

 • Добринка
  Отговор

  Приказна Моя МартИНа…прегръщам те ВЪЛШЕБНИЦЕ…някак си съм пропуснала този твой материал, за да се появи пред погледа ми в подходящия момент – от известно време усилено мисля как да помогна на две прекрасни жени да заченат…на едната и предстои 5-то инвитро…другата е с повишена интуиция и отлага инвитрото защото вярва че би могло да се получи по естствения път на любовта…сега ще им препратя този прекрасен материал, за който от сърце БлагоДаря .

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.