Що е то ченълинг? Да бъдем посланици, не просто канали – Послание от Дома.

599619_761007283914719_1669782879_nКакво е ченълинг и има ли той почва у нас?

Всичко Което Е, е Съзнание. Това съзнание се е разделило на привидни индивидуалности за да преживее себе си. Преживяваме реалностите чрез вибрационното излъчване от нашето съзнание. Вибрацията е място. Променяйки я съзнателно, ние се прехвърляме в паралелни реалности. Аналогията с асансьор е удачна.

Съзнанията ни са свързани в кристална решетка чрез морфогенетично поле. В този смисъл всеки канализира информация от вибрационното ниво, определено от неговото съзнание. На принципа на радиоприемника, мозъкът и ДНК са приемници и мислите, които се появяват в съзнанието ни, не са наши, а прихванати от полето.

Дали ще са свързани със страха за оцеляването, или с позитивни мисли за светло бъдеще и защита и борба с тъмно настояще, или с приемане на Всичко Което Е и съпътстващото го чувство на безусловна любов, зависи от вибрацията на съзнанието ни.

Осъзнатостта е тази, която ни предоставя избор за съзнателно излъчване на определени честоти. Тя е тази, която е причината за безбройните въплъщения на душата във физическо тяло. Когато се случи, душата се свързва с духа и се събужда от илюзията на разделението, осъзнавайки, че е Целият Океан в една капка. Тогава се появява и реалната възможност да се осъществи контакт с други нива на съзнание, които идват на помощ в по-нататъшния процес на трансформация и които помагайки ни, помагат на себе си, временно препънати от комата в която сме изпаднали, опитвайки се все по-дълбоко да изследваме плътната материя в гъстата вибрация на третоизмерната реалност. Защото Те сме Ние от бъдещето.

В момента има много канали на такава информация, защото трансформацията на човешкото съзнание тече с пълна сила. Да си канал е добре, но да си посланик е чудесно. Каква е разликата? Първите са канал на светлина – прекрасна, трансформираща информация тече през тях и всеки може да си налее чаша светлина. Но през останалото време живеят в осъждане и страх.

Да си посланик е да позволиш на тази светлина да те преобрази отвътре и да я интегрираш в мислите, думите и делата си в едно неразривно цяло. Тогава ти си пример и твоята светлина носи трансформация на всичко до което се докосне. Естествено това е процес и всеки канал има избор дали да работи към това да се превърне в посланик и по този начин да подпомогне процеса на Прехода или не. Информацията е светлина, но без съзидателната сила на безусловната любов, излъчена чрез електромагнитното поле на сърцето, тази информация може да бъде насочена и разрушително.

В тази връзка ще поместя едно канализирано от мен послание от арктурианците, свързано с настоящата обстановка:

~ Обични наши братя и сестри!
Сега Земята навлиза в Нов Етап на интеграция на Висшето знание, че Всичко Което Е, е вашата изконна природа и е време да бъдете по един уникален начин проводник на това.
Сега е назрял моментът, когато от вас зависи наистина много!
Вие сте Светлина! А тази Светлина се излъчва от вас, когато сте осъзнати за нея. Всеки път когато се видите в светлинното си тяло, това се проектира в света, който Е и вие го променяте. Така ставате причината за Квантовия скок в Новата Земя.

Вашето намерение за промяна е катализаторът, който задвижда квантови процеси за изцеляването на този нисковибриращ свят, който потъна дълбоко в мрака да изследва себе си и така съвсем забрави Кой Е всъщност – Бог в човешка форма, дошъл да преживее себе си чрез противоположностите.
Вие си спомнихте!

И сега е вашата основна задача, това знание да го приложите чрез Съзнателното излъчване на Светлина и Любов от сърцето.
Да, естествено, че знаете това, но искаме да ви подкрепим и насърчим да го правите както дишате, а не от време на време.
Вие сте ангели в човешка форма и този свят е на път да се превърне, ако вие изберете това, в Библиотека на всички същества в тази разширяваща се Вселена и това е от основна важност сега.
Новата Земя е свързана с вашите насочени намерения, чрез които я проявявате и всеки път, когато го правите осъзнато, придобива форма и я губи, когато оттеглите вниманието си!
Обичаме ви безмерно и сме винаги до вас. Ние сме Вие и чрез вас ние работим там, където ние не можем.
Едно Сме! ~

Благодаря ви, че споделяте тази статия чрез бутончетата отдолу. Нека стигне до повече хора, които имат нужда от нея!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.