“Мисия България – Преходът 2012” в Бургас!

Здравейте приятели от Бургас, Варна, цялото Черноморие и цяла България!
След огромния успех на събитието “Мисия България – Преходът 2012″, което проведохме на лятното слънцестоене, 23 юни, в София, сега организираме същия празник в Бургас.

29 юли, неделя – национална среща на светлината в Бургас! Да се съберем край морските вълни, да обединим енергиите си, да призовен всички стихии, да направим една уникална среща за Всички!

Здравейте приятели от Бургас, Варна, цялото Черноморие и цяла България!
След огромния успех на събитието “Мисия България – Преходът 2012”, което проведохме на лятното слънцестоене, 23 юни, в София, сега организираме същия празник в Бургас.

Очаква ви целодневно преживяване с участие на водещи фигури в сферата на Духа. Идеята е не само да говорим, но и да ускорим ПРЕХОДА 2012 за всеки един от нас и за България чрез различни медитации, техники и упражнения. Ще си тръгнете заредени с новите енергии на нашето време и с благодатта на Върховното.

И така: “Мисия България – Преходът 2012” в Бургас!
Дата и час: 29-ти юли, неделя, от 11.00 до 17.30 ч.

Място: Бургас, залата на хотел “Космос”, бул. “Стефан Стамболов” 81.

Лекторите и темите:

Петър Няголов , Център “Гайа” : “Новите енергии – как да ги разпознаем. Накъде води преходът и можем ли да стигнем веднага. Групов сеанс за сбъднатост с новите енергии.”

Атина Санториниу, Център “Гайа”: “Пребиваване в мястото на Тишината.”

Ваня Стойчева, “Възраждане в Светлината”: “България като стратегическа част от пъзела 2012-та.”

Мая Райкова, “Алхамбра”: “Трансформиращата мощ на Виолетовия пламък.”

Карина Бакалова, “Алхамбра”: “Да обичаш себе си. Да приемаш себе си такъв какъвто си – истинските нужди на съвременния човек.”

Кирил Цветков, Светлинна школа “Вивамус”: “Махатма Енергията – енергията на всичко, което е. “Аз съм” присъствието на Източника.”

Анастасия Гешева: “Мирът – най-лесния начин за свобода на духа.”

Димитър Тонин, “Шамбала” : “Мистичното пътешествие България – навън и навътре!”

Мартина Иванова , “Свой избор” : “Отработване на страха – мощен метод за повишаване на личната и колективна вибрация на България.”

Както виждате ще имате възможност да участвате в различни духовни практики за ускоряване на собствените енергии и повдигане на българското ни съмосъзнание, от което ние, като народ, имаме огромна нужда точно в този важен момент.
Очакваме ви от всички краища на Майка България.
Мир и светлина в единство!

За информация и записвания: Фейсбук Събитие

Епохални, невиждани времена са! Време е да станете дейна част от промените, да повишите нивото на осъзнаването си, да поемете силата си в ръце и да станете съ-творци на чудесата на тази нова епоха!

Ако намирате тази публикация за интересна и полезна, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Нека стигне до повече хора, които  имат нужда от нея! Благодаря ви!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.