Великото подравняване

Какви ли не информации се изляха за предстоящата дата 20 май 2012. От чисти информативни и наистина подготвящи и помагащи, до такива, носещи скрити и дезинформиращи, дисбалансиращи скрити послания. Припомням ви да не приемате веднага всяко послание, изляло се през ефира, а да го прекарвате през личния си барометър за истинност. Думи като “страх, помощ, тъмни сили, битки, мрак” и прочее, дори облечени в уж светли дрешки, всъщност идват от ниския астрал и целят смъкване на вибрацията. Много е лесно да го усетите, просто се вслушвайте в усещанията си. Какво винаги съм ви казвала – ако едно послание, събитие, човек предизвикват във вас чувство на тревожност, страх, несигурност, объркване, малоценност – бягайте надалече!

Аз разбира се, както винаги само ще споделя личното си субективно мнение и усещане (което не подлежи на логическа аргументация, доказателства и метрики). Последното го споменавам, защото в последните дни ми прави впечатление, че се появиха твърде много хора, които “много биха искали да повярват”, обаче търсят на всяка цена разпознаваеми за разума “научни” доказателства за всичко, което се случва. Логиката неспирно се бунтува и търси истината. Истината. Какво е тя? Не е ли една прекрасна метафора? Изразява всички онези вярвания, нагласи и убеждения, които в даден момент резонират с нивото на съзнанието ни. Нима съзнанието ни остава вечно на едно равнище? Не. То се променя, еволюира, разширява се и … променя нашите истини. А те в крайна сметка отразяват нас самите.

Факт е ситуация или събитие, чиято истинност може да бъде доказана научно или логично.  В науката факт е обективно проверено (тоест потвърдено експериментално) наблюдение, за разлика от теорията, която е обяснение на или тълкувание на факти. Факт, който се смята за истински, може да бъде по-късно опроверган, но също така опроверган факт може да се окаже истински. Тоест върху възприемането на фактите има голямо влияние смислите, които Егото влага. Хората са склонни да виждат факти, които потвърждават тяхната позиция и да игнорират такива, които ѝ противоречат.

Логиката е стремеж към фиксиране, задържане на онова познато нам състояние, което ни е известно. А вярата е поглед към неизвестното…

Развивайки логиката, потискаме интуицията, с което елиминираме възможностите за получаване на информация. Развивайки логиката, увеличаваме съмнението в себе си и така затваряме вратите на вярата. След това залостваме и портите на желанието си към развитие, с което се изолираме и всъщност елиминираме себе си. И в този план „унищожаваме” усета, способността си за несъзнателно проникване в същността на явленията, „убиваме” вътрешното си чувство, предчувствие, „премахваме” възможността за непосредствено достигане до истината… Затваряме достъпа си до интуицията, до информацията, която ни се дава от Библиотеката на пълното познание. (От теория на когиталността)

Затова сега ще ви споделя онова, което интуицията и и усета ми за надоказуемото ми подсказва, свързано с предстоящите дни. Защото това е една цяла поредица от невероятно засилена енергетика, не е просто една дата, в която очакваме нещо голямо да се случи. То така или иначе се случва непрекъснато – порталите се застъпват един с друг, оставяйки ни задъхани и дори голяма част от хората затруднени да интегрират високо честотните енергии, които ни се изпращат. Това е и причината толкова много хора в момента да са объркани, разфокусирани, да реагират неадекватно, да се въвличат в конфликти. Това е и причината при много хора да изплуват трудни изпитания. Не се страхувайте, не се противете, не изпадайте в паника. Старите матрици, в които все още се опитвате да се вкопчите просто не отговарят на новите енргии, старата парадигма просто се разпада. Просто е настанало едно велико чистене. Ама наистина сериозно чистене. Та как иначе, ако един пълен с мътилка съд не се изчисти и изпразни от ненужното, как ще се освободи пространство за светлината и високите енергии, който ни заливат? Отнесете се спокойно към енергийните предизвикателства, огледайте безпристрастно ситуацията, в която сте се озовали и намерете ползата и уместността. Колкото и на пръв поглед ситуацията да изглежда мъчителна и неприятна, тя носи нови възможности и ви подтиква към развитие.

А сега по същество: Още от Великден насам енергийното ускорение стана невероятно осезаемо. Земята вече буквално е с единия крак в петото измерение, нещата се случват (искате или не) и се променят с всеки изминал ден. И ние като енергийни същества също се променяме и еволюираме, следвайки Планетата към избрания път на Възнесение. Май месец поднася едни от най-мощните портали и възможности за ускорение и израстване. След портала на трите петици, следва друга голяма поредица от събития, от огромна астрономическа и астрологическа значимост. На 20 май 2012 ще се подравнят в една линия Земята, Луната, Слънцето, централното слънце на Плядите-Алционе и центъра на нашата галактика – Хунаб Ку. На същата дата има и Слънчево затъмнение. Веднага след това следва на 05.06.2012 транзит на Венера, минаваща пред Слънцето.

Според календара на великите маи, които са майстори на времето, това е денят нула, новият ден, новата година. Вероятно заради това някои от източниците казват, че на тази дата ще бъде рестартирана енергийната решетка. Енергийната решетка отдавна вече е изградена на ново, като огромен брой светлинни работници работят денонощно за това. Енергийната решетка вече е изградена, със съвсем нови компоненти. Тя регулярно и поетапно се пуска в действие, но наистина постепенно, за да можем да привикнем към новата енергетика, да я интегрираме и да нагодим телата си от светлина към нея. Както вече казахме – ако бъде пусната изведнъж, цялата – просто ще се получи нещо като токов удар – няма да издържим. То и сега се наблюдава такова объркване и хаос при много хора, та какво остава, ако всичко тръгне изведнъж…

Но това, което очаквам в предстоящото подравняване е действително да преминем в един от следващите нови периоди на съществуване, към пълното пускане на енергийната решетка в действие, поне пробно, докато изцяло се нагодим, за да бъде пусната изцяло и постоянно на 12.12.2012. При подравняването на 20.05 от Плеядите и Централното Слънце ще се изпрати силно концентрирана енергия, активационни кодове, които имат отношение към активирането на многоизмерното ДНК и телата ни от светлина. Галактическото подравняване ни подтиква да създадем едно наистина мощно светлинно поле, да обединим работата си. И действително, на 20 май стартираме реалното, осезаемо обединение на ядрото на светлинните работници в България. Дълго време работехме поотделно, всеки осветяваше неговата част от пъзела, но сега се случва така, че работата ни се обединява и концентрира, дори на физическо ниво. Започнахме още на 16 май с практиката на Алхамбра за изграждане на светлинно тяло, продължаваме с практиката на 20 май на Ваня Стойчева в Гайа. След това продължаваме това мащабно разгръщане и активиране на светлинните кодове на 2 и 3 юни, когато е семинара ни с Тенислав Христов, а на 5 юни, когато е транзита на Венера и подравняването и преплитането на Божествените мъжки и женски енергии завършваме веригата от светлинни активации с практиката на нашата специалистка по овладяване на женската енергия – Анастасия Гешева. Всеки от нас бе планирал независимо от другите и поотделно практиките си, без дори да съзнава предстоящите астрономически събития. Призивът за обединение е изключително силен и настойчив и подаден към всеки от нас – по време на тези провеждания заземяваме мощно светлинно поле – стартирайки с голямото планетарно подравняване и свързания с него транзит на Венера ще имаме подкрепата на някои от най-силните светлоносци. Е, нима това е случайно?

Нашите космически братя от светлина постоянно и настойчиво изпращат информация в ченълинги, медитации, сънища, визуализации и видения. Но дори за търсещите видими доказателства има информация. Космическият език е съставен от звук, цвят, светлина, геометрични форми. В клипчето отдолу е дадена съвсем обективна, видима информация, подадена още преди години, чрез създадени форми в житните кръгове. Това събитие бе очаквано. Готови ли сте? Не е необходимо да правите нищо кой знае колко особено – просто останете в тишина и покой, изучавайте вътрешната си природа, вслушайте се във вътрешния глас и визуализирайте мощното изпълване на физическите и фините си тела със светлина. Изпълнете със светлина, а след това я пуснете надолу през тялото си и я заземете – изпратете я право в сърцето на Планетата. Останете центрирани в сърцата си, не се поддавайте на илюзорните външни вълнения и дразнения. Дали ще присъствате физически на тези практики, или ще се включите дистанционно в мрежата от светлина – направете го, бъдете осъзната част от промените, допринесете за повдигането на колективния светлинен коефициент. В настоящия момент няма нищо по-важно от собственото ви духовно израстване и сливане с Божествената ви същност.

Ако тази публикация ви допада, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодаря ви!

httpv://vimeo.com/37633025

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

13 Comments

 • Иван
  Отговор

  Цитат от текста на автора:…” Още от Великден насам енергийното ускорение стана невероятно осезаемо. Земята вече буквално е с единия крак в петото измерение, нещата се случват (искате или не) и се променят с всеки изминал ден. “…… Госпожо авторе, Земята и всички останали планети ВИНАГИ са в петото, че и по-горни измерения. Да сте чували госпожо авторе, че има едно сравнение нарича се “сюнгер”? Цялата Вселена е като един сюнгер. Всички галактики, звездни системи, звезди, планети в тях “плуват” вътре във всички измерения ( до шеснадесттото – 16) . Триизмерните зрими планети са видими за физическото триизмерно око на човек. Има планети …( сфери )в по-горни измерения , които са видими само за Духовното зрение, защото нямат физически триизмерен еквивалент, но си съществуват. Такава е Астралната сфера(свят) в която “плува” триизмерната Земята с център, физическият център на Земята – това е 4-тото измерение. Физическата тризмерна Земя си е постоянно вътре в Астралната сфера ( планета) … Те пък “плуват” … вътре в Менталната сфера ( планета ) – 5-тото измерение…. и т.н. Точно така по същият начин човек е устроен и той, триизмерният човек и се съдържа (плува) вътре в астралното си, менталното си, причинното си и духовното си тяло. По същество Съзнанието на човек може да посещава всички съответни видими и невидими планети / сфери чрез невидимите си тела и да пренася съзнателна или несъзнателна информация за тях……….

  • Martina Ivanova
   Отговор

   Господине, по начина по който размахвате пръст и държите на парче да оспорите нещо, за да покажете знанията си, съвсем не възнамерявам да влизам в полемика, да се обяснявам, оправдавам и аргументирам 🙂

   Земята просто престава да съществува в триизмерната реалност. Образно казано – цялото Съзидание се качва с едно стъпало нагоре. Има изписани тонове книги по темата с измеренията, прехода, възнасянето на планетата и цялото енергийно превключване на вселенско ниво.Ако имате интерес, ще се информирате. Ако не – можете да продължавате да размахвате пръст 🙂
   Всичко добро!

   • rv9999
    Отговор

    Госпожо Иванова. Господунът не ви размахва пръст,а се аргументира чудесно, което ви дразни и нещата стоят точно така, както ги казва с тази разлика, че измеренията са 49, а ние имаме достъп само до 7 от тях. Ние имаме едно физическо и 6 фини тела. Много малко сте се самообразовала госпожо Иванова, не сте подкована със знания и опит и затова опитите ви да защитите тезата си са смешни. Земята ще си остане такава, както сега я виждате с тази разлика, че ако имате космически късмет, ще можете да си включвате съзнанието, което не е материално, към което от фините си тела искате. Сега докато спим, ние включване съзнанието си към астралното тяло и затова на астралните си пътувания казваме сън. При промяната сънуването ще е подчинено на волята. Дано разберте, какво искам да ви кажа. Промяната ще е нови способности, но на някои ще им се дадат, а на други ще им се отнемат. Исус е казал ” Който има малко, ще му бъде взето и малкото. Който има много, ще му бъде дадено още”.

 • Симеон
  Отговор

  Радвам се, че и в България има хора наясно с това. Макар на 14 години, след всичко преживяно се чувствам на 114. Мартина, може ли да направиш статия за какво предстои и как ще се отрази на всички – вярващи и невярващи?

 • Симеон
  Отговор

  Между другото, напоследък постоянно получавам “съобщения” по време на сън. Мога да споделя ако желаете? Също така ми пищят ушите много често, което според мен е повишаване на енергията?

 • сашка
  Отговор

  Здрявейте.Всичко това което пишете го усещам със всичките се сетива и сънувам.Знам че всичко е вярно.Точно на този ден в астрологичната си натална карта имам съвпад на новолунието със затъмнението върху моя северен възел в седми дом с много хубави аспекти.Знам че ще ми се случи нещо страхотно,което ще поддържа духът ми дълго време.

 • ВидеЛей
  Отговор

  Светъл ден на всички!
  Необходимо е да държим светлина в собствените си ум и сърце, което означава “будност”, осветеност.
  И достатъчно е да разширим тази будност и осветеност за връзка със светлинните работници по Земята (Светлинната решетка) и поне с нашето Слънце – ТО Е във връзка с Централното. 🙂
  Молете се, освен за себе си, за Цялото!

 • Martina Ivanova
  Отговор

  Приятели, чета всичките ви коментари (макар и да нямам възможности винаги да отговоря) и много, много се радвам, че вече срещам буквално навсякъде пробудени хора с отворено съзнание, с активирани психични сили, чуващи, виждащи, осъзнаващи, хора работещи съзнателно със светлината. Всеки ден получавам писма, обаждания, срещам се с тези хора, да знаете, че сме МНОГО!

  А това, което ме радва дори повече е, че сред вас има и млади хора! Киара и Мони – благодаря ви, че писахте! Споделяйте пос-мело за преживяванията си, това което до преди години се смяташе за откачено и беше обект на присмех, вече става нещо съвсем нормално и закономерно (както си е). Точно вие – най-младите сте невероятно важна част от новия свят, да знаете, че сте подкрепени, свързани с цялата светлинна мрежа! Бъдете спокойни и бъдете себе си без страх. Ще се радвам да споделяте повече!

 • Rayna
  Отговор

  Грандиозно! Вчера го прочетох и се смълчах!Обаче, като мълчиш не се чува. Така че, много благодаря Мартина! На мен ми харесва. Ако някой има да добави нещо -да добави. Мартина споделя своите преживявяния и усещания, и виждания. Към Иван и rv9999: интересни неща казвате. Всеки си изгражда представите както успее, докъдето е дорасъл. Нужно ви е Мартина да одобри вашите ли?

 • Boban_
  Отговор

  Здравейте – радвам се че има пробудени хора, а който има интерес и иска подробности, но не научни, да погледне в този сайт от датата 8 април т.г. и ако има търпението да ми прочете постовете ще разбере всичко, но накратко искам да кажа че така нареченото “денят на гърмящата змия” е всъщност пробуждането на кундалини:
  http://www.info2012.org/kakvo-novo-2012/comment-page-24/#comment-13695

 • Cookie
  Отговор

  Naistina e porazitelno kolko MNOGO hora po cql swqt, wklu4itelno w Bulgaria, sa informirani po edin ili drug na4in za slu4wa6toto se ili prosto go use6tat. Az sum na 19 godini i winagi sum imala nqkakwa neobqsnima za men samata wruzka s du6ata si, poslednite 5 godini bukwalno prekarah kato w sun, tuk, na fizi4esko niwo.. Sqka6 sum du6a koqto si ima tqlo, a ne tqlo s du6a.. Postoqnno powtarqh na mama 4e ne sum za tozi swqt, 4e NIKOGA nqma da porasna, za6toto swetut na golemite bukwalno me ujasqwa takuw kakuwto go wijdam, 4e az ne sum samo towa koeto wijdat, 4e ne moga da jiweq kato drugite, pla4eh postoqnno, za6toto nikoi ne moje6e da me razbere, a i az samata ne se razbirah. Sobstwenoto mi lice i tqlo mi bqha 4ujdi… Sqka6 gledah w ogledaloto towa lice, no to ni6to ne mi gowore6e.. Ne prili4a6e na du6ata mi! Mama i wsi4ki w semeistwoto mi bqha tolkowa pritesneni za men, zaradi podobni obqsneniq ot moq strana, celi 5 godini edin neswur6wa6t ko6mar, koito si be6e suwsem realen.. Wodeha me kude li ne, wklu4itelno po psihiatri i psiholozi ,dori razni wra4ki, makar PROTIW jelanieto mi, lekarite kazwaha 4e e depresiq, 4e ni6to mi nqma, 6te se oprawq, dawaha mi antidepresanti, wra4kite mi kazwaha 4e bilo magiq, rodowo proklqtie, drugi 4e dobroto i zloto se boreli za du6ata mi- wsewuzmojni GLUPOSTI, koito za momenta me oburkwaha tolkowa mnogo i pla4eh i pla4eh, wsi4ko towa me kara6e da se 4uwstwam po-zle i po- oburkana otnosno koq sum, kakwo prawq tuk, za6to ne moga prosto da jiweq kato drugite.. Zatowe se otteglqh w moite si wul6ebni swetowe, krasiwi, swetli, suwur6eni swetowe, u4ili6teto i wsi4ko ostanalo be6e su6tinski ko6mar. Postroih si edna stena mejdu men i wun6niqt swqt i drugite hora. Sqka6 du6ata mi e tuk zatworena w tqloto mi, no duhut mi se ree postoqnno iz wremeto i prostranstwoto i drugi swetowe, za6toto postoqnno turseh otgowori i postoqnno se mu4eh da manipuliram realnostta i da q naprawq takawa kakwato bih iskala da bude.. Suwur6ena! Iz4etoh kupi6ta knigi swurzani s duhownoto izrastwane, preminah prez kakwo li ne, 4uwstwah se kato izwunzemna sred wsi4ki hora, koito jiweeha tolkowa normalno i prosto nqma6e koi da me razbere. O6te powe4e 4e sum i ot maluk grad. No postoqnno namirah po nqkoe par4ence ot puzela i si go zapazwah nqkude w suznanieto za po-natatu6na upotreba :d posle namirah drugo i taka do den dne6en, kogato namerih dostatu4no otgowori i wijdam edna golqma kartina! Winagi si razsujdawah suwsem trezwo dori kogato wsi4ko be6e tolkowa trudno i absurdno, prosto moite si swetowe me zarejdaha s neweroqtno mnogo uspokoenie, wqra, nadejda 4e edin den wsi4ko 6te bude nared, 6te buda izcqlo sebe si i 6te moga da izpolzwam wsi4kite si talanti, me4ti i wuobrajenie i da gi spodelqm sus sweta! Prejiwqwah suwsem realno cqlata krasota i suwur6enstwo, w suznanieto si putuwah do su6testwuwa6ti i nesu6testwuwa6ti mesta, no za wsi4ki towa izglejda6e kato naprazno witaene w oblacite. Samo 4e ako ne ”witaeh w oblacite” 6tqh da poludeq, za6toto 6tom prekarwah wreme na u4ili6te i wuob6te tuk, pla4eh i pla4eh i pla4eh wseki den i predi da zaspq. A w poslednite 10 meseca nqkude sunqt mi be6e tolkowa naru6en, dori ne mojeh da spq. Negatiwnata energiq na hora i mesta me zaliwa6e i az pla4eh i togawa spodelqh na mama i tatko wsi4ko, koeto 4uwstwam, a te misleha 4e sum luda, izbuhwahme w bezbroi sporowe, kawgi.. A ne iskah towa da stawa!!! No 6tom te stawat nerwni az su6to stawa 6tqh naistina da se poburkam. Zatowa prekarwah wremeto si ili w me4ti, ili slu6ane na muzika, ili wuw ”wirtualnata realnost” kudeto gledah krasiwi mesta na kartinki ili risuwah. Iskah prosto wsi4ko da e normalno i da jiweem w 6tastie i mir u doma.. Nalepih wsi4kite steni na staqta si s krasiwi kartinki na cufnali wi6nowi durweta, aziatski deca s golemi krasiwi o4i i perfektni kosi, Maldiwski plajowe okupani w bqla swetlina i kristalno sini okeani, lubimite si modeli, koito izlu4wat tolkowa mnogo MLADOST, DETSTWO, krasota i 6tastie, cwetq, sapuneni balon4eta, nebesa… Haha sega gi gledam! Wsi4ko, koeto me prawi 6tastliwa, wsi4ko suwur6eno i prekrasno! I sega 6tom 4owek wleze w staqta mi wijda moite swetowe na cwetq, swetlina, krasota i detstwo. I ot izwestno wreme, wsi4ko stawa to4no takowa, kakwoto trqbwa da bude! Prekrasno!!! I celiqt swqt se pulni s hora koito opiswat i mi obqsnqwat za6to se 4uwstwah taka tolkowa wreme… Sega wsi4ko mi e qsno.. A mama e tolkowa spokoina i 6tastliwa, tq winagi mi wqrwa6e, za razlika ot tatko koito e mnogo.. lineen, logi4en, racionalen i cql jiwot se opitwa da me ”prizemi”, ”za moe dobro”. A e prekrasen 4owek i sum istinska 6tastliwa, 4e e moi ba6ta, no prosto ne razbira.. No znam 4e 6tom me widi da sbudwam me4tite si po nai-neracionalnite i nelogi4ni na4ini 6te powqrwa! haha! Kakto i da e iskah da spodelq 4ast ot istoriqta si! Bezkraino mnogo se radwam kogato wijdam kak we4e moga da goworq za towa, za6toto naistina we4e nawsqkude horata goworqt za takiwa ne6ta i towa ne izglejda kato ludost.

 • Васил
  Отговор

  Няколко допълнение понеже видях, че споменавате и календара и циклите.
  Ето за Потокът Супернова и Лъча на Галактическа синхронизация и Хунб Ку – http://www.pan-bg.com/articles.php?id=423

  Ще Ви бъде интересно ако насложите 4д картата върху вектора на равновесие за да видите точният съвпад с каналите и входящите пресечни точни.

  А това е за завършващите цикли от Космическата конвергенция през 1987 г. и какво предстои – http://www.pan-bg.com/articles.php?id=522

  Просто отбелязва допълнения към материали

  Ин Лакеш

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.