Сливане в Единното Съзнание – моят подарък за вас!

9600386-happy-team-of-people-with-hands-together-outdoorsПриятели, все по-уверено и осезаемо вървим в едни динамични промени, които всички изживяваме по свой собствен, свят начин, много индивидуален и различен. И при все тази индивидуалност, има неща, които ни обединяват. Много по-лесно променяме стари вредни навици, приемаме и обичаме искрено хора, които не сме понасяли преди, други пък просто си тръгват от живота ни, има една лежерна, плавна мекота и лекота, която ни носи напред… Промените си текат. Всички знаем, че това не е нещо, което се случва в един конкретен момент, а това е процес, който се разгръща от години. И все пак, божественото човешко колективно съзнание е взело решение в тези конкретни дни на декември месец 2012 да бъде най-върховния миг, кулминацията на нашето разгърнато съзнание и любов.

През златната порта минахме през златната есен с есенното издание на мисия България. А сега нека заедно прекрачим прага на диамантената порта.
Приемете този дар от мен, в този специален за цялото човечество момент. 20.12.2012. Игнажден. Какви избори ще направим и къде ще ни отведат те, зависи само от нашия свободен избор.

Нека всички обединим сърцата си, нека се слеем с всичко живо, с цялата планета, с цялото Съзидание, нека видим България чиста, осветена и пробудена и ясно заявим намерението си да оставим зад нас всичко чуждо, вредоносно и блокиращо божествения ни потенциал. И нека възнамерим да изградим ясна и кристално чиста връзка с енергията на Дома.

Оставете висшата ви същност да ви води в тази медитация. Обичам ви, нека бъде Светлина!

Пълният комплект от дискове с водени от мен медитации можете да намерите тук: http://www.svoizbor.com/path-to-the-light/

 

Ето и моят подарък за вас днес: httpv://www.youtube.com/watch?v=edsd3cG_Sh4&list=HL1355992209

Ако намирате тази публикация за интересна и полезна, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Нека стигне до повече хора, които  имат нужда от нея! Благодаря ви!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

10 Comments

 • Stoyanka Bozhkova
  Отговор

  ЗДРАВЕЙ МАРТИ!
  ПРЕКРАСНА МЕДИТАЦИЯ! БЛАГОДАРЯ ТИ ОТ И МИ СЕ ИСКА ДА ПРОДЪЛЖАВАШ ДА ПРАВИШ ОЩЕ ТАКИВА…
  ГЛАСЪТ ТИ Е ПОДХОДЯЩ, ПЪК И СИ ДОСТА НАВЪТРЕ В ,,НЕЩАТА…”
  БЪДИ БЛАГОСЛОВЕНА!
  С ОБИЧ: ТАНЯ

 • Маги
  Отговор

  Марти, клипът е на футболен мач, така ли трябва да е2

  • Martina Ivanova
   Отговор

   Mаги, как футболен мач, бе жена! Не ме шашкай така :-)) Но звучи весело де!
   Пробвах го, работи си, медитацията, над чийто клип работих сума ти време. Ето директен линк към Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=edsd3cG_Sh4

   • Маги
    Отговор

    Ами извинявай, но там където пише
    Ето и моят подарък за вас днес:
    при мен е футболен мач – FIFA 2012
    Англия – Румъния
    ………………………….

 • dimitarch
  Отговор

  Благодаря на Марти за чудесната медитация. Успехи !

 • Elena
  Отговор

  Бъдете благословено светло момиче!Моята дъщеря е родена на същата дата и година, но през октомври. Вие сте децата – учители. Сега с възторг наблюдавам “децата на децата”. Сбъдва се! Медитациите са прекрасни. Благодаря от цялото си сърце!

 • Ели
  Отговор

  Чудесна медитация,плекрасен глас!Кристал!Благодаря ти Марти от сърцето..!

 • Ani
  Отговор

  Невероятно ми въздейства!Благодаря!

 • Dani
  Отговор

  Браво, прекрасна медитация! Благодаря ти Марти от сърце!

 • Martina Ivanova
  Отговор

  Благодаря ви за отзивите, мили хора. Щастлива съм, че това, което правя помага на толкова много хора! Светлина и Любов от мен!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.