Къде си вярна ти Любов народна?

1351865753

В трепетни мигове на свързвание, проникновение и общуване чрез сърцата минават тези епохални дни на декември 2012. Всеки ми задава въпроса “Къде да отида на 21-ви декември?” Не знам! Само вие знаете отговора на този въпрос, и той е различен за всеки от нас! И аз си задавах толкова дълго този въпрос и молех Духа да ми подскаже къде трябва да бъда. Та дори минах през разни колебания и терзания. Толкова се стремях да отида на някакво тихо, кротко, спокойно местенце, високо в планината, далеч от глъч и врява, далеч от града и енергиите, характерни за него.

Оттегляне.. или бягство. Така популярната дума retreat всъщност означава освен усамотение – и отстъпление, отбой. А нима за това работихме цялата година 2012? Нима за това си я изработихме, падахме, ставахме, вървяхме напред, отгръщахме воали.. за да отстъпим накрая? Най-лесно е да се оттеглиш в планината. Ами хилядите и милиони хора, които все пак ще останат в градовете? Нали точно за тях ще е най-трудно, нали точно заради този миг сме дошли тук, за да повдигаме заедно светлината, колективните вибрации, за да държим високо нивото на Любовта. Какви ли не послания се изляха в интернет, какви ли не съвети и напътствия за предстоящите три дена. Други пък саркастично подмятат “Е добре де, ами сега ако вземе, че нищо не се случи, какво ще обяснявате после за цялата глъч?”. Да. За някои няма нищо да се случи. За онези, които чакат да се срине небето, да има светлинни и гръмотевични ефекти. Трусовете и трансформацита се случва отвътре И се случва най-осезаемо само с душите, които са готови за този момент.

Къде да бъдете ли?  Аз ще бъда там, където трябва да бъда. Знам, че 22-ри е с още по-голяма значимост. Съвсем не е случайно, че точно на този ден съм избрала да се родя на планетата Земя. И в сърцето си знам, че всеки миг вече се отброява, всеки миг е важен. Процесът на Възнесение отдавна е започнал и все по осезаемо тече в настоящите дни и часове, минути и секунди, в които прочитате този текст.

България е изключително важно ключе в този цикъл. България наистина е пъпа на света. От тук започва всичко.. Няма случайни неща на тази свещена земя. Отдавна сме заложили необходимото, а сега ние сме онази важна част от цялата формула, ние сме катализаторът, който отключва космическите портали и задвижва енергиите на Възнесението. Нека бъдем будни и активни във всеки миг. Още повече от всякога – будни в нулевата точка. Буден ум, отворено сърце, внимание и осъзнатост. Това се иска от нас.

Предлагам ви и новия ни прочит на тази стара възрожденска песен. Време е за Въз-родена България за разцъфне. Хайде да пеем заедно? Дори да не сте с нас на 21ви декември на мисия България, нищо не може да спре мисията на сърцата ни да се слеят в едно и да повдигнат духа на светия Български народ! Можете и да я допишете..сътворци!

V1.Къде си, вярна ти любов народна?
Къде блестиш ти, искра любородна?
Я в силен пламък ти пламни,
та буен огън разпали
на хората в сърцата,
да тръгнат в светлината.(2)

V2. Пламни, пламни ти в нас, любов гореща,
против страха ний да стоим насреща!
Да викнем всинца с глас голям
по всичкия Коджабалкан:
голямо, мало, ставай,
кураж и вяра давай!

V3. В сърцата истината призовете,
и цялата родина събудете,
дарете ярка светлина,
пълнете фините тела,
с любов тъй светла и ярка,
и с благодарност жарка.

Соло

V4.За нашето отечество и слава,
за наш’та свобода и държава
да си пречистим мисълта,
да си възвърнем волността
главите да изправим,
Земята да прославим! (2)

Ето как прекрасната Ваня Стойчева успя да реализира част от този нов химн на светлината:

httpv://www.youtube.com/watch?v=18wfAMnn9Lo

Ако намирате тази публикация за интересна и полезна, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Нека стигне до повече хора, които  имат нужда от нея! Благодаря ви!
Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

2 Comments

 • Диди
  Отговор

  Словата Български навред да възнесем
  и с Бога в нас да се понесем,
  о, наший съзидателю, о, Христе!
  Виж ни от святото небе,
  как нашето мълчание,
  предългото очакване,
  на път са да приключат.

  Благослови ти яркото желание,
  в Теб имаме ние упование,
  подвигът ни да е звезден,
  от мечти понесен,
  за славното Ти име –
  вечний Боже наш! 🙂

 • Nikolov
  Отговор

  <> – малииии …ако пък “беше избрала” да се родиш на 21-и какъв ли “катаклизъм” щеше да настъпи!!! А наздраве на 22-ри!! ХА ХА ХА!

  ПП Приятно триене мадам “коза”! ))))

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.