Стигнахме до тук, изберете вашата парадигма!

(от Инелия Бенц) Докато човечеството се придвижва към “срещата” през декември 2012, за всички нас се отвори прозорец да сменим скоростите. Защо? Защото нашето човечество решава какво се случва с нас като вид. Също предстои всеки лично да реши какво ще му се случи в личен план.

Има два основни варианта за избор:

1. Оставаш в старата парадигма “светлина/тъмнина” и продължаваш да преживяваш ВНД (власт над другите). Ние вземаме това решение като си оставаме несвързани един с друг, с телата си и с околната среда. Като се отказваме от силата и властта си и ги даваме на други и се идентифицираме като жертва или агресор. Като очакваме някой или нещо да ни спаси или правим всичко по силите си, за да спасим другите. Идеята за мъченичество също е тук.

2. Придвижваме се към новата парадигма “светлина/любов”. По този начин тръгваме на пътешествие от нови преживявания, където реализирането на мислите, синхроничността, автетничният “аз”, връзката с тялото, със собствената личност, с другите и с околната среда е осъзната като да бъдеш едно с всичко. Ние си възвръщаме силата и властта на личността и се идентифицираме с Божествения Дух / Универсалното Съзнание. Като поемем пълна отговорност (възможност да откликнем) [(responsibility (ability to respond)] за разширяването на съзнанието ни, развиването и повишаването на нашата вибрация и вибрацията на заобикалящата ни среда.

Два ясни варианта за избор, които имаме от август 2011, когато разделянето се извърши на енергийно ниво и на ниво намерение на планетата.

Съществува едно състезание, самоналожено от нашето тъмно „аз”, проявило като т. нар. „илюминати” или „тъмно съглашение”, което цели много хора, съзнателно или не, да изберат вариант 1. Стой си в старата парадигма и играй игрите там. Те изпълняват своя план по много начини: като замърсяват планетата, телата ни, емоционалните ни тела, съзнанията ни с шум, страх и химически вещества; като ни отвличат от извършването на необходимите избори и работа за повишаване на вибрацията ни. Ако искате да научите за механизмите зад това, прочетете „Интервю с извънземно”, роман, написан специално с цел да извади тази информация на преден план в съзнанието ни.

Какво можем да направим, за да сме сигурни, че не само правим изборите на новата парадигма всеки ден, но и помагаме на тези около нас да правят същото?

Има няколко средства, които можем да използваме. Вижте секцията tools на сайта ascention101. А също и следното:

 • Признайте, че висшият „аз” на другия човек знае по-добре от вас към коя парадигма да се придвижи.
 • Позволете на другия човек да съществува без никакво осъждане от ваша страна.
 • Позволете на себе си да съществувате и да се изразявате енергийно без бариери и спирачки. Приемете съществуването ни в настоящето и освободете всякаква съпротива към него.

 • Детоксикация на физическите тела и съзнанието. Пийте дестилирана вода, яжте храна без химикали и изключете телевизора.

 • Детоксикация на емоционалните тела чрез упражнението за освобождаване от страха.
 • Осъзнайте напълно намерението и енергията зад думите, изговорени или написани, които отправяме към себе си или към другите.

 • Намерете време да се присъедините към хилядите хора по планетата всяка събота от 9 сутринта и 9 вечерта българско време за по 1 час мълчалива медитация с намерение за усилване новата операционна система.
 • Присъединете се към хилядите хора по планетата всяка сряда от 18:30 българско време за един час тишина с намерението да се присъединим към Единството.

 • И ЗНАЙТЕ, че ние сме неограничени, божествени същества, които имат силата да създадат каквато си искат реалност.

 • ЗНАЙТЕ, че ние не сме сами. Ние сме ЕДНО.

 • Споделете това с всички.

Аз съм Инелия Бенц и съм тук, за да повишавам вибрационното ниво на планетата. Искате ли да го правим заедно?

Превод: Тоня Танчева

Ако намирате тази публикация за интересна и полезна, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Нека стигне до повече хора, които  имат нужда от нея! Благодаря ви!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

3 Comments

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.