“Ако спечеля, печеля за цял народ, ако загубя, губя само мене си“

558438_10151449951441081_265154914_n

“Ако спечеля, печеля за цял народ, ако загубя, губя само мене си“.

Няма нищо случайно на този свят, това вече го знаем. Изобщо не е случайно, че Българският Лъв си спомни кой е точно сега. Изобщо не е случайно, че точно на 3ти март се събираме светлинни служители за да поставим дълбоко в енергийната матрица структурите на новата България.
И никак не е случайно, че точно днес отново си спомняме всички (този път сякаш наистина) за най-великият наш патрон, учител, предводител Васил Левски!
Да служиш на народа, на хората – това е най-висше благо и отговорност. И днес мнозина сме отдали живота си пак на това дело. Но вече не с ятаган, но с вяра, нова смелост, любов! Вече не водим революции, а участваме в процеса на Еволюция!
Дяконът, този велик аватар извън времето и пространството остави много силна искрица в сърцата ни! За да пламне в най-точния момент! Колко от вас днес се взират в стотиците негови портрети, слова и стихове и сълзи изпълват очите ви!? Защото сърцето ви тръпне, усеща и знае, че е дошъл великият миг! На откровение, на пробуждане, на израстване и следващият огромен скок в еволюцията ни!

Левски с радост даде живота си, за да брани родината си. Тежки времена са били тогава и много голяма сърцатост, смелост и велик дух е бил нужен за да служиш на народа си! Днес не е нужно да умираме за България. Нужно е да живеем за нея! Да бъдат живи сърцата ни,  бистри умовете ни, светъл и бодър погледа ни. Единствено е нужно да вярваме в Бога, да вярваме в себе си, да бъдем единни и сплотени, но от любов сплотени и жажда за нови творчески полета, а не от злоба, ненавист, болка и желание за мъст!

Единствено е нужно да свалим и остатъците от воала на заблудата, от привидните различия, нехаресвания и надменности! За обединим сърцата си, заедно да сваляме онези могъщи порции светлина, които се сипят отгоре ни. Работата ни днес е в най-фините полета на сътворението – нека приемаме сърцато тази светлина, интегрираме я в себе си и заземяваме дълбоко в свещеното сърце на Земята!

Българският народ има свещена мисия и огромен енергиен потенциал – това вече го знаете, нали! Не се плашете от нечии чужди планове за изтребление, поробване или манипулация – защото това са сметки без кръчмаря. Ние сме жив катализатор на световната еволюция. Спомнете си кои сте, пробудете Лъва в клетките си! Иисус някога каза “Това, което го мога аз го можете и вие. И повече даже”. И ПОВЕЧЕ ДАЖЕ! Няма граници за човешкото същество – нека излезем извън рамките и ограниченията. Нека забравим каво знаем за това кое е възможно и кое не.

Можем да го направим, можем да изградим на ново един великолепен свят, една процъфтяваща България!  Днес Левски не е единичка – самотен герой, жертвал живота си за България. Днес сме много – цяло войнство на светлината. И никой не губи. Всички печелим – за целия народ! И знам, че Левски е жив – в сърцата ни, в духа и дъха ни. В този момент поставяме новите основи на един свят от великолепие, радост, любов, споделеност и взаимно уважение. Светлите дела не са забравени и потънали в историята. Апостолът на Свободата ви зове – спомнете правото си на избор, на свободна воля – вземете обратно свободата си! Сега пишем новата си история! Да живеем за нея!

Ако намирате тази публикация за интересна и полезна, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Нека стигне до повече хора, които  имат нужда от нея! Благодаря ви!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

1 Comment

  • Андрей
    Отговор

    Защо умря този човек-великан? За дпс? За нато? За новия вид робство, който не искате да признаете? Кой управлява страната? Нима българите? Умря за нищо, Левски, умря за себе си. Тъжно, но факт.

    “Ако спечеля, печеля за цял народ, ако загубя, губя само мене си”.
    -Левски

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.