2012, нулевата точка, или “Гара разпределителна”

Колкото повече доближаваме до съдбоносната дата през декември 2012, толкова повече безумни мнения, прогнози, предположения и научно обосновани твърдения се ширят в пространството. Днес например майка ми развълнувано ми разказа как по телевизията някакъв човечец обяснявал как Земята ще се разцепи, и той е конструирал някакви капсули, които били пригодени да спасяват до 10 човека накуп. А от какво да ги спасяват – ами от апокалипсиса! Извадил карти, разчертал, показал, и научно доказал как на 21-ви земната твърд ще пропадне, ще се активират къде каквито вулкани има и населението масово ще измре. С много малки изключения.

За декември 2012 ще напиша специална статия скоро, както съм ви обещала, но сега само ще ви оставя малко домашно за размисъл. Не казвам, че това за което предупреждава гореспоменатия човек е грешно. Всъщност изобщо не знам какво точно ще се случи на 21.12.2012. И дали изобщо нещо (видимо) ще се случва. Знам само, че всички ангели, архангели, извънземни, същества от светлина, от високите светове, от паралелни измерения, Крион, Метатрон и цялата плеяда възнесени учители – всички мълчат по въпроса. Пророчества (истински и вярни) няма. Всички те ни казват “Спрете най-сетне да ни питате какво ще се случи. Ние не знаем. Зависи от вас”. И това е точно така. Зависи от нас.

Това което със сигурност ще се случи е едно велико космическо събитие, което се случва за пръв път в познатата ни история. В денят на Прецесията, неколоцина космически тела ще се подредят в абсолютно права линия. Ще се подравнят Централното Галактическо Слънце Алцион, Сириус, Плеядите с централната им звезда, нашето Слънце, Земята и още няколко космически тела.  Това събитие се нарича Галактическо подравняване. И за най-незапознатия е близо до ума, че при такова подреждане в права линия на толкова много и толкова могъщи космически тела, ще се получи някакво особено завихряне на енергия. Знаем, че Земята се върти, движена от електромагнитното поле и от силата на гравитацията. Те са в някакъв определен баланс. Знаем вече за съществуването на магнитните полюси и кристалната решетка на Земята. Но когато толкова много космически тела влязат в една точна, централизирана подредба, то те неминуемо ще създадат съвсем различен електромагнитен вихър, тотално различно електромагнитно поле. По какъв начин то ще измести магнитните полюси, до какво ще доведе пълното активиране на новата кристална решетка – тепърва ни предстои да разберем. Едно нещо е сигурно – при създаването на това ново непознато до момента електромагнитно поле, илюзията на линейността ще се размие, ще се озовем в така обсъжданата напоследък нулева точка. Не е случайно, че толкова често попадаме на този термин, че се появиха методи, които ни учат и подготвят как да пребиваваме в това състояние. Нулевата точка, или квантовото поле на чистото осъзнаване, за което всеки път говорим и се учим на семинарите, които провеждаме.

Но защо нулевата точка е толкова важна за нас? Както вече казахме, с галактическото подравняване, космическите тела, взаимодействайки помежду се, ще създадат невиждано досега гравитационно и електромагнитно поле. Тогава цялата планета Земя ше се озове в точката нула. С какво е характерна тя? В нея няма линейност. В нея всички потенциали вече съществуват. Фактически, точно от това нулево поле се ражда АБСОЛЮТНО ВСИЧКО. Там се намира великото “НИЩО”, което е пълно с потенциали. А кой потенциал ще изберем да преживеем и материализираме, зависи само и единствено от нас.

В тази връзка преди ден написах следното нещо във фейсбук, провокирана от поредните залитания по конспиративните “величия”, които много хора жадно следят:

Навлизаме в изключително важен етап от Прехода. Буквално всяка душа се брои.. и за всяка душа се води битка. Много хора са избрали да тръгнат по някакъв път, много хора са с абсолютната увереност и самочувствие, че са прогледнали. Но едни избират да пРогледнат, да опознаят полярностите и да изберат Светлината. А други избират да погледнат и задържат погледа си към една от полярностите .

Например към конспиративните теории. Те са безспорни, съществуват, и разни тъмни същества съществуват. Всичко е преплетено в едно цяло, в една проявена Вселена. Но с какво ни помага това да държим взора си отправен към тази тъма? Има хора, които толкова ги е страх, и толкова внимават да не би случайно някой да им открадне енергията, чрез големи събирания, било то на семинари, на медитации, или спортни мероприятия, че бидейки непрестанно фокусирани в това да разобличат поредната конспирация, всъщност доброволно отдават енергията си и подхранват един мрачен егрегор на страх и мрак. Хранят с енергията си точно това, от което толкова се страхуват. Цели групи има във фейсбук, пълни с хиляди хора, вторачени в този информационен поток…

И това е избор, но ви казвам – докато си чешете езиците, разобличавайки това или онова, бъдете осъзнати! Защото вие управлявате енергия! А как я управлявате и в каква посока насочвате енергийния поток?
Когато вибрирате на честотата на Любовта, няма начин вирус, нискострално същество, рептил, масон, или каквато ще да е друга мрачна “гадинка” да ви се залепи. Но ако подхранвате с непрестаното си внимание точно тези същности и явления, ставате отворен портал точно за тях.

 Настанало е времето за най-важните избори. Няма случайни срещи, случайни хора, случайни разговори, и случайни подмятания. Няма “просто си бърборим”. Вие сте Творци. Вие управлявате енергия. Правете осъзнати избори, защото от избора ви днес зависи общото “утре”. Какъвто и избор да направите – той ще бъде уместен за вашето същество. Но нека бъде информиран. Мислете със сърцата си!”

В онова нулево поле, в което ще се озовем декември месец 2012, ние сами ще изберем по кой “път” да поемем – коя реалност да си сътворим. А този избор започваме да го взимаме още от сега.

    – Ако избереш да преживееш реалността, в която някакви “лоши” те нападат, отвличат, прожектират ти холограми, разни извънземни кацат и се опитват да правят опити с теб, както казват англичаните – “Be my guest” – точно това ще си получиш.
    – Ако избереш да преживееш реалност, в която непрекъснато си в надлъгване и противоборство с разни рептили, илюминати, има тъмни и светли ложи, нов световен ред и прочее, отново – be my guest – така ще бъде!
    – Ако избереш да преживееш физически унищожение на Земята – вулкани, земетресения, потопи и прочее катаклизми – заповядай, това ще е твоята реалност.

    – Ако избереш да си останеш в плътната материя, да си играеш на Монополи, да лъжеш, крадеш, надцакваш се и се конкурираш – така ще бъде. Трудничък избор, който ще е съпроводен с доста борби, същински ад. Но ще го преживееш, ако това е изборът ти.
    – Ако избереш да останеш между измеренията и различните реалности и да продължиш да служиш на другите, да светиш и указваш пътя – това ще бъде реалността ти
    – Ако избереш да продължиш пътешествието си заедно с Планетата нагоре по спиралата към новите квантови полета на съзнанието, към високите измерения и фините светове, където властват любовта, единението, колективизма, творчеството – това ще бъде твоя свят.

Нулевата точка е един вид Гара Разпределителна. Централната гара, от където тръгват всички влакове. А ти избираш на кой да се качиш. Няма правилен и грешен избор. Има само твоят собствен, свободен избор. А е изцяло свободен, ако е информиран. В противен случай е изманипулиран!

Затова е и битката за душите в момента. Всяка една “полярност” в момента се бори за статукво. Бори се за енергия. Привлича души, генерирайки емоции, страсти, страхове, убеждения. Всички те формират едно енергийно поле, наречено ВЯРА. Защото “билетчета” за всеки един от влаковете, тръгващи от нулевата точка е вашата вяра. Ако вярвате в противоборството, в “тъмни” и “светли”, в катаклизми и заличаване на Земята – честотата на която вибрирате чрез вярата си ви дава пропуск за съответния влак.

Не забравяйте, че всички ние сме електромагнитни същества. Съзнателни същества, които притежават творческата сила на намерението. Насочените медитации, колективни медитации, насоченото колективно намерение и визуализация към определени цели притежават огромна сила! Сила, което може да отклонява астероиди, да комуникира със Земята, с небесните тела, да работи осъзнато с електромагнитните полета. Нека използваме тази наша способност, а да не чакаме кротко и послушно някой или нещо извън нас да ни покаже – кое как ще се развива. Цялата Галактика е притихнала и очаква всеки следващ наш избор.

Няма правилно и грешно в тази игра. Не се опитвайте да налучкате. Просто изберете вашия влак (свободно и информирано) и дръжте здраво билетчето си каквото и да става.

Ето в това е красотата на свободния избор. Толкова е величествен, че плаши, нали? Само и единствено от нас зависи.

Ако намирате тази публикация за интересна и полезна, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Нека стигне до повече хора, които  имат нужда от нея! Благодаря ви!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

16 Comments

 • АЗ
  Отговор

  В момента сме в нулевата точка!!Как не го усещате??

 • Митко Момчев
  Отговор

  “Всъщност изобщо не знам какво точно ще се случи на 21.12.2012. И дали изобщо нещо (видимо) ще се случва. Знам само, че всички ангели, архангели, извънземни, същества от светлина, от високите светове, от паралелни измерения, Крион, Метатрон и цялата плеяда възнесени учители – всички мълчат по въпроса.”
  Марти, любима, уж четеш всичко, сравняваш, взаимстваш, пресъздаваш и твориш, а си пропуснала едно прекрасно послание на Метатрон от 15.08.2008, в което той освен многото Истини също казва:
  “Това, което наричате Възнесение, което провъзгласявате за 2012 г., не е начало, не е край в абсолютни изрази. Това е завършване ерата на тъмнината и началото на етапа за повишен достъп до висшето измерение. Действително, светът ви няма се свърши през 2012! Фактически, за по-голямата част от човечеството, 21 декември, 2012 г. Ще бъде само следващия ден и мнозина ще си зададат въпроса, защо са били всичките тези вълнения и шум около всичко това.
  Докато някои от вас усетят и използват способностите си да се обръщат към висшето измерения, и да живеят на предела с пето измерение, по-голямата част ще пожелае да остане в трето. Това е тяхно изключително право и в пределите на дуалността «точно така е», но все пак, това не е най-добрия избор!”

  Прекрсно послание.Ето от тук:http://www.yosif.net/articles.php?lng=bg&pg=4288

  Прегръщам те и те обичам!

  Митко

  • Martina Ivanova
   Отговор

   Мите, миличък, да ти кажа честно изобщо нямам време да чета, нито пък взаимствам, сравнявам или пресъздавам. А просто изливам това, което си идва отвътре, от мен.

   Ако ми попадне някой материал и ми привлече вниманието много настойчиво, тогава чета. Както сега – отивам да видя какво пише 🙂 благодаря ти.

 • Добринка
  Отговор

  Чудесна статия Марти!Няма да се впускам в дълги словоизлияния, само ще споделя едно свое усещане на базата на всичко четено и трупано като опит.Нулевата точка – дали тя вече е факт или предстои – знам за себе си че възможноста ТЯ да се преживее е само една – КС…БЛАГО-ЧУСТВОТО…само така ще може да синхронизираме ритъма на сърцето си с ритъма на Вселената каквото и да се случва…

  • Martina Ivanova
   Отговор

   Да, слънчице. И аз това си мислех – че вече познаваме нулевата точка чрез КС и благочувството, и най-добрия начин да минем през предстоящите месеци е да пребиваваме в това състояние колкото се може повече.

 • Кирил Груев
  Отговор

  Първи посочват тази дата Маите, после Друнвало Мелхиседек стана глашатай на възможната трансформация и квантов скок, като дори достигна до крайност – това е краят на познания ни свят! Не отхвърлям нито една възможност, обаче се питам защо двама от най-великите мислители на ХХ век Петър Дънов и Рудолф Щайнер не са прогнозирали някакъв край на тази дата, ами вместо това и двамата са описвали бъдещото ни развитие, като Щайнер дори го е прогнозирал най-общо за около няколко хиляди години напред, като постепенно ускоряваща се еволюция? Аз много по-скоро съм склонен да се вслушвам и вглеждам в техните учения и напътствия, отколкото в идеите на “толтеките”, които са много по-остаряла подкоренна раса!!! Кого да слушаме в момента – двама от Автарите на предстоящата епоха водеща ни към шестата подкоренна раса, или мнението на хора свързани с подкоренна раса отпреди хиляди години? Е, всеки си има мнение, а ако някой се интересува от моето – може да ме потърси и открие, за да споделям!

  • Martina Ivanova
   Отговор

   Кирил, ти прочете ли изобщо материала, или просто държеше да се изкажеш като много запознат? 🙂
   Никого не слушаме, няма противопоставяне в текста, няма аватари, няма толтеки 🙂 Да не говорим, че никъде в текста няма твърдения, че идва край на света.

 • Кирил Груев
  Отговор

  Мартина моето мнение бе по-скоро насочено като препратка за Митко /най-отгоре/, но не знам защо текста се кламбична отдолу. А дали съм запознат… това само онези ОТГОРЕ знаят… и както е речено “за всеки влак си има пътници”. Със сигурност и за моя си има конкретни пътници и те и аз ще се открием “на тази или онази спирка”!

 • Стефан Узунов
  Отговор

  Една българска Инелия Бенц, с която контактувам,преродила се тук в тези интересни времена преди време сподели с мен: “Земята е библиотеката на вселената. Тук няма да бъде позволено да се случи нищо лошо. Сега тук са всички архангели, извънземни, същества от светлина и цялата плеяда възнесени учители в очакване на възнесението. ТОВА СА РАЗГОВОРИТЕ МИ С НЕЯ :
  СЪВЕТИ на ЕДНА НОСИТЕЛКА НА СВЕТЛИНА
  Публикувам с нейно съгласие. На нея все още не и е позволено да говори !!

  МЕДИТАЦИЯ
  Всеки човек има свой метод на медитация и всеки трябва да избере, кое е за него и да го направи.
  Най важното е първото усещане в сърцето ти. Което се зароди – това е най правилното, защото след това мислите заглушават всичко и човек започва да се съмнява и премисля. Включват се и предразсъдъците и настояванията от миналото.

  ЗА АПОКАЛИПСИСА 2012г.

  апокалипсис значи развиделяване и ние сме в него от 1989 година и той приключва 2012 година
  точна дата не може да се каже, но предстои скок в съзнанието на хората
  т.е. хората трябва да преминат на висока вибрация и светлинно ниво
  дали ще успее всеки??? дано
  по повод творците – да ние творим собствения си живот, ние сме си съдбата и ние сме тези които управлаваме себе си
  всичко е в нас
  при слизането си на земята всеки избира собствения си живот и във всеки има божествена искра
  всички сме енергия, и материята е енергия и вибрация
  в предстоящия преход се намират хората със сходни виждания
  за да може да преобразуват и преминат в новото измерение
  земята ще премине в ново измерение – повече светлинно
  ДНК е от 12 спирали и предстои да бъдат отключени
  2 са в сгъстената енергия – т.е.материята, а другите са в светлинните проявления
  човек е няколко слоя – материя, астрал, ментал и има духовни проявления – чакри и енергия – кундалини
  всеки човек идва от разрично място във вселените, но всеки иска да е на земята по време на прехода, това е уникално събитие в звездния свят
  за съжаление повечето спят и не искат да се събудят, притеснени са за материалните си блага
  но това е добре за рептилиите, те от това живеят – от страха, гнева, агресията
  тъмнината се захранва от страха
  и затова световните господари държат човечеството в страх, глад – за да могат да живеят
  знам коя съм, откъде идвам и защо съм тук
  Месец май е наситен с много силна енергия на отключване на вътрешния потенциал
  а можеш човек да разбере себе си в медитация – поглед в себе си в тишината на сърцето
  човек е един Бог в развитие
  във всеки е заложена божествеността
  и изборът е на самия човек
  нали затова сме тук – да учим, грешим за да учим
  земята е Академия на световете
  най добрата
  Духът зове всеки
  и всеки стига до истината по свой собствен път
  и така и трябва
  това е извън матрицата
  такива хора не могат да бъдат управлявани и са заплаха за тъмнината
  но……….. такива хора трудно имат така наречени приятели
  светът не възприема хора със събудено съзнание
  знам коя съм
  отпреди да дойда на земята
  знанието е в мен
  който търси – намира
  не говоря на всеки за духовния свят
  знаех го
  имам си проявления
  имам виждане
  виждам и имам достъп до Акаша
  това няма нищо общо с комерсиализма
  всеки човек ще има това, което е в мен, когато мине прехода
  човек се подготвя в съзнанието, изчиства си мислите
  мисълта е тази, която трябва да се оправя
  не тялото
  мисълта движи всичко
  какво пише – пише
  човек трябва сам да усеща какво му е необходимо
  ни трябва насила да прави неща
  ако му се яде месо – да си яде
  но не и за си забранява
  трябва да стават естествени нещата

  ТЕ ВЕЧЕ СВЪРШВАЛИ ПРЕРАЖДАНИЯТА ЧЕТОХ
  на земята – да
  но преминават в други светове
  земята преминава в новото измерение и си заема мястото на библиотека на всички вселени
  тук се съхраняват записите на сътворенията
  България е енергийно място
  ЗА БИБЛИОТЕКАТА НЕ ГО БЯХ ЧЕЛ
  първите хора са българи и българският език е езика на Създателя
  на тази територия са създадени белите клонинг двойки
  преди повече от 26 000 години в покрайнините на Горна е имало център за преобразуване на енергиите които не са в синхрон със светлината
  ЧЕЛ СЪМ,ЧЕ СЪБИТИЯТА ОТ БИБЛИЯТА СА СЕ РАЗВИВАЛИ ПО НАШИТЕ ЗЕМИ
  правилно, така е
  но ти си чел, а аз го знам
  последните така наречени хора от този вид са създадени преди 12 000 години
  преди това са лемурийци и атланти
  по нашите земи е имало жреци атланти от светлината
  траките са техни потомци или казано – араните
  АЗ ИМАМ ПОЗНАТА, ОТ КОЯТО ИМАМ ИНТЕРЕСНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ВРЕМЕТО КОГАТО СА СЕ СЪЗДАВАЛИ ДУШИТЕ. ИМАМ Я САМО ЧЕ НА ДОМАШНИЯ КОМП.
  аранския език е старият български език
  душите се създават не на земята
  и са в лоното на създателя преди еони време
  тук са личности, в различни превъплъщения
  и когато преминат опитите си се завръщат в лоното
  радвам се, че има в този край човек, който е от светлината
  когато поглеждах към Горна – виждах много малко светлинки и знаех, че един ден те ще ме открият
  в този край има много малко светлинни хора
  ти си от семейството на светлината
  ИМАХ ИНТЕРЕСНО ИЗЖИВЯВАНЕ С НАШИЯ НЕБЕСЕН ОТЕЦ
  включване на светлинните състояния ?
  оооооооооооооо, супер, моят Баща
  и какво ти е преживяването с него
  моят баща е небесният Отец, идвам в съгласие с неговата воля
  вселената разполага с всичко
  мислите на човек определят какво трябва да стане
  а парите са енергия и й трябва правилно управление
  думата мога и справям се е точното
  имам прекрасен живот, благодарен съм за даденостите които имам, мога да управлявам парите си,
  само позитивно мислене
  животът е сложен и труден и това е което трябва да се преодолее
  още повече че не сме сами
  всеки от нас има своя живот и своите опити, важно е да усвояваме уроците
  ЗНАЯ ЗА ПОЗИТИВНОТО МИСЛЕНЕ И ДОСКОРО КАТО ПОДПИС НА ИМЕЙЛИТЕ МИ СТОЕШЕ МИСЪЛТА НА НОРМАН ВИНСЕНТ ПИЙЛ ЗА ПОЗИТИВНОТО МИСЛЕНЕ
  това трябва да стане същност на човека, а не да стои като знание
  радостното е че имаш желанието и си на пътя на духовното проявление
  ЯВНО ТАМ МИ Е ПРОБЛЕМА
  няма проблеми
  има опити
  и винаги има начало
  положил си началото – продължавай нататък
  по този път ще срещнеш различни същности, но всички вървящи към светлината
  едни по напред в еволюцията, други по назад, но все вървящи
  важното е, че не си догматик и религиозен, а освободен в светлинното проявление или божественото проявление на божествената любов
  всичко е светлина и божествена любов
  и всяко същество свети със своя светлина, отразяваща божествената

  енергиите на месец май
  така е – те се усещат
  както и фотонният пояс който навлиза
  И КАК ГИ УСЕЩАШ ?
  прилив на енергия, повишаване на вибрацията и засилено възприятие
  една светлина и ореол наоколо
  на 5 май бях сред природата – красиво е и е населено вече около нас с много светлинни същества, които са в очакване на прехода

  АКАДЕМИК МАСЛОВ
  да, този човек получава посланията директно
  да, знам го
  доста хора в Русия получават
  и то истинските
  и ги предават без да ги преобразуват или да печелят от тях
  ОК ЩОМ И ТИ ГО ПОТВЪЖДАВАШ, МОГА СЪС СИГУРНОСТ ДА ГО ПРИЕМА. НА 17 И 26 УЧАСТВАШ ЛИ В КОЛЕКТИВНОТО ПОСЛАНИЕ ?
  не само в това, всичко правя от разстояние и в къщи или сред природата
  рядко участвам в някакви събирания
  МИНАЛАТА ГОДИНА ПИШЕ, ЧЕ 2 млн РУСНАЦИ СА УЧАСТВАЛИ НА 26 август. ДАТАТА НА ПЪРВОТО ПОСЛАНИЕ. ВПЕЧАТЛЯВАЩО И РАДОСТНО СЪЩЕВРЕМЕННО.
  новата раса е формирана

  най правилния подход – индивидуализма
  човек приема само това, което е за него
  всеки си има усещане
  и всеки е Бог в развитие
  няма определени неща
  или някой да те учи
  ДА
  Духът учи
  любовта е свобода – приемаш човека такъв какъвто е
  без да го коментираш или насочваш или променяш
  има еволюция
  всеки е воден от Духа
  но някои не искат и си правят волни изпълниния с цел усъвършенстване
  и това не е грешно
  има времеви линии
  човек трябва да се определи към кое състояние е и ли по ясно към коя времева линия
  времевите линии са на земята и може да се преминава от една в друга
  или за по напредналите – виждат съществата от другите времеви линии
  И ТОВА ЛИ ВИЖДАШ ?
  гледал ли си интервюто с Инелия Бенц
  има хора, които са на земята и за тях не се знае нищо, но те виждат всичко
  тук са да помагат без да се знае за тях
  в сайта svoizbor
  има го
  http://www.youtube.com/watch?v=gCBzGZeC5hI

  всеки сам се усъвършенства
  и приема само това, което е за него
  остави се духът да те води и той ще те събере с подходящите хора за теб
  но междувременно се запознавай доколкото е възможно с всички учения и послания
  ОК
  БЛАГОДАРЯ ЗА НАПЪТСТВИЯТА
  моля
  рядко го правя без да бъда помолена
  но търсиш пътя и си обграден с пазители светлинни
  бъди себе си
  ЩЕ БЪДА

  ДЪРЖАВАТ Е В КОЛАПС. НЯМА ПАРИ ЗА НИЩО
  така управлява тъмнината – страх за насъщния
  няма колапс, има изкуствено създадени неща
  земята е устроена да изхрани 20 милиарда население
  в този си вид
  а в другия над 80 милиарда
  ДА И ТИ СИ ПРАВА.
  И КОЛКО ПИСАНКИ СЕ ИЗПИСАХА ЗА АПОКАЛИПСИСА ПРЕЗ 2012 – ПАК СТРАХОВЕ. А ТИ МИ КАЗВАШ ЗА НЕЩО СЪВСЕМ ДРУГО, ЧЕ ЩЕ СЕ СЛУЧИ
  ЯВНО РЕПТИЛИИТЕ – ПО-СТАРАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ НА ЗЕМЯТА НИ УПРАВЛЯВА
  тя не е цивилизация на земята, окупирала е земята преди еони време и живее в кухините на земята
  апокалипсис значи в превод – развиделяване
  той е започнал 1988-1989 година и приключва 2012-2013
  сега сме в апокалипсиса
  това значи – преход в съзнанието на хората
  неправилни са тълкуванията за апокалипсиса
  ДА СЪВСЕМ ДРУГОЯЧЕ СЕ ПИШЕ И ТЪЛКУВА
  1988-1989 година е започнал апокалипсиса
  да, това е заради библейскита сказания
  но те не са верни
  дори и Йоан в апокалипсиса не е писал точно това
  но на съборите след Христа са приели тълкувания за да подчинят хората
  ЗНАЧИ И ПРЕВРАТИТЕ В БИВШИЯ СОЦ ЛАГЕР НЕ СА БИЛИ СЛУЧАЙНО ТОГАВА
  Богомилите са движение, което е предворявало истината и затова са гонени
  изобщо не е случайно за социализма
  социализма трябваше да сложи Създателя на преден план и да го признае
  и нямаше за има това което стана 1989 година
  но социализма наложи атеизма и беше неизбежен краят му
  само че и сегашното положение не е нормално
  затова и приключва
  идва новото
  отвъд технологиите и парите
  НЯМА ДА ИМА ВЕЧЕ ПАРИ В 5 ИЗМЕРЕНИЕ
  и хората няма да са същите
  И ЕЛ. ЕНЕРГИЯ ЧЕТОХ, ЧЕ НЯМА ДА ТРЯБВА. ПО ТОЧНО ПРИ ПРЕХОДА ВСИЧКИ ЕЛ.ЦЕНТРАЛИ ЩЕ ИЗЛЕЗЕЛИ ОТ СТРОЯ
  друг вид енергия предстои
  не електричество
  ще спре и въгледобива, изсичането на горите
  при преминаване в другото измерение повече от животните ще добият говор и разум
  ще се появат нови видове
  вече е заложено в кристалната решетка на земята
  тече ускорена трансформация
  ще се прояви кристала
  предстои прекрасно съществуване
  И Е ТОЛКОВА БЛИЗКО ПРИ ТОВА. НЯКАКВИ МЕСЕЦИ ОЩЕ !!!
  да, времето е относително понятие
  то не съществува в измеренията
  само е на планетите развиващи се във времето и пространството
  тук е дуалността – в нея човек се развива
  земята е Академията за всички души от всички галактики
  и всеки от звездните системи иска да дойде тук по това време и за всяка душа е привилегия да присъства при повдигането на земята
  КОЛКО ХУБАВО БИЛО, А КАКВИ АПОКАЛИПСИСИ НИ СЕ ПОДНАСЯТ В МЕДИИТЕ И В НЕТА. ЗЕМЯТА Е АКАДЕМИЯТА
  да, това е Академията на световете
  тук всички души преминали в правилната насока стават образно казано академици в техния свят
  човекът е създаден да е творец
  когато премине уроците си на него му се поверява да твори свят
  затова и вселените са безкрайни
  има ограмни празни пространства, които чакат синовете и дъщерите на създателя да ги сътворят в системи
  супер е
  ………………………………………………..
  това е много хубава енергетика, в къщата да има изворна вода

  ПОЛУЧАВАНЕ НА ПРОМИСЪЛ

  Излъчи любов и благодарност към всички независимо какво мислят.
  Настрой се положително.

  Когато имаш време и спокойствие и най-вече преди заспиване си представяй неземна светлина че те облива и теб и след това и всички в къщи, че тази светлина е в жилището.
  И благодари на Създателя, за всичко което прави в твоя живот и от него искай промисъл за нещата.
  Преди да заспиш сложи в сърцето си въпрос, който те вълнува и призори трябва да имаш отговор, или в сън или като знание или като мисъл.
  Ако не стане веднага, няколко вечери подред докато успееш да усетиш присъствието на Създателя.

  всеки човек е бог в развитие и трябва да има отговорност за живота си

  всеки човек има свой метод на медитация
  ти си на път да избереш кое е за теб
  и това и правиш
  и най важното е усещането първото в сърцето ти
  което се зароди – това е най правилното
  защото след това мислите заглушават всичко и човек започва да се съмнява и премисля
  включват се и предразсъдъците и настояванията от миналото

  гледай себе си, вътре в себе си

  кристалната решетка на Земята е изградена и са взети ДНК от всички организми за рестарта

  от 1989 година е активирано светлинното ДНК на всички
  сега е рестарта
  ТУК ТОВА ПИШЕ ДА СТАНЕ С ПОМОЩА НА ВИВАМУС
  може, за всеки начина на активация е различен
  няма човек един и същ, всички сме различни
  и по различен начин се провежда активацията при всеки
  няма как – иначе е матрица
  т.е.тъмнина

  • Катя
   Отговор

   Много е хубаво. Зареди ме с толкова е енергия и ме успокои. Благодаря.
   ПС“ За сетен път си мисля как фантастичните филми са ни казвали толкова истини. А в златният компас всеки си имаше и по едно говорещо животно. Хе ехе така ми си иска и моята котка да проговори. :)))

 • Иван
  Отговор

  Много съм благодарен за статията. Всъщност доста се интересувам от въпроса и съм чел всякакви невероятни хипотези, къде повече или по-малко звучащи правдоподобно. Нека да видим дали съм разбрал правилно на 21 декември ще се отвори нещо като портал и в този портал ние трябва да изберем пътя по които ще вървим. Тоест реално ако аз съм творческа натура и избера творческото начало на въображението ще продължа напред към “новите квантови полета на съзнанието, към високите измерения и фините светове”. Нулевата точка всъщност се явява събрана точка на всички паралелни светове и ти всъщност прекрачваш в този който искаш? Така ли да го разбирам? А пълният мрак за близо няколко седмици за който говори ламата от Тибет? Благодаря ти предварително за отговора.

  • Martina Ivanova
   Отговор

   Това ако беше от истински лама, НАСА нямаше да му обърнат внимание и изобщо нямаше да се появи в пресата. Всичко това, което инициира емоции на страх и тревожност нямат нищо общо с Божествения план.

   Иначе за три дена мрак се говори отдавна и кой ли не ги спомена. Считам, че колективното съзнание на човечеството отдавна взе решение това да не се преживява.
   Но ако някой много държи – може и да си ги преживее 🙂

 • Sivamudra
  Отговор

  Е братя и сестри когато сте в любовта сте в тишина ,думите са малко за да ни кажат за мира в който ни довежда любовта.Нека с мир и радост посрещнем така дългоочакваните ни дни.

 • Диди
  Отговор

  Здравейте! Сега и аз, макар и малко късно, искам да се присъединя към всеобщата цел. Допреди известно време все още имах известни, ако не и доста колебания за случващото се в момента…Великият преход. Но това съзнание вече отмира, не мога да остана сляпа за Великия, Прекрасен миг, който предстои…Няма нещо, способно да му придаде описание, остава само сърцито, преизпълнено с очаквания вечни, да се понесе в единствен миг към вечността. Ще бъде, както трябва да е и както мнозина мечтаеха за него. Единият път е в края си, нов – в началото:) За миг потрепервам, като се осъзная, че изричам тези слова, но време не остана.
  Благословени да са всички, истината е скоропостижима. 🙂

 • Галя
  Отговор

  Толкова много съм прочела в Интернет за кв. преход, че ми втръсна,всеки държи,че той казва истината.АЗ питам,как е възможно един обикновен човек да обсъжда,такова грандиозно събитие,като Възнесението.С какво е по-велик този човек от другите хора,та да знае точно как ще протече,как Земята ще завибрира толкова бързо,че човечеството заедно с нея ще преминат в друго по-високо измерение.Отговорете ми какво е това,религия ли или наука?Тези хора разговарят с ангели, архангели,небесни учители и дори със Създателя.Не мога да разбера,що за хора са това.Начина по който пишат не изразява някакви специални познания,освен,че пишат за светлината.Не ги отричам,но бих искала да знам повече за тях.Все пак ,те очакват да им вярваме,освен ако не се подиграват с нас.Мартина,това някаква игра ли е за тебе?Ако си искренна,то ти си “надарена Свишше” и можеш да накараш целия свят да те слуша и да ти вярва.Избери своя път,ИНтернет не е за хора,като тебе,Господ те зове да изпълниш своя дълг/мисия/.

  • Martina Ivanova
   Отговор

   Скъпа Галя, честно ти казвам – така и не разбрах какво точно искаш от мен.
   В едно нещо съм абсолютно сигурна и категорична – винаги съм твърдяла, че нито един от нас не е по-голям, или по-малък от другите. Нито аз съм по-необикновена и по-достойна от другите. Един от даровете, които просто ме правят по-различна е, че ми е даден дар слово. Всеки има своя личен дар, който го прави различен. А говоренето с ангели, с възнесени учители, със същества от по-висшите светове не е нещо, което е дадено на единици. Всички го умеем. Само че мнозинството са заглушили честотата на която се чуват тези същества. И мнозина започват да възстановяват умението да слушат на тази честота. И аз така. Понякога. И онези мои съкровени мигове на прозрения и откровения, имам смелостта да споделям с хората. Интернет е моята трибуна през която стигам до най-много хора по цял свят. Обикалям цяла България в лични срещи с хората. Но интернет стига навсякъде. До всеки, който усеща със сърцето си и резонира на същата тази честота, която минава през мен. Нямам амбиции да карам някого да ми вярва и да ме следва. Единственото което следвам е зовът на сърцето. На Духа.
   Всеобщото пробуждане и безусловна любов са мисията на всеки от нас. Учители няма. Има съ-творци. А аз имам смелостта да ги зова към пробуждане – на висок глас. И смело и неотлъчно следвам мисията си.
   Нарави го и ти? 🙂

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.