Сексуалните енергии – беседа с Михаела Петрова

Скъпи приятели, оставям ви отново в ръцете на една от специалистките в работата със сексуалните енергии – скъпата ми приятелка Михаела Петрова. Най-сетне дойде времето за тази така дългоочаквана тема. Нали знаете – ние сме тук за да разбиваме шаблони, да осветляваме илюзиите, да подтикваме към самоосъзнаване и нови висини и ширини на съзнанието. Отдайте се на този енергиен вихър. Най-много да спечелите 🙂

На 13 юли, петък (обожавам петък 13-ти) е третата обща сбирка, свързана с новия проект на Михаела Петрова (автор на „Секс, любов и други глаголи” и „Агент на нищото”) – “Обречени на разкош”. Мястото е – холистичен център “Синай” на бул. “Мадрид” № 49 (пресечката на бул. “Мадрид” и бул. “Ситняково”, спирка “Подуяне”, ориентир – сградата, в която е Pireus Bank).  

Часът – 18.30  Както обикновено, енергийният обмен е срещу 5 пари 

Темата: Най-сетне ще поговори за сексуалните енергии. Първите два пъти акцентът беше по-скоро насочен към връзката със себе си и отваряне на сърцето за безусловната любов. Този път ще има малко повече условност, защото сексуалната енергия не е нещо, което човек е склонен, нито може да раздава съвсем безусловно дори когато съумее да я трансформира в творческа.

Ще стане дума за това защо е била толкова анатемосвана, защо почти всички древни ритуали буквално са пропити от нея и защо после всичко това е наречено езическо (има си основания, не само властта на църквата е в дъното на цялата работа), защо психоанализата започва да преоткрива копнежите на душата през либидото и как всичко това е рефлектирало в изкуството през вековете – например в архитектурата на Париж, градът на Девата.

Ще ни покаже и няколко съвсем “девствени” (като за пред хора) упражнения, които можете да правите с вашия партньор (ако ви се върже на ентусиазма), както и някои неща, свързани с развитие на сетивата, които може да практикувате, дори и първоначално никой да не ви се върже на ентусиазма. А за десерт и за онези, които са окей да използват въображението си, за да се освободят от страхове и стари модели на поведение, ще има визуализация с любимото й торнадо, което помита ненужните клишета и освобождава място за свободно навлизане на светлина и нови гледни точки по отношение на онова, което доскоро ни е въртяло в омагьосания си кръг на предубеждението, че каквото и да правим …”все същото”.   

Всички сте поканени!

Ако намирате тази публикация за интересна и полезна, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Нека стигне до повече хора, които  имат нужда от нея! Благодаря ви!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

1 Comment

  • минувач
    Отговор

    Повечето психари са куку на тема секс – става им мания. Тази “самозванка” силно депресирана личност – негативна и хистерична. Има нужда от лечение.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.