Наричане и посяване в Новата година – с чисто намерение

TRIADE

След всички вълнения, които отзнаменуваха пре-хождането ни в новата епоха, в новата 2013 година, като по традиция исках да ви подтикна и вдъхновя да започнем отново на чисто. Да се отърсим от всичко старо, от всички сенки, които сваляхме пласт по пласт през 2012 година. Дори призовах приятелите си във фейсбук : “Ако има неща, задачки, които по една или друга причина сте избягвали да свършите в 2012 година и сте оставили да отлежават, мисля, че сега е най-подходящия момент да се захванете точно с тях и да изчистите пътечката пред вас. С толкова отлежаване, вече са цъфнали и вързали. Да разчистваме и да засяваме нови семенца, че реколтата вече се задава! :-)” А когато разчистим старото, когато се осмелим да продължим напред, ни остава само едно – да сътворим новото, нали? Но не само в мислите и мечтите си, ами след като го възнамерим, да се захванем здраво за работа. Защото, както наскоро един много обичан от мен човек, който е далеч от всякаква езотерика и духовни дела сподели (то беше по повод Прехода, но е общовалидно): “Хората мислят че някой ще промени света за тях и после само сядаш на масата и пируваш . Ама то е като на Бъдни вечер – ако не си свариш боба и не си омесиш питката – седиш гладен “

Та така. Остава само да ви пожелая да имате достатъчно хъс и творчески размах, за да намерите най-добрата рецепта, воля, любов и постоянство, за да си омесите питката. И накрая – отворени сетива и готовност за приемане – за да се насладите на пиршеството. А по повод майсторството в омесването на питката е несравнима Ваня Стойчева, с която неотдавна ви срещнах по-отблизо. С благодарност споделям нейното лично наричане и възнамеряване за новата година, което както често се оказва е общовалидно и силно резонира с много от нас:

“Честита Нова Година и честито на всички именници. Благодаря ви за прекрасните пожелания вчера, както и за милионите рози. Честит рожден ден на прекрасния Стийв Родър – един от най-балансираните, мили, любящи посланици на Новото Време.

Нещо много болно си отиде с вчерашния ден и в днешния, свежа и изкъпана през нощта в ангелския спа-комплекс, искам да си изкова късмета чрез чисто намерение. Вярвам, че късметът ми не се крие в гърненце (колкото и красота и ритуал да има в традицията.) Късмета си го ковем сами. Поне моят избор е такъв.

Възнамерявам окончателно да се освободя от всичко старо и ненужно – всичко, което повече не ми служи и не е за моето най-висше благо.

Възнамерявам да пречистя етерното и физическото тяло, така че те да могат да поемат още повече светлина от висшите ми аспекти и да започнем реалната работа по промените, които неминуемо настъпват вследствие на активациите на кодовете, работата с чакрите, промяната на базисните убеждения и изчистването на имплантите, блокажите, отпечатъците, шаблоните – цялата артилерия на миналото, която повече не ми служи.

Избирам да направя мост с работата, която започнах в Кройцлинген през пролетта, а именно – напасване на земната система от тела със светлинния макет за тяло, който получих от моите приятели ангелите. Тази работа бе прекъсната след идването ми в България, тъй като акцентът падна върху груповата работа и активациите.

Избирам за себе си живот изцяло в новоизградената мрежа на Христовото съзнание, живот в благодат, изпълнен с най-прекрасните Божествени програмни версии за всяко цвете от живота ми – любов, радост, мъдрост, Здраве, сексуалност, красота, вдъхновение, интуиция, творчество, мир, изобилие, собствено майсторство, състрадание, баланс и хармония, смирение, приемане. Нека всички тези сфери бъдат изпълнени с блестящи модели, идващи направо от сърцето на Бащата Майка Бог, признаваща и възлюбваща всичко съществуващо – такова, каквото Е и в същото време надраснала непрекъснатите дърпания на дуалността и кармата. Живот в благодат, при който си в света, но не от него.

Избирам да живея живота си над света на огледалата – това е един нов вариант, при който – ако човек не желае, не възпитава никого. Този модел идва като вариант тогава, когато сме изработили кармичните договори (иначе те ще ни дърпат към огледалата, за да свършим работа, която сме поели по избор.) След като обаче основните клаузи са изпълнени, можем да заживеем над тези лабиринти, като при това положение – ако някой се отнася неправомерно към мен, вместо да му отвърна със същото – за да му покажа огледало и да го възпитам, аз го благославям и си оставам в собственото прекрасно пространство, а въпросният човек си търси коректива другаде. Преди няколко дни Михаил ми каза, че всеки човек получава това право след като премине през пречистващите етапи на процеса

Избирам да продължа да приемам все повече светлина, знания, мъдрост, творчество, красота и вдъхновение от висшите си аспекти, здраво стъпила на земята.

Избирам за себе си да започна да преизграждам вече заземените светлинни мрежи в земни структури на изобилие, бизнес-отношения, изграждане на нови места и поддържащи обществени структури – всичко онова, което е задача на строителя на Нови Светове. Избирам това творение да става в състояние на лекота, радост, детско изумление и щастие, за висшето благо на всички, в съвършения момент.

Избирам в тази вибрация на истински ентусиазъм, нови правомощия и възможности, да се магнетизираме взаимно с хора, които наистина се интересуват от грейналите варианти, които се откриват пред нас и искат да ги пробват, да се вградят в един изцяло Нов живот; хора, които са водени от пламтящите си сърца и искрения, нестихващ ентусиазъм; хора, готови да поемат риска да стъпят на непозната територия и просто обичат тръпката на новооткривателството и пионерството. Хора, които обичат да действат и изразяват себе си и се интересуват много повече от ярки и решителни стъпки напред, отколкото от задкулисни игри. Нека строителството на новите, материални структури, чиито шаблони вече са спуснати започне СЕГА!

Избирам за себе си ведростта, лекотата и яснотата на високите измерения.

Избирам цялата турбуленция на миналата година да бъде напълно изчистена и забравена.

Нека всички извършени активации, утвърждения, молитви, наричания, изчиствания, настройки, балансирания, светлинна работа с корди и нишки, прекачване на линии, зареждане на нови програмни версии, заземяване на нови светлинни кодове и вълни, бъде реализирана и умножена в знака на безкрайността.(За мое благо, както и за благото на цялата страна, планета, галактика и вселена.)

Благодаря на ангелите ми за безкрайните дарове, окуражавенето, подкрепата, блестящите идеи, които ми поднасяха. Благодаря им за нестихващата помощ по саморазкриването ми. Благодаря за безкрай многото пъти, в които – обезкуражена, исках да се откажа, но те заставаха пред мен, закриваха с крила лаещите сенки на света и ми казваха: “Бъди Себе Си, отстоявай онова, което сърцето ти чувства – върви напред не с измамна представа за съвършенство, а с простота, чистота и честност. Разтръбявай истините с цялата си страст и с всички любими средства, като изчакаш всеки да си направи изборите. Не се страхувай, че ще останеш сама, защото за всяко място има много възможни кандидати и ако един отпадне, ще се появят нови.”

Казвам това с ясна цел – по пътя на Себе изразяването ние губим доста хора и понякога се плашим, че – ако продължим да тръбим тези все още необичайни истини, ще останем сами.

Това обаче не е вярно, защото – ако едни хора си тръгнат от живота ни, идват други – още по-подходящи, още по леки и ентусиазирани.

Така че – смело напред. Колкото до вакуумните моменти, имала съм ги много. Няма да лъжа, страшничко е, но минават, а на другия ден се събуждаш още по свеж и радостнен.

Такъв ден е днешният.

И нека пребъде цялата ни светлинна работа във вечното СЕГА!

Сега ще си наредя всички подаръци и ще започна Новата Година с лекота и спокойствие в сърцето.

Щастлива и спорна да ни е.

Да бъде!

Ако намирате тази публикация за интересна и полезна, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Нека стигне до повече хора, които  имат нужда от нея! Благодаря ви!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.