Светла и добра – 2013 изгрява в цялата си пълнота!

Happy-New-Year

Започнахме 2012 с големи надежди, бяла – като недокоснат лист, както ни написаха списание Усури. Така и аз ви призовах преди точно една година – нека започнем на чисто! 2012-а е мечтаната година. Ще се променяме заедно, ще израстваме, а заедно с това ще сътворяваме един нов свят – така ни обещаха те.

А днес вече сме към така дълго чакания й край. “В началото беше скрибуцаща, направо плачевна – в нея се промъкваше страх, имаше я несигурността, паниката, тъгата. После обаче се включиха нашите небесни инструменти – радост, щастие, споделяне… И в музиката се промъкна някакъв ритъм, зазвуча с красота. За да стигнем до декември, на прага на Новото, на прага на раздялата с всичко ненужно… Сега вече се лее космическа мелодия – приютява и удовлетворява.”

Празничен момент настъпи! Нали толкова много го чакахме! Цяла година се спъвахме, падахме, ставахме, учехме уроците си! Взехме учебния материал за цял един живот само в една година. И идва празничното дипломиране – само за да отвори златната порта към новите висини на познанието за Живота и Любовта. Толкова е радостно, трепетно, празнично!

Толкова много се изговори за това какво се случва, и дали нещо се случи в тази година и в празничния й кулминационен завършек. Да, нещо се случи – и то бе за всеки различно. Дори научните изследвания на слънчевата активност и Земята прокараха един много ясно различим паралел към това как ние реагирахме на промените – необичайно отпускане, приемане, разбиране и омиротворение, безпричинно щастие и блаженство… За някои… За други – тази неподвижност донесе агресия и негативизъм. Както ви казвах многократно – навлизането в нулевата точка ще бъде като навлизане в гара разределителна – всеки ще усили в себе си и ще преживее такава реалност, каквато носи в сърцето си.
Нулевата точка – равна графика, нулева слънчева активност, нулеви стойности на магнитосферата на Земята, странно разположение на магнитните линии на Земята през последния месец – и това продължава все още. Ако приемем, че това е един много плодотовен пространствено-времеви портал, то той е още отворен! И това, което създаваме все още като вярвание, като вътрешен свят и себеусещане все по-бързо и категорично ще се проявява и във външния ни свят. Ами хайде осъзнато да творим, докато сме в нулевата точка – там, където съществуват всички потенциали.

И част от чудо_творенето е погледът назад – с искреност, благодарност, осъзнатост и смирение. Какво ви донесе 2012? Радости, мъки, тъга, усмивки, страдание, празнично ликуване, раздели, нови срещи, загуба на стари модели, стереотипи, страхове, хора, осъзнато разцъфване на ново разбиране, приемане, прошка? Толкова много неща се случиха през тази една година, че като обърна поглед към събитие през януари 2012 например, имам усещането, че това се е случило не преди година, а поне преди три. И точно така е. Както каза един мой добър приятел “Запознахме се преди една година, а от тогава минаха 25 години” 🙂

Моята лична 2012 година. Донесе ми огромно разширение, осъзнаване до неподозирани нива, стотици нови запознанства, раздели с други хора. Имаше моменти в които това болеше, имаше мигове на тъга, със сълзи и горчиви въпроси “Защооо!?”. Но и това отмина и се разтвори в уместността на безвремието. И разбирането, че само его-умът се чувства несправедливо обвинен, недооценен, огорчен. А всичко е точно така, както е. И така както е, то е съвършено.
Два издадени диска с водени медитации, чрез които стотици хора споделят, че са достигнали неподозирани висоти на отключване и трансформация, стотици изцелени и пробудени хора, 162 статии, безброй други малки и големи споделени “прозрения”, отключвания; интервюта със знайни и незнайни носители на Светлината по света – Инелия Бенц, дон Мигел Руиз, дон Хосе Руиз, Мел Гил, Геше Майкъл Роуч, Джефри Озуалд, Владимир Данаилов, Мадлен Алгафари, Валди Събев, Ваня Стойчева, Данчето и кристалното й ангелче Дария, гениалният български учен Димитър Димитров, откривател на лечебната храна Сириус-Д, Теди, Вера, Ради, Милена; десетки срещи, беседи, семинари, медитации из цялата страна! Боже, истинско богатство! Каква пълна година!
Имаше големи пропадания, но веднага последвани от излитания, буквално отскок като от трамплин. “Своите” се оказаха “чужди”, а “чуждите” – “свои”. Ролите се сменяха непрекъснато. Страхове, сенки, несигурности, комплекси, вирусни чужди убеждения, блокажи – всичко това падаше с гръм и трясък и докато падаше – болеше. Но след това, с какъв блясък, доблест и светлина се разкриваше долният чист пласт и съвършеното ново разбиране.. и приемане.

Благодаря на всеки един от вас – знайни и незнайни приятели. Със стотици поддържаме контакт, чрез срещи, писма, съобщения, телефонни разговори. И още хиляди знам, че направиха промяна.. и докоснаха и те на свой ред сърцата на онези, близо до тях. И така, подобно на домино – се разширява знанието, любовта и светлината! Благодаря на всеки за споделеното, за сълзите от благодарност в очите, когато се срещаме и споделяте каква огромна промяна е настъпила в живота ви. Благодаря за стотиците писма и обаждания! Благодаря за така силно светещите работни групи на светлината във Варна, София, Бургас, Силистра, Габрово, Кубрат, Ямбол, Царево, Карнобат, Шумен, Пловдив, Кюстендил, Русе, Благоевград! Сигурна съм, че сте и повече и простете, ако съм изпуснала някого. Благодаря, че работите така отдадено върху себе си и разпространявате светлината. Отново се обръщам към всеки от вас – вярвайте в себе си, вярвайте в собствената си светлина и смело я пуснете навън! Знайте, че вие СТЕ ДОСТОЙНИ! Все повече и повече ще има нужда от вас, за да вдъхнете вяра, сигурност, любов и сила на хилядите тепърва проглеждащи и прохождащи. Знайте, че където и да отидете, вие сте нужни! Дерзайте, смело! А аз оставам тук – притихнала, и готова да подам ръка на всеки, който има нужда от нея.

Благодаря и на шепата злонамерено хвърлящи шепички кал 🙂 Присъствието ви е сигурен признак, че сме свършили много добра работа и сте прекрасен контраст. Съчувствам ви и обичам всички ви и ви напомням, че тъмнината е непроявена светлина. Нека новите потенциали в настъпващата година й помогнат да се осъзнае и прояви!

Очаква ни новата 2013 година. Годината на водната змия обещава да бъде много плодородна, добротворна и пълна с богати потенциали. Стига да успеем да ги съзрем и вземем бързо решение как да реагираме. С това се отличава змията – трябва да правиш избори, ясни, осъзнати и да действаш бързо. Но това не означава, че по подразбиране животът ни изведнъж от само себе си ще се обогати, ще се изпълни с любов, разбирателство, изобилие. Ще се изпълни само с онова, което носим вече в себе си. Ако вътрешният ви свят е изпълнен с мир, приемане, хармония, благодат, изобилие – то и това ще се проявява все по-бързо. А ако носите друго.. е – каквото и да е то, ще го видите все по-ясно проявено в материята.
Затова.. какво ли да ви пожелая приятели – освен все по-голяма и по-голяма степен на осъзнатост. Научете се да бъдете осъзнати наблюдатели на всичко, което тече отвътре и отвън. Независимо дали ще го окачествите като добро, или лошо, негативно, или положително – имайте смелостта да го погледнете право в очите, да не го криете, маскирате и потулвате надълбоко. А да го посрещнете с отворени очи, честно и да го трансформирате, ако не ви допада. Изучавайте емоциите си, защото те са много ясен индикатор и пътеводител за дълбоко вкоренените модели, които още ни пречат да се реализираме максимално. Не се срамувайте от сенките си, пуснете ги да излязат на светло и ги променете.

Мечтайте все по-смело и още по-смело пристъпвайте към действия, за да осъществите тези мечти! Осмелете се да излезете извън шаблона, творете с размах. Не робувайте на стари модели и убеждения и ограничения от типа “За да стигна до висше духовно развитие и хармония, първо трябва да реша първичните си потребности като дом, стабилност, финансово благосъстояние, одобрение” и т.н. (подобно на пирамидата на Маслоу). Защото дълго скриваната истина е, че откривайки центъра си, в който си хармоничен, спокоен, центриран, полезен на Цялото, изобилен в съзнанието си, то всички останали атрибути на изобилието и просперитета идват сами. Но тогава те са следствие, а не причина. Не битието определя съзнанието, както ни набиваха в главите толкова години, а СЪЗНАНИЕТО ОПРЕДЕЛЯ БИТИЕТО!

Така че днес ще ви пожелая само едно. Нека в новата 2013 година, съзнанието на всеки от нас, в свой собствен темп, да се изчисти и светне така ярко, че пре-открие всичко това, което отдавна знае – а именно, че цялата творческа мощ на Вселената, цялото здраве, щастие, радост, усмивки, изобилие, знания, мъдрост, истина и посперитет.. се крият в нас. И нека един по един, като милиарди лампички в нощта, да светнат всички онези съзнания, които още се лутат в мъглата. И да става все по-осезаемо, живо, творящо колективното ни творческо съзнание.

Светла и добра – 2013 изгрява в цялата си пълнота! Честита да ни е!
httpv://www.youtube.com/watch?v=m5TwT69i1lU&list=FL1EwUWVfOOfsLxr7oXE3-cw&feature=mh_lolz

Ако намирате тази публикация за интересна и полезна, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Нека стигне до повече хора, които  имат нужда от нея! Благодаря ви!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

6 Comments

 • АЗ
  Отговор

  Мила Марти,БЛАГОДАРЯ!Бъди все такава……Приеми моя букет от СВЕТЛИНА И МНОГО ЛЮБОВ!

 • Вили
  Отговор

  Марти, огромно БЛАГОДАРЯ за милите думи, прекрасните статии, чрез които винаги усещам подкрепа. Наситени с толкова любов и така силно я излъчват, Благодаря, поклон!
  Честита 2013 Година!!! Нека е щастлива, изпълнена с наслада, с любов, с красива музика и прекрасни приятели, с вълшебни мигове всеки ден! 🙂

 • Martina Ivanova
  Отговор

  Благодаря ви, мили дами. Любовта и подкрепата, която виждате в статиите, отразяват само и единствено вас самите, така че – поклон пред вас и благодарност!
  Ако се съмнявате, че е така и че може би само ви лаская – погледнете някои от последните коментари под една друга статия, където други двама господа пък твърдят, че статиите ми са изпълнение с манипулативност, всяват страх и заблуда 🙂
  Както винаги съм казвала – начинът по който приемаме околния свят отразява нас самите.
  Така че – поздравявам ви за красотата, която отразявате 🙂
  И благодаря!

 • VET
  Отговор

  Благодаря, че има такива светли същества като теб! На мен също много помогна през тази година. За мен тя беше най-голямото предизвикателство в живота ми.
  Пак благодаря и продължавай да ни вдъхновяваш.

  • Martina Ivanova
   Отговор

   Здравей, мила!
   Радвам се, че и през тази година сме все така заедно. Бая предизвикателства ни хвърли тази 2012. И падания и ставания имаше много. Вярвам, че научихме много и продължаваме напред – по-мъдри, пораснали, облекчени от излишен товар и с нов светоглед.
   Благодаря ти, нека бъде пълна, добра и спокойна тази година!

 • Elena
  Отговор

  Благодаря на Бога, че те има, Марти! И другаде бях споменала, че си от децата – Учители/мога да съм ти майка/. Моето пожелание към теб е от онази нежна детска песничка ” Блещукай, блещукай малка звездичке…” Продължавай да светиш, а ние благодарните души ще отразяваме и увеличаваме светлината за радост на Планетата! Да е честита и благодатна за теб Новата година!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.