Пътешествие в проявлението – плейшоп на Джефри Озуалд

Скъпи приятели,

Приключението през този уикенд, това Пътешествие в Проявлението ще изстреля във висините вашата вибрация и съзнание и ще доведе до революция във всяка област от живота ви. Това просветляващо и отварящо сърцата преживяване ще ви превърне в проявяващ магнит!!

Този лечебен и трансформационен уикенд ще ви свърже с вашия Висш Аз, ще ви пробуди за духовен път и ще ви запознае с основните тайни на просветления ум. Той ще ви помогне да влезете в силата си, предлагайки ви различни “инструменти” за сътворяване на взаимоотношения, пари, кариера и тялото на мечтите ви!
Това е уикенд, изпълнен със забавни проявяващи техники, които ще запалят искрата на скритата сила вътре във вас и ще ви позволят да проявите съвсем естествено в своя свят онова, което сърцето ви наистина желае.

Ще откриете как …
* да се чувствате и да мислите непрекъснато като магически проявяващи същества, а това може да създаде ВСЕКИ резултат, който желаете!
* да живеете всеки ден със страст, свежест и вътрешен мир.
* да си изградите и да прилагате 8 Основни Навици, за да проявите живота на мечтите си!
* да бъдете силни във всички ваши взаимоотношения, като говорите истината лесно и без усилие.
* да погледнете в очите своите “сенки” и да се вдигнете над игрите на егото, които ви пречат да откриете вътрешния мир през целия ви живот.
* да умеете да се самоизразявате, да бъдете чувствено живи и тясно свързани със себе си.
* да събудите Кундалини енергията и да опитате преживяването на Самадхи!

Изпращам ви много любов,
Джефри Озуалд

ПЛЕЙШОПЪТ ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ НА 25 и 26 август 2012 г.,
от 10.00 до 18.30 ч.
В център Идея Вита – София, ул Лерин 64

И през двата дни на семинара е предвиден за всички участници лек здравословен обяд, приготвен от нашите приятели от Център “Идея Вита”. Те ще ни предложат също и различни разхладителни напитки и натурални фрешове.

Джефри ще предостави на всички участници своята СУПЕР ПРОГРАМА ЗА ПРОЯВЛЕНИЕ, съставена от “Учебник по Проявление” и 12 водени от него проявяващи медитации.

Описание Сума
Jaffrey Ozwald workshop BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки

За информация и записвания – фейсбук събитие: https://www.facebook.com/events/405973572771871/

За Джефри Озуалд:

Джефри е чувствително и обичащо забавленията същество, което подхожда към обучението като към пробуждане на съзнанието. Воден от сърцето си, той е 100% посветен на идеята да ви помага да откриете безкрайната сила вътре в себе си. Поддържа съвсем близки отношения с хората чрез работата си – да запали искрата на проявяващата сила в живота им. Забавната и футуристична Водолей-ска природа на Джефри свободно предлага психически прозрения, така както те идват, и все пак е достатъчно чувствителен, за да ви помогне да обработите емоционално предизвикателствата. Той е една нежна душа, която чрез вътрешните си сетива може да “чуе” от каква житейска опитност може би имате нужда, но е и достатъчно силен, за да ви събуди за живота, който наистина обичате! Джефри е вдъхновяващ, просветен и радикален духовен учител, който е посветен на живот в мир и без усилия, свързан с Универсалната сила.

Мисия:
“Аз съм тук, за да ви посоча възможността да встъпите в силата на ума, тялото и душата. Аз съм тук, за да ви покажа как да живеем в този свят без никакво страдание. Да живееш като просветено същество е най-естественото състояние на ума и в него можете с лекота да проявите всичко, което искате в живота си. Много хора напоследък търсят по-висши насоки в живота си, за да постигнат успех в любовта, взаимоотношенията, работата, да спечелят пари, да бъдат здрави и ги откриват в нови, творчески и неограничени начини на мислене. Моята мисия, страст и причината за съществуването ми е да ви помогна да окриете онова, което е вътре във вас. Това е единственият начин, по който можем да повишим съзнанието на тази планета – когато всеки един се научи, ние ще създадем всеобщото пробуждане. Достигнали сме до времената, когато нашето общество най-после е готово за промянята и махалото потегля в обратна на досегашната посока, за да се създаде една планета, обитавана от просветени индивидуални същества. Ние всички сме тук, за да си помагаме взаимно в процеса на това пробуждане, като си даваме един на друг любов и подкрепа. Моята работа е да изцелявам чрез повишаване на личната вибрация, така че да можете да сътворите живот, изпълнен с успехи, любов, доверие, цялостност и да правите невъзможни неща.”
Джефри Озуалд

Първото интервю на Джефри Озуалд, специално за българската публика, можете да прочетете скоро на страниците на www.svoizbor.com.

Ако намирате тази публикация за интересна и полезна, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Нека стигне до повече хора, които  имат нужда от нея! Благодаря ви!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.