Новите Фарове! Блестете смело!

embracing_light1cropВсе повече приближаваме към онази поредна психологическа граница – в която прекрачваме към новото, към новата 2013 година, която е изпълнена с трептящи потенциали, чакащи да се разгърнат и осъществят! Новата година на Змията общава да бъде много плодородна, добротворна и пълна с богати потенциали. Стига да успеем да ги съзрем и вземем бързо решение как да реагираме. С това се отличава змията – трябва да правиш избори, ясни, осъзнати и да действаш бързо. Да знаете, че очаквам с трепет да се пробудят и осмелят новите “водачи”, новоосъзнатите предводители, които ще вдигнат високо факлите, които ще засветят уверено като фарове в нощта в новата 2013 година.

Кой накъде свърна и по какви свои си пътечки пое до сега … това няма никакво значение. Всеки си знае неговия път. Но със сърцето си знам, че има още десетки, стотици светлоносци, които тепърва се осмеляват да съберат фрагментите си, встъпват в силата си и поемат договорите си. Знайте, че вие СТЕ ДОСТОЙНИ! С цялото си сърце ви го казвам и вяра, споделена в поредната синхроничност и съвпадение в усещанията с една от най-смелите предводителки на Новото време – Ваня Стойчева. Не се съмнявайте нито за миг, и не оставяйте надменността на шепа, самопровъзгласили се за избрани да потъпчат полета ви. Всеки един от вас е предводител и фар! Нужно е само леко окуражаване и вяра в собствената ви бляскава светлина!

Все повече и повече ще има нужда от вас, за да вдъхнете вяра, сигурност, любов и сила на хилядите тепърва проглеждащи и прохождащи. Знайте, че където и да отидете, вие сте нужни! Дерзайте, смело!

Казвала съм го много пъти и няма да спра да го повтарям – всички вие, всички ние сте/сме невероятни, могъщи, Божествени същества, с огромна светлинна мощ! Няма нито един сред нас, който да е по-малък, или по-голям от другите! Няма гурута, няма Богоизбрани водачи – всички сме равни в силата и възможностите си. Единственото, което трябва да направим е да приемем и осъзнаем собствената си сила, да пуснем свелината си силно, така че да пропука пашкула, който ни е стягал толкова време – да встъпим в силата си, която се таи вътре в нас и да оставим Божествената ни същност да разцъфти в цялата си красота, краски и светлина!

Когато отново и отново някой от вас се пробуди и сам осъзнае собствената си красота и величие, когато застане в центъра си, когато поредният човек ми каже “Щом развържа някое възелче и пред мен се открива нов хоризонт. Изключително вълнуващо е 🙂 Прекрасно приключение! “ – тогава сърцето ми пее, душата ми празнува и единственото, което ми остава е да се преклоня в любов пред светлината на поредното пробудило се същество!

И както казва моята приятелка и светла съмишленичка Михаела Петрова – “Има една група хора, които не са насочвали вниманието си към тази материя 20, 15, 9, 7 … години, но в момента, в който “отключат”, се оказват по-готови от някои от най-отдадените на каузата си светлинни работници. И на тях също е важно да бъде даден шанс, а не да им се казва “кога стана циганин, когато ти почерня задника”. Ами, те са си имали свой път и кармични дела. Но си им е дошъл моментът да “се активират”. Та, нашата задача е да се синхронизираме едни с други, да се радваме на всеки нов медиатор и да се свързваме чрез сърцата си.”

Поклон пред всички вас, обичам ви и благодаря за общото чудо, което сбъдваме заедно!

~ Мартина Иванова

Ако намирате тази публикация за интересна и полезна, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Нека стигне до повече хора, които  имат нужда от нея! Благодаря ви!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

2 Comments

  • Ваня Иванчева
    Отговор

    Благодаря ти Мартина.

  • zoia sun
    Отговор

    Благодаря ,Марти !!! Обичам ни ,в цялото ни величие и Светлина ,ние всички сме едно ,едно голямо Слънце от Светлина , и както Слънцето дава живот на всяко живо същество ,така и ние ,светим ,топлим ,обичаме ,блестим своето величие ,сила и красота !!!! <3

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.