Практика за пречистване по Пълнолуние

Abstract big explosionМного астрологични събития се скупчиха в последната седмица. Номерологията и всички древни науки също по своему дават своите мрачни прогнози за тези тежки дни на изпитания. Но нека не забравяме, че всички те само дават предпоставки, не предопределености. От нас зависи по какъв път ще поемем. Те само открехват няколко вратички, но дали и как ще минем през тях – зависи от нас.

Нека се възползваме по най-добрият начин. Пълнолунията са винаги момент в който да се изправим срещу страховете и товарите си, да ги изчистим и освободим. Ключовата дума днес е пречистване. Мракът може да е сгъстен и да ни подплаши, но в него може и най-малката искрица да предизвика изчистваща експлозия която да изчисти дълбоко скрити и напластени сажди. Да – може да бъде болезнено, но пък – какво освобождение и облекчение! Не забравяйте – ключово е умението ни да издържаме на порива на сгъстената енергия понесла кармични уроци и разплати. Ако вместо да се смразим безпомощно, се изправим, отърсим, поемем и изчистим появилите се от мъглите сенки – само можем да си помогнем и да разчистим пътя си занапред. Днешното пълнолуние е само една прекрасна възможност за пречистване, да се освободим рязко и докрай от всичко онова което дълго сме трупали и скривали от самите себе си. Приемете го като една лечебна екстра порция взрив, която да разбута най-дълбоките пластове. Да – може и да заболи. Но тази болка лекува…

Снимка: Свещари Аркобо
Снимка: Свещари Аркобо

А в конкретика какво да направим – притихнете. Не правете резки движения, не поемайте важни отговорности, избягвайте излишното омесване в тълпата. Притихнете… усамотете се, запалете свещ. Пуснете си някоя хармонична и успокояваща мелодия. Можете да използвате добре познатото ви упражнение за отработване на страховете. Ако имате водените медитации, просто си пуснете записа и следвайте гласа. Можете и да последвате описаната тук практика, или просто да се оставите вашият висш Аз да ви води.

ПРАКТИКА за пречистване по Пълнолуние

Затворете очи и притихнете. Заслушайте се в звуците които чувате около себе си. Поемете дълбоко дъх и усетете как изпълва дробовете ви. Проследете дъха си, когато издишате. И докато наблюдавате всичко това, насочете вниманието си към сърдечната област. Усетете сърдечния пламък в сърдечната си чакра. Свържете се със сърцето на майката Земя и поемете от вечния й огън, сила и стабилност. Свържете се с небесния отец, с космичния пречистващ пламък. И оставете тези две енергии да текат през сърцето ви в пречистваща струя светлина. Свързани с Майката, с Бащата, в единението на сърцето. Извикайте всички свои ангели пазители, помощници, безплътни учители. Потърсете съкровеното си автентично Аз, онази вътрешна искрица, която обикновено остава незабелязана, докато се във вихъра на ежедневните дела. Помолете за Божията помощ и ангелски напътствия. Ако почувствате – призовете и Господарите на кармата, защото днес е изключително благодатен ден за изцеляване и освобождаване от кармични товари. Помолете и издигнете щит от светлина около себе си, който да допуска до вас единствено силите на светлината, най-благата, любяща и изцелителна енергия. Изпълнете сърцето си с любов и я почувствайте истински, физически как ви изпълва.

Изправете се срещу най-подтиснатите си страхове, болки, стаени емоции, срам, страст, обида. Назовете ги, разпознайте ги. И точно като лепкави сажди ги съберете в една черна топка. Един по един, пласт по пласт – оформяйте тази топка със сажди. И когато сте готови с нея, вижте как от дълбините на сърцето ви изригва мощен поток от светлина и любов, който облива тази черна топка. Плътна, кохерентна, наситена светлина. Вижте какво става с топката… как се стопява лека полека, как започва да просветва и в тъмнината да се появяват проблясъци. Продължавайте така, докато не се стопи, изпари, превърне изцяло в светлина. Простете, освободете се, пуснете се.

А сега помолете за изцелителна светлина Майката-Баща Бог. Вижте как към главата ви от високо се спускат разноцветни лъчи пречистваща и успокоителна светлина. Виолетов пламък, искрящо синя лечебна светлина, и после чист златен поток. Нека измие всяка следа oт сенките, от обидите, от сълзите, от обидата, от страха, срама и всичко онова което е било неразделно цяло от всяка ваша клетка. Ако потекат сълзи – оставете ги. Нека всичко се пречисти. Останете така колкото имате нужда, или помолете светлината да тече през вас до пълното изчистване и освобождаване.

И ще се почувствате нови. Пречистени. Преродени. Съвършенo хармонични и спокойни. Каквото и да се случи около вас, то няма да ви докосне. 

А ето и видео запис на водената от мен практика. Можете просто да пуснете записа, да се отпуснете и последвате гласа. Този в записа, или пък вътрешният, който ви води най-добре.

Да благодарим на всички видими и невидими сили, които ни дават възможност за тази целебна баня днес. И нека останем притихнали… в любов и благодарност.

Благодаря ви, че споделяте тази публикация чрез бутончетата отдолу. Нека стигне до повече хора, които имат нужда от нея!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.